Advertisement

important things dlm idup ku....

Lilypie Baby Ticker






Lilypie 1st Birthday Ticker












If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
important things dlm idup ku....

arini aku sesaje start tulis blog...nape tah tetiba jek rasa nak tulis blog..rasa busan sesgt...tatau nape..perasaan ni dtg tetiba jek...aku busan ngan macam2...ngan keje bebenonya....aku tatau arr...maybe sbb aku dgr mcm2 psl kompeni ni..n aku compare kan kompeni aku ni ngan kompeni lama aku..kompeni lama aku pon tak laa seHEBAT n seGAH mana pon...tp disbbkan kan sini lg worst dari kompeni lama aku..tuh buat aku rasa lg busan..aku skrg ni tgh pregnant 8 bulan ++..skrg ni aku tak sbo nak deliver jek..tak sabo nak jumpe ngna baby aku nih...yg selama ni jadi teman duka lara aku nih...yg selama ni ape2 pon aku luahkan kat baby aku ni..walaupon aku tau..dia bkn phm pon tp at least dia tau mommy dia rasa ape..mommy tak sabo nak jumpe baby...arrghh...busan..busan..busan..tak baik jek aku ni..cam tak bersyukur ngan kurniaan Allah..tp bukan camtuh..mmg aku busan...nak carik keje lain...aku nak jadik lecturer..tp rezeki Allah tuh tak sampai lagi..tak pe laa...aku akan tetap berusaha jugak nak jd lecturer..walaupon lambat lagi nak dpt...arini aku rasa mcm2..riso ade...penat ade..loya ade...pening ade...mcm2 laa...dlm mgg ni jek aku dah mc 2 ari..kat umah aku rasa idup aku aman jek..masuk opis ni arrrhhhh...tp nak buat cemana...aku kena gak keje..kang tak mkn plak n tak berbayar plak utang aku..ermmm tah la..idup kena gak diteruskan wutever pon...nak buat cemana...redha ngan ketentuan Allah...aku pk satu jek..setiap yang Allah duga ni..suma ade hikmah disebaliknya...insyaAllah..doa..usaha..tawakal..insyaAllah ade laa jalannye nanti....aminnnnnnnnnnnnnnnn



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)