Advertisement

aku masih di sini....

arini lagi 6 ari aku nak smpi ke due date..hehheh..tak bersalin lagi aku rupenyee...so aku still keje lagi..keje yg macam tak keje pon ekteli..takde keje sgt pon..keje aku dh siap n aku cam malas jek nak mintak keje lagi kat TL aku..tah arr takde mood sebenarnya nak buat keje dah..pk nak MC jek...aku mmg berniat nak MC..tp aku pk2 balik kalo aku MC pon busan gak..bukan ade sapa2 pon kat umah tuh...hehhe nak layan tv pon sure boring..sure keje aku menidorkan diri jek..ermmm baik tayah..kang dlm pantang aku nak tido gak..ehehhe so aku kuatkan la semangat g keje ni..even takde ape pon aku nak buat kecuali surfing...chating..makan..tu jekla keje aku...adehhhllaa...baby tamo kuar lagi..so momy cam ni laa..hehehhe...baby aku ni syok dok dlm perot aku laa aku rasa...ehhehehe..tak pe laa..sementara leh aku rasa nikmat ade anak dlm perot ni so baik aku rasa sepenuh2nyee...hehhehe pasni 2 3 tahun plak la nak ngandong...ewaaa dh rancang tuh..heehe...lgpon nanti kalo dlm pantang bknnye aku leh surfing kee chating kee..sure keje aku tido ngan makan jek..so gunakan laa peluang ni....pasni nak tulis blog pon kena tunggu laa pas abih pantang...semlm ekteli aku dah rasa sakit sket2 cam nak period tuh..tapi takde gak ape2 ehehheh maybe baby aku nak biase kan keadaan nak tgk dunia nih..takpe take ur time my dear....momy will be waiting for u son...:D



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
aku masih di sini....

indahnyeee ku rasa...

arini aku rasa indah jek...hehehhe..tatau nape...maybe semlm aku p cek up kot..tgk baby aku dlm perot yg semakin membesar n aktip..baby dah 2.5kg...tp baby tinggi lagi..doc suh aku bykkan berjalan bg senang nak bersalin..aku dah 38 minggu dh pon..hehehhe about 10 days to go...doa2 mudah-mudahan mudahlan aku bersalin kan cahaya mata sulong ku ini..tu laa harapan aku...dlm berdebar menanti kehadiran anak aku ni..aku tetap xcited..mcm pg ni laa..ati ni rasa berbunga2 riang jek...hehehhe...aku n hubby dh decide nak deliver kat KJMC...insyaAllah rezeki anak ade...mula2 pk bajet..tp disebabkan ini first baby....akan diusahakan..insyaAllah..mudah2 an suma berjalan lancar...arini last keje untuk minggu nih..doa2 mgg depan aku dah deliver..aminnnnnn.....oklaa takde idea plak nak ngomel ape..cuma harapan dan doa aku semoga aku bersalin dlm minggu ni dengan selamatnyee....aminnnnnn



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
indahnyeee ku rasa...

mogok...

arini ari senin..gaji aku tak masok2 lagi...hangin tak hangin gak laa..aku mmg takde mood langsung nak buat keje...ngna gaji tak masok..ngan utang piutang aku yg tak setel lagi...iskk..mmg tensen la...aku mogok arini..dtg keje aku cek emel...aku surf2 tak buat satu pon keje aku..buat pon sket2 jek..pastu kol 12 aku suh hubby aku amik...aku nak blk mamam + tido...pastu kol 230 baru aku p opis blk..cam opis bapak aku lak kan..tapi dulik la kan..asal aku puas ati...utk pengetahuan korang aku buat status ym yg menyakitkan ati...heheh...ckp takde mood suma sbb gaji tak masok..pastu HR aku kol masa aku tgh kat umah..sbb cek gaji aku upenya tak cashkan lagik..sakit ati tak..dari ari kamis mgg lepas lagik aku dh mintak..iskkk mmg hangin laa...aku kena p cash kan sendiri..sbb org lain taleh nak cash kan...ya Allah..aku mmg maki abis2 an laa..sbb aku sakit ati gile2..kol 230 tuh hubby antar aku p bank cashkan gaji n aku masuk laa keje..ptg ni hubby aku ade intebiu..tp kat kompeni kecit jek..ala2 cam kompeni aku gak nih..tatau laa ape citenyee...dia dpt keje tuh..tp dia kata ade pro n con..sbb kompeni kecit...aku tatau laa ape dia sbb tak jumpe hubby aku lg..skrg ni dh kol 7:07pm..aku sesorg jek tggl kat opis ni..yg lain suma dah cau cin cau..hubby aku tak sampai lagi...:((...jap lg kot smapai...uuuwaaa.....oklaa sok aku smbg blk....yg pastinya mlm ni aku kena g suma bank2 kat mesia ni sbb nak setelkan utang piutang aku....



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
mogok...