Ads

Advertisement

My Dream Comes True with Premium Beautiful




Alhamdulillah...syukur tak terhingga dengan rezeki yang telah Allah kurniakan pada sha selama ni..mmg tak pernah termimpi dalam usia seawal 30an ni mampu achieve pelbagai melalui bisnes ni. Seriously.. berangan-angan tu mmg ada tp tak pernah rasa dapat achieve secepat ni. Maybe late 50 ke baru la dpt merasa. Tapi Alhamdulillah dengan biznes premium beautiful sha mampu capai apa yang sha impikan sebelum ni... Syukur Ya Allah...
  
Premium Beatiful Sha
posing sat ngan keta baru :)
Honestly, masa awal-awal join biz ni target sha nak dpt 2k everymonth je..at least boleh buat beli handbag/shopping. Ye la sha follow blog my leader hanis dah lama and asik tgk hanis bli handbag.pastu semua designer handbag plak tu. pastu soping plak tak hengat ...kita ni kalo tgh bulan je dh mengah keke..nak soping pon terhad..so sha amik langkah berani contact hanis & hanis share pasal bisnes premium beautiful dan Alhamdulillah sha berlapang dada untuk sama2 dengan hanis dlm bisnes ni dan sha sangat-sangat bersyukur sbb bagi peluang pada diri sendiri untuk join bisnes. Ye la if sha takot & tak yakin for sure tak merasa ape yg sha rasa skrg..rezeki mmg ditgn Allah tp Allah S.W.T suruh hambaNYA berusaha :) Alhamdulillah dr bisnes ni sha dapat sikit-sikit capai impian sha selama ni..Alhamdulillah..
 
Premium Beatiful CDM Hanis
me & hubby dengan our beloved leader CDM hanis haizi..
Banyak sangat sha belajar dari bisnes ni. Sebenarnya kita punya potensi diri yang sgt tinggi cuma diri kita je yang tak tahu. Tapi, Alhamdulillah berkat berada di bwh pimpinan pemimpin yang hebat mereka telah berjaya gilap potensi yg ada dlm diri sha. So dari bisnes ni sha tau sebenarnya sha boleh je buat apa yang selama ni sha rasa tak blh. Hanya dengan sedikit perubahan kita boleh dpt kejayaan yg kita tak sangka-sangka. Hanis selalu ingatkan sha IMPIAN kita kena JELAS, bila kita ade IMPIAN yang jelas mmg senang nak capai apa yang kita impikan.

So untuk sesapa yang masih tercari-cari bisnes ape nak buat.. jom join my team. Sha just buat bisnes ni PART TIME! dengan income everymonth up to 5 figures. Ahamdulillah... InsyaAllah sha akan guide korang all the way just follow my steps.

So, ape tunggu lagi call/sms Sha ok. Share will share with you the formula to success. 

012-2151541

Don't worry sha akan share tips utk kita sama-sama buat bisnes ni part time ok :)

In life, we decide what we want.. InsyaAllah, we will achieve what we aim for.






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
My Dream Comes True with Premium Beautiful

Hanis Haizi - My Great Mentor

Tag: Premium Beautiful,Premium Beautiful Testimonials



Hanis Haizi, itu nama yang sha really admire dulu.. Sha dah follow blog Hanis since 2009 dan sha join bisnes bawah kepimpinan Hanis since October 2010. That means, dah kurang lebih 8 bulan dalam bisnes ni. Dan insan bernama Hanis Haizi nilah yang terlalu banyak bantu sha.

Me & mummy in this beautiful bizz

Sha dulu (dan masih) seorang software engineer,takde pun terpikir nak involve dalam bisnes Premium Beautiful ni. Sebab tak pernah rasa ade keyakinan diri..seriously, yg ada cuma takot & takot..tp Hanis berjaya transform sha dari seorang yang asik dengan komputer je buat keje sia2 update status fb, blog hopping & online shopping kepada businesswoman yg hanya berbisnes mengguna blog dan internet.

wah baiknye haku dulu..huhu
Hasil canaian & air tangan Hanis jadilah sha yang baru, penuh confident & positive...Alhamdulillah...
 

masa ni baru 2 mths in this bizz..

tq mummy...

Sumer ni hasil bimbingan Hanis yang sentiasa support sha high and low. Bukan senang nak transform sha yang background software engineer ni kepada sorang business woman. Hanis la yang tak pernah kenal erti penat utk menggilap sha. Memang la setiap orang tu ade potensinya, as long as kita sanggup belajar dan Hanis Haizi 'is the best teacher'. Luv u dear...


DECISIONS and ACTIONS determine our RESULT !!

Tag: Premium Beautiful,Premium Beautiful Corset



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Hanis Haizi - My Great Mentor

Superb Combination!!!


Premium Beautiful  !!!  Lacto Lite !!! Short Bra !!!
Premium Beautiful corset
Premium Beautiful REBATE is back!

Jangan lepaskan Peluang sementara rebate still ON!!

Save up to RM800

Lacto lite

Nak kurus ??? masalah perot buncit??? sembelit ?? nak buang lemak tepu ??

Just minum LACTO LITE setiap hari...
RM158

Short Bra
New Product Short Bra (same function as long bra), boleh replace your old bra...Bra yg ada lifetime warranty okk..
RM399(S)
RM439(L)


So, please call me NOW!! for FREE trial on Premium Beautiful & Short Bra..and free sample of Lacto Lite...Sha : 012-2151541



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Superb Combination!!!

A paycheck from disaster...

Baru-baru ni ada kesempatan tengok movie Larry Crowne yang dibintangi Tom Hanks dan Julia Roberts. Seperti biasa, klu movie lakonan Tom Hanks (Castaway, Charlie Wilson's War) atau Julia Roberts (Notting Hill, Runaway Bride) memang tak mengecewakan. Sayang la sebab movie ni ditenggelami dek Harry Potter And The Deathly Hallows 2 dengan Transformers Dark of The Moon.  
Citer ni actually mengisahkan sorang pekerja UMart (tak tau la wujud ke tak) bernama Larry (iaitu Tom Hanks lah). Die ni cemerlang la kerja sampai dapat anugerah Best Employee of The Month sebanyak 9 kali. Tetapiii, suatu hari company pecat dia, cuma atas alasan dia takde kelayakan akademik. Kata diorang, 'kalau dia stay kat situ pun dia tak boleh grow', sebab company mementingkan akademik. Bermula la episod sedih dia sampai terpaksa jual perabot rumah dia. Nak buat loan pun tak boleh sebab dia dah unemployed.

Lepas dipecat, then dia cari la kerja tapi amatlah susah nak dapat, sampai jiran yang jugak kawan dia suggest dia masuk kolej (dia ni tak pernah masuk kolej langsung sebab lepas high school terus masuk army). Dia pun masuk la kolej, kiranya jadik mahasitua lah. Kat kolej tu attend kelas Profesor Tainot (Julia Roberts) yang gloomy dan membosankan dek kerna husband dia yang bermasalah.

pic google
so, dipendekkan cerita, Prof Tainot tu divorce ngan husband dia dan bercintan ngan Larry yang jugak pass dengan cemerlang di kolej.

Lepas tengok movie ni then terpikir la, hilang kerja tu blh jadi pada diri kita sendiri, sebab tu bukan dalam control kita. Kalau satu hari nanti company nak downsizing ke right sizing ke, kita mungkin terkena tempiasnya. Jika tu yang terjadi camne nak survive??

Macam advice ramai financial advisors, kita kena ada paling kurang 6 kali gaji bulanan kita sebagai simpanan (termasuk pasangan kita juga ye), yg kita panggil safety net. Tapi berapa ramai yang ada simpanan sebanyak tu? Kalau satu hari kita hilang kerja, apa akan jadi pada keluarga kita?
Actually sha percaya bukan kita sumer tanak saving macam tu, tapi kebanyakan orang kira-kira balik income yang masuk sama dengan duit yang keluar. So, macam mana nak saving?? Sebab tulah sha buat bisnes, so at least hasil dari bisnes sikit2 boleh build up safety net sha. Jika jadi apa-apa pada sha, anak2 dan family akan terbela. Itu baru cerita risiko hilang kerja, belum cerita lagi expenses untuk study anak2 ke universiti nanti.

Hmmmm.. Cuba la kita semua renungkan..



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
A paycheck from disaster...

Weekend Gateway - Genting Highland

Entry ni nak cite enjoy2 di genting ;) setelah bz berbiznes so inilah masa nak spent dgn my 2 heroes we ols pegi genting ni last 2 weeks dgn my bff mer & fida...plan last minutes..terus je pegi..mmg kitorg taleh nak buat proper plan sure tak jadi nyaa...
peaceeeee


So, our journey start as early as 8am..sbb plan nak breakfast di Goh Tong ..rumah sha nak ke genting tu sekejap jek tak sampai setengah jam pon..naik ikot batang kali..so yg paling excited of course la my 2 heroes..nak kejut bangun pagi pon senang jee...

bekfas roti canai dulu.. hehe

 pas breakfast terus naik cable car..mmg enjoy + seriau..ni pestime naik cable car dgn dorg ni..selalu naik keta jek..nak bg dorg rasa caner naik cable car hehe


beratur nak naik cable car
Adik macam siries je
Tinggi hokkayyy






kat atas tu tak la sejuk sgt pon..dah rasa cam kat antara gapi je cuaca nyee hehe..pegi kali ni mamy dia yg excited..keke smpi2 terus je naik menda alah bwh ni...

Yeayyy... dah sampai

mamy nak release tension dulu..main jerit2
pastu layan budak2 ni jeklaa main..sbb yg lain2 suma den tak berani nak naik kekkeeke
kuda terbang...
dady & syafi
eh lupa naik menatang ni jugak ;)
syafi tamo mamy naik sekali dgn dia.huhu..tgh tak puas hati tu
space shot kanak2...
adik yang dah mengantuk...
naik je ni teruss zzzzzzz...
anty fida, uncle pian, faris & sofia
syafi bersama mama angkat...syafi kalo ade anty mer mmg lupa mamy
mamy teringin nak naik ni..tapi....
ramai gile ok org Q...huhu
*kalo tak ramai org Q pon tanak naik..seriauuu
layan indoor plak..

Ok, overall mmg have a lots of fun...masuk umah salji...feeling2 nanti pegi Holland + Belgium main salji..keke takde pic dlm umah salji...pastu kol 2 dah gerak blk..coz mamy ade biz appointment plak...lepas bwk anak2 enjoyy bizness harus diteruskan ;)




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Weekend Gateway - Genting Highland

Mencari Produk Untuk On-line Bisnes - Premium Beautiful


Hello uollsss.. :D Korang pernah tak terpikir nak buat on-line business?? Potensi memang mengagumkan sebab klu compare ngan bisnes konvensional (ada kedai, hire pekerja, bayar EPF pekerja, bayar sewa kedai, dll), on-line business amat mudah setup. Takde kos overhead yang tinggi, yang perlu sedikit kepakaran internet, kan.



premium beautiful on-line business
pic google
 
premium beautiful corset
Premium Beautiful Corset
 Cuma salah satu yang amat-amat-amat penting buat on-line business ni adalah produk. Kita kena pilih produk yang mudah jual, berkualiti dan ada support service yang baik. So, kenapa tidak consider bisnes Premium Beautiful, sebab....

  • Tak perlu pikir untuk keluarkan (manufacture) produk,
  • Produk telah terbukti berkesan, dah belasan tahun dalam pasaran,
  • Kualiti korset Premium Beautiful amat tinggi (saya boleh buat personal demo ye jika anda nak cuba..),

Selain tu...
  • Premium Beautiful ada life-time warranty (so klu rosak boleh hantar repair, dan boleh wariskan kat cucu pun tau!!),

premium beautiful bskl

premium beautiful forbes












So, melihat kepada ciri-ciri ni, jika anda sedang mencari produk untuk on-line business anda, Premium Beautiful adalah pilihan yang tepat!!

Premium Beautiful Corset speaks for itself..




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Mencari Produk Untuk On-line Bisnes - Premium Beautiful

Tahniah Lynn & Syida

Dalam bisnes Premium Beautiful ni, Sha jumpa ramai orang yang hebat-hebat.. Bila cerita-cerita pasal background masing-masing, kebanyakannya background yang biasa kita jumpa hari-hari. Ada keje cikgu, engineer, programmer, etc... Tapi satu yang sama dalam diri masing2 adalah the burning desire nak berjaya dalam bisnes ni dan nak ubah hidup masing-masing.

Bisnes-bisnes partner Sha pun sama jugak. Masing2 bersemangat waja dan berkobar-kobar.. :D Bulan ni InsyaAllah 2 orang bisnes partner Sha akan bergelar Diamond Sales Manager (DSM) dan bakal pegang income 5 angka..Alhamdulillah.. Semua ni mmg tak mustahil sebab diorang memang ikut Sha step by step dan bulat hati dengan pemimpin.
me with lynn
Lynn ni BFF Sha since kat company lama lagi. Dia approach Sha lebih kurang 5 bln lepas Sha join bisnes dan die tak memandang ke belakang lagi. Lynn ni memang komited dengan bisnes beliau sangat-sangat consistent. Day in and out buat business no matter what. Dalam masa 4 bulan dah bakal bergelar DSM. Dah berjaya qualified Hong Kong + bwk biz partner lagi..mmg sgt hebat!

me & syida
Syida pulak x-colleague sha kt IBM. Sekarang ni dah kerja kat salah satu agensi kerajaan kat Cyberjaya. Yang hebatnya Syida ni berjaya bina kumpulan setakat ni ada 4 orang Senior Sales Manager (SSM) di bawah pimpinannya hanya dalam masa 4 bln..skrg tgh sambung master tp still very commited in this business..

I am very proud of you ladies..

Business ni mmg sangat mudah, hanya dengan follow steps org yang dah berjaya pasti kita akan berjaya

Just follow the leader... Ilmu+ Bertindak + Rujuk = Kejayaan!!






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Tahniah Lynn & Syida

Majlis Anugerah SM/SSM


Lama betol tak update blog ni..bz sgt lately..bz mengganti puasa..huh sapa suh ganti last minute kan..padan muka.. :( bz bantu biz partners nak kejar target dorg..bz keje kat ofis of coz la kan..taleh nk skip part tu :( tp Alhamdulillah masih enjoyyyy...

mak andams
Q nak naik stage
wif wanie, lynn, kak ayu & alya
masing2 bergaya sakan...
So harini Sabtu (16/7/2011) syarikat buat majlis anugerah SM/SSM..so, ni kali kedua naik pentas amik award..yg ni kira naik under ke blkg sat..hehe aritu naik masa diamond nite teradvance hehe...but this time mmg SANGAT-SANGAT enjoy FIRST sebab 8 orang biz partners naik amik award sama2..by right lebih tp ade yg ade hal family..ade yang pergi bercuti..ade yg kena p kelas...tp yg dtg ni pon dah cukup enjoy & happening..SECOND kali ni dpt melaram baju dr designer hikss..tq Zery :)
farah, mimie, me & nida
lapo dah time ni..tp mentennn
So, my target seterusnya nak make sure makin ramai biz partners naik pentas untuk next diamond nite..bila naik ramai2 ..baru la meletopss & enjoyyy..so meh layan pics
all leaders under my group
gedebasss
pose wajib


yeahh Ho Ho Holland!!!



tak sempat bergambo dgn suami terchenta...kita gambo dlm miss c jelaa :)


p/s anyone yang looking for part time & side income..do not hesitate to call me sha 012-2151541. 
Confirm ur first bonus for raya RM4500 :)




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Majlis Anugerah SM/SSM