Ads

Advertisement

Bonding Moment

Backdated entry ni..sebab banyak gambar nak kena edit..
actually plan dah lama nak cuti-cuti dengan hubby & anak2 after closing package Holland & Belgium ..
so masa cuti raya haji aritu terus booked hotel kat sini



Yang paling happy of course la Syafi & Syakir, terkinja-kinja tak sabar nak tido hotel ..mamy & dedy pon 2x5 jugak happy ;) masa ni la we ols leh lepak2 tenangkan fikiran tayah nak fikir pasal kerja & etc. Tp mamy business mode tetap on di mana jua..siap dpt buyer Premium Beautiful lagi kt PD ..hhehe 


mmg sgt best dok avillion ni!!
Adik ni smpi2 je beryy


2 beds, so anak2 sila tido katil sendiri ye :)
tgk air
model
Sha sempat gak pegi Spa @Avi Spa..mmg sgt best sbb diurut satu badan..
aVi Signature rub price RM230 tp mmg sangat puas hati..
then ptg jln2 tgk pantai pastu pegi dinner then balik hotel zzZZzzZZZ



Then esok pagi, breakfast pastu layan budak berdua ni swimming kat pool & pantai...yg kat pantai mamy plg beriya hehe..tp still rasa tak puas..maybe kena pegi 3d2n kot ...


melayan budak 2  org nih
Sangat happy bila dpt spend masa camni dgn syafi & syakir..
w/pon penat nak layan kerenah dorg ni. Sesungguhnya rasa sangat2 bersyukur dengan apa yang Allah dah anugerahkan utk aku & family ..
syukur Alhamdulillah :)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bonding Moment

Neil's Farewell

Last wednesday we had a lunch at Seoul Garden One Utama to celebrate Farewell for Neil Billet, 
Neil ni actually my office mate. 
He will be back to IBM UK after 2 years in IBM Malaysia. 
Even Neil ni bukan Malaysian tp dia sangat2 helpful, baik hati, kelakar & kepoci. 
Mmg akan terasa la bila Neil takde, dah la suka buat muka ala-ala mr bean.. hehe 

p/s Neil if u read my blog please google translate yeah :)


ni antara muka mr bean
me & zaira

tuan punya blog harus inteprem



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Neil's Farewell

Premium Beautiful Calculator Versi Android

Lanjutan dari tool Premium Beautiful Calculator versi web, shakhalid.com bawakan pulak versi Android. Versi ni support untuk Android 2.1 hingga Android 2.3.3. Kalau nak tahu versi apa handphone Android anda, buka Settings, klik pada About phone dan lepas tu Software information. Versi Android anda kat bawah Android version.

Tool ni mudahkan agen-agen Premium Beautiful sebab just perlu masukkan ukuran bust, underbust, waist dengan buttock. Tapi sebelum tu kena la buat ukuran dulu.


premium beautiful size 1

premium beautiful size 2

Anda juga boleh save saiz long bra, waist nipper dan long girdle, so boleh refer balik kemudian. Nak tengok balik saiz-saiz yang dah save, just klik pada tab Your Notes.


premium beautiful size 3

premium beautiful size 4

Untuk dapatkan tool ni, kat handphone anda, buka Market dan search 'premium beautiful'. Anda akan nampak Premium Beautiful Calculator. Download la app tu dan install.

Sebarang maklum balas, boleh la komen kat sini atau emel pada mohdzaer.ali@gmail.com.

Good luck..



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Calculator Versi Android

Addicted....

Masa majlis ulangtahun aritu sha make up dgn Dior..so masa make up dorg guna lip gloss ni coz bibir Sha nmpk kering..masa dia pakaikan terusss rasa sedapppnyeee..hahah sbb rasa mint ok!!! sgt bestt rasa berangin je & bibir terus nmpk mungil..eh mungil eh hahah..ala2 angelina jolie gitu....hahhaa ...pastu time tu mmg rasa nak bli je terus tp time limited..so tak sempat nak soping2 ni...esok tu pegi klcc jumpe client...terus zasss ke Isetan cari Dior counter ..tanpa tunggu lagi terus la bli...tp mmg best!!!sangat best tak tipu ehhehehhe



Pujaan hatiku Dior Addict Lip Maximizer



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Addicted....

CDM Ceremony Award!!

19 November 2011, malam yang penuh meriah & glamorous, Majlis Ulangtahun ke-19 syarikat together with CDM Ceremony Award. Memang looking forward tunggu this date bcos last year Sha tak dapat nak attend, maklumlah time tu baru sebulan buat biznes, tatau kepentingan dtg event2 syarikat. Tapi kali ni Alhamdulillah boleh attend this event bersama-sama dengan business partners yang lain..terima kasih untuk semua biz partners yang sanggup turun dari Ipoh, Johor & Lembah Klang as well.

Me & CDM Hanis Haizi, my beloved leader..She look stunning in Radzuan Radzwill dress

This time around my great leader CDM Razali Zain naik pentas untuk award Crown Diamond Manager (CDM) pangkat tertinggi dalam syarikat. CDM hanya boleh dicapai bila kita berjaya mengumpul 2,000,000 sales value & above dan berjaya jugak melahirkan biz partner yang bergelar Double Diamond Manager (DDM). Betapa cantiknya business ni bcos kita takkan boleh berjaya sendirian, pasti ada biz partner yang mewarisi pangkat yang kita ada. Really proud to be under CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain group. InsyaAllah next year majlis ulangtahun ke-20 Sha plak naik CDM dgn biz partner yang lain..insyaAllah I'm working towards that..

CDM Razali Zain & CDM Hanis Haizi on stage

Malam ni jugak kitaorg dimeriahkan dgn lawak sengal Saleh Yakob aka Abg Jem hehe..mmg syok sbb dia lawak & nyanyi pon sedap. Mmg takde rasa boring walau sesaat pon. So, jom kita layan pics lain plak ;)

Amik aura CDM Razali Zain, next year will be my turn :)

Amik aura CDM Multimillionaire CDM Kak Ana

With supportive daddy in the business..CDM Cschan

My sporting hubby..
 then...Group photos with CDM Hanis Haizi

Team from Ipoh

Sebahagian dr my biz partners from Johor & Lembah Klang

Hebats!!
nak terbang tinggi ke Holland & Belgium!!can't wait..

Hubby, me, DSM Wanie, kak ija & kak ayu

Strive For Perfect Vision!!!

geng Chinese duduk row dpn Sha, dorg pon sporting memasing tiup wisel.. 1Malaysia maa

Sepuput sepapat in the biz, geng gosip2 kelass ko jah!!
Saleh Yakob aka Abg Jem glamor malam tu

All of us under group CDM Hanis Haizi, we are from different background but we have the same vision !!


 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
CDM Ceremony Award!!

Premium Beautiful : Holland & Belgium Free Trip

Alhamdulillah..syukur sangat2 ke hadrat Allah. segala penah lelah selama 5 bulan berbalas...masa dapat surat ni mmg rasa sangat2 teruja & syahdu, dah la masa hubby tunjuk surat ni kepala tgh tingtong migrain..tp mmg Allah je yang tahu perasaan ni cemana...arghh tak penah mimpi akan dapat FREE Trip ke Europe...tp Alhamdulillah berkat usaha yang konsisten dan guide dr leader Hanis Haizi semua nya tak mustahil utk dikecapi daripada business nih.


Surat utk qualifier Holland & Belgium

Meh kita layan japss ape yang menarik di Holland & Belgium..oh yee..insyaAllah Sha & semua usahawan Premium Beautiful akan ke Holland on April 2012, masa tu ada Tulips Festival..Subhanallah seronoknyaa..sure baring2 atas tulips kan time tu ..tak sabarnyaaa....








Welcome to Holland!!!
Subhanallah..sungguh cantik ciptaan Allah..mcm cake lapis sarawak pon ade
Pic ni jadi wallpaper i selama 5 bulan..hehe tiap2 hari tgk leleh air liuq

Okei yg ni kat Belgium..maybe mampu tgk jela kt sana hehe

yeayyy famous belgian choc..nyummm...sure akan diborong nanti
So anyone yang mmg kaki berjalan seperti saya :) dengan bisnes ni melancong adalah FOC!!yes just bawak duit SHOPPING je ...Trip mmg 5 star macam Sha pergi Hong Kong aritu..rasa seronok sangat & mmg akan jadi kenangan paling manis dalam hidup..Alhamdulillah..Sha just buat business ni PART TIME & TEAMWORK project. So, jangan malu2 call/sms me for more details yaa 012-2151541 or email kebayalabuh@gmail.com



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful : Holland & Belgium Free Trip