Ads

Advertisement

Premium Beautiful Corset : Ramadhan Promotion!!

Sempena Ramadhan Al-Mubarak, Sha berbesar hati nak buat promotion untuk setiap pembelian Premium Beautiful. 

Actually, banyak sangat benefit if pakai Premium Beautiful ketika berpuasa. Sha punye experience ialah sepanjang hari puasa tak rasa lapar langsung even tak sahur, Alhamdulillah tak migrain but asik kentut ihihi tapi sebab angin tak pegi ke kepala..membuang angin je hihi..then if berbuka plak kuantiti food intake memang banyak kurang..

So far 7 hari puasa berat before puasa 47.3kg now Alhamdulillah dah 44.5kg..InsyaAllah try nak maintain kan berat sampai raya!!! 

So anyone interested just give it a call/sms ok : 012-2151541



1 FULL SET PREMIUM BEAUTIFUL
CASH / CREDIT CARD / RHB EASY



premium beautiful full set
pic googled


Boleh pilih GIFT seperti di bawah:-

premium beautiful vouchers Jusco
 voucher JUSCO RM200   pic google

premium beautiful ISetan
voucher ISETAN RM200  pic google

premium beautiful vouchers Parkson
voucher PARKSON RM200  pic google

OR

HAMPER RAYA


SELAMAT BERPUASA SEMUA!!!
PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK PERSIAPAN RAYA YANG MELETOPSS!

012-2151541






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Corset : Ramadhan Promotion!!

Green Leaders Academy Malaysia


It was just started with a DREAM
The DREAM turned into REALITY!! 
Because WE MAKE IT HAPPEN! 


Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah Green Leaders Group team hari ini.

After 1 year Sha berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.



Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.



Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!


Holland & Belgium from Razali Zain on Vimeo.

Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!


The bigger the BETTER!
Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast!

"We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online!
Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)" - CDM Hanis Haizi

The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 




Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting.

And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini. 



Masa ni buat POWER UP session
Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader! Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

ZON SELATAN


ZON PANTAI TIMUR

Be part of our TEAM today!! 
Be in the Right Group! 
Choose GLG!!
We will guide you to Success! 

Sha : 
012-2151541 / kebayalabuh@gmail.com





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Green Leaders Academy Malaysia

Premium Beautiful : Gerak Gempur Pantai Timur!

Salam ramadhan peeps!!!
Meh layan gambar-gambar masa Sha, biz partners & family pergi Kuala Terengganu haritu..
Actually, Green Leaders Group buat Gerak Gempur Pantai Timur so Sha one of the speaker yang diamanahkan oleh my mentor CDM Hanis Haizi untuk share ilmu kepada semua usahawan dari Pantai Timur.. 

Event ni pada 7 July 2012 yang lepas. Diadakan di Ri-Yaz Heritage Marina & Spa Resort, Pulau Duyong Kuala Terengganu. 

So alang-alang event dah dibuat kat sini so Sha & family just check in terus kat Ri-Yaz. Sha berbusiness dedy & kids bersuka ria di swimming pool..sentapp!! hehew
Our ‘Teratak’ Executives Suites envelope you in supreme comfort. They offer an elegant spacious bedroom with king bed, spacious bathroom, 32’ LCD screen with a Mini Hi-Fi with DVD for the comfort in your own bedroom. The large full bathroom has a soaking tub, double vanity and separate shower.
An adjoining living hall next to the room provides a seating area complete with 42’ LCD screen with Theater system providing a cozy home-away-from home experience.

Saya sudah ready untuk mencurahkan ilmu ;-)

posing sat

menyedut udaran nyaman ..best sangat!

Mencurah ilmu untuk semua usahawan

with my beautiful partners dari Pantai Timur

with our mentor CDM Hanis Haizi

ini la aktivi Syafi & Syakir

happy bila tengok dorang Happy..Alhamdulillah rezeki dari business sentiasa mencurah-curah boleh bagi yang terbaik untuk jantung hatiku ini...

Syafi mmg suka posingg..

yeayyy dapat minum kt gelas besar!! if dtg Kuala Terengganu wajib p sini..Syakir dah tido tapi hangkut jee..

sila mai sini k..ayaq buah dia sedapss & laksam dia pon meletopss

fresh strawberry for Syafi, kuini for mamy & pineapple for dedy

laksam dia menyengatt okkkk..

Then pagi esoknya ade buffet breakfast kat hotel..masa ni segala nasi kerabu, nasi dagang, roti jala..semua laah den taram hehhee...

sedappp woooo

breakfast berview kan lauutt...bestnyaa..saya suka tinggal di terengganu ;)

ini la kalo anak lelaki..tak reti dok diammm

baby sayaaa!!

hajat di hati nak p spa, tp masa tak mengizinkan..next visit la ehhh
Alhamdulillah sambil berbusiness boleh bawak family bercuti. If sesaja nak bercuti pon kadang-kadang rasa tak perlu.. if ada tujuan percutiaan pon jadi lagi happening..Syukur Gerak Gempur untuk Paris/London zon Pantai Timur dah selesai..insyaAllah semoga ilmu yang semua CDMs GLG curahkan memberi manfaat kepada semua Green Leaders untuk persiapan PARIS/LONDON..


Be part of our TEAM today!! 
Be in the Right Group! 
Choose GLG!!
We will guide you to Success! 

012-2151541



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful : Gerak Gempur Pantai Timur!

Guangzhou FOC Trip : GALA DINNER

Second night at Guangzhou we all diraikan dengan 
GALA DINNER 
di Hilton Hotel, Guangzhou! 


premium beautiful agent
Dah ready dengan green dress for Green Leaders Group ;-)


This special dinner just for B32! Green Leaders sahaja bawa 1 flight setengah ..Alhamdulillah

premium beautiful agent1
With Mr Teo, MD for Hai-O Marketing,
Dia siap puji 'semua cantik-cantik dan berjaya'

premium beautiful business
with Madam Lam, owner stokis B32
Bestnya buat business Premium Beautiful, every time melancong for sure ada Dinner, dan masa dinner la nak melaram ..

if tak buat business bila la nak pakai dress cantek-cantek mcm ni :-)

Part of Sha Khalid's TEAM..
premium beautiful agent 2

Muka dah ready nak makan dan we all antara group yang paling awal sampai, bila dah berjiwa FIGHTER masa dinner pon nak jadi No.1 ..

premium beautiful testimoni


Pose wajib ..
with my Great Mentor & sifoo CDM Hanis Haizi

premium beautiful hanis
Alhamdulillah dengan canaian Hanis, This is what I AM TODAY!

Dengan tulang belakang yang sentiasa support ups & downs

premium beautiful sha
my lovely hubby, Mr Zaer Ali

Surprise for that nite, my mentor CDM Hanis Haizi dijemput sebagai speaker. 
CDM Hanis as a founder kepada GLG bagi testimoni sebab berjaya qualified 1 1/2 FLIGHT ke Guangzhou!!!

premium beautiful hanis haizi


GREEN LEADERS group's photo!

premium beautiful

premium beautiful ukur
my beautiful partners!

premium beautiful agent3
Jejaka with their Great Mentor CDM Razz

And last but not least, Pasangan corporate abad ini .....

premium beautiful
Zaer Ali & Sha Khalid ;-)
Overall, dinner yang sangat-sangat happening, food yang sangat-sangat sedap & team members yang sangat-sangat awesome!!! Love my business!!!


Stay tune for ..
Day 3 & 4 at Guangzhou!





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Guangzhou FOC Trip : GALA DINNER