Ads

Advertisement

My New Tailor

Hi!

Sha nak share my new tailor or boutique tempat Sha tempah baju & dress. Just found about this boutique seminggu before cuti raya. Actually dah tau lama gak..but tak tergerak hati nak tempah dengan this tailor pon..sebab nothing buat Sha impress about this boutique.

Tapiii, seminggu before nak cuti raya tu. Ternampak mannequin pakai peplum kat boutique ni so cam terbuka hati nak tempah baju raya. So, Sha & my kelik kat ofis just mencuba nasib la tengok dia nak terima tempahan ke tak..tup tup tailor ni ok je...maka zaaass la we ols menempah baju kat sini...


premium beautiful corset
Peplum for my raya
Siap dalam masa 5 hari!! Sedap di pakai & murah jekkss..

Nextt, Sha tempah pulak baju untuk pakai masa wedding my boss..ni pulak siap dalam masa 3 hari..haha mak suka uolss...

premium beautiful 1
Inspired by Scha Alyahya's dress

premium beautiful 2
Suka sangat baju ni sebab tu post banyak gambar haha..Hover!!

premium beautiful 3
butang-butang di belakang & di tangan

And....yang paling latest tempah dress untuk Award! Ni memang gile last minutes..2 hari dah siap! haha seb baik laaa regular customer kan..so tanpa banyak soal dorang buatkan je..Sha dapat dress ni pukul 11pagi, event start kol 1..haha tanpa fitting semua tapi sebab percaya dengan tailor ni and so far tempah 2 pasang dress memang cun je dorang fitting makanyaaa lahir laa dress ini.....


premium beautiful 5
Simple je...tapi mak memang gile butang..semua nak butang ahakss...

premium beautiful 45
With my besties in the business Ain & Kak Ayu masa Award. Suka gambo ni sebab i nampak kurus plak uolss..haha

Overall memang sangat puas hati dengan my new tailor ni, sesapa yang berminat silala pergi buat lawatan sambil belajar ye..boutiquenya ialah EMMA WARDROBE di Uptown Damansara..







If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
My New Tailor

Selamat Hari Malaysia 2012

Bestnya 3 hari bercuti..but business saya still on as usual. Takde istilah cuti dalam berbusiness, dengar macam stress je kan?? hehe tapi totally tak stress because semakin you busy berbusiness maknanya semakin masyuk la income..Alhamdulillah..

So sempena cuti 3 hari ni, we all memang tak plan nak balik kampung or jalan jauh-jauh because dah ada business appointment perlu dilaksanakan. Just nak bagi Syafi & Syakir happy makanya bawak la diorang tidur hotel. Hehe dorang berdua ni memang suka tido Hotel..sebab paling utama ialah nak mandi swimming pool padahal kat umah ni ada je swimming pool..haihh budak2 kan..

Kami stay kat sini 2D1N

Alhamdulillah hotel yang best & room very spacious. Dan paling best sebab tengah-tengah KL senang la nak pegi shopping ;-)





sampai-sampai check wireless dulu, perkara wajib coz my busines must have internet connection anytime & everywhere :-)

Then, bawa Syafi & Syakir mandi-manda..pastu malam pegi jalan-jalan kt Low Yat mencari apa2 yang perlu ;-)

Supper kat coffee bean Bukit Bintang, Syafi & Syakir menikmati Ice Cream

View from our room

After breakfast before check out, main game je la aktviti dorang

Then around pukul 12pm, siap-siap untuk check out coz Sha ada business appointment. Overall Syafi & Syakir happy sangat-sangat, dorang request lagi tido Hotel, dengan syarat kena behave hehe..

Terus la behave ..kata nak tido hotel lagi kan ;-)

Alhamdulillah, dalam sibuk berbusiness & bekerja tapi still dapat spend quality time for Syafi & Syakir. At least bagi dorang rasa gembira & dihargai. Maybe before buat business hari-hari setiap masa jumpa mamy tapi bila dah berbusiness memang kadang-kadang nak spend masa banyak untuk mereka berdua agak susah, so short trip macam ni memang sangat-sangat ditunggu-tunggu..after all saya buat semua ni untuk mereka berdua juga..InsyaAllah..









If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat Hari Malaysia 2012

SM/SSM Award 2012

8 September 2012, bertempat di PGRM, Cheras telah berlangsung majlis anugerah berprestij untuk meraikan semua usahawan yang berpangkat Sales Manager & Senior Sales Manager. Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar & glamorous. Semua usahawan bergaya sakan dengan fashion masing-masing..so let's enjoy the pics sepanjang majlis tersebut.

Premium Beautiful corset
flowers for my business partners

Premium Beautiful
the stage

harga Premium Beautiful
Majlis dimulakan dengan nyanyian dari barisan CROWN DIAMOND MANAGER..Proud that I'm one of them!

Premium Beautiful 1
Me, Naa & Mai
With part of my business partners yang hadir bersama memeriahkan majlis. Thanks u ols for coming & congrats untuk yang naik pentas. This is just a beginning, more to come!!

Premium Beautiful business
With DDM Shaliza Aziz

cara pakai Premium Beautiful
With SSM Ayuni Basir

Premium Beautiful 2
With DSM Refqah

Premium Beautiful 3
With SSM Adda

Premium Beautiful partner
With SSM Sue

Premium Beautiful sha

Premium Beautiful sha khalid
Award Achievers!

Premium Beautiful hanis

Premium Beautiful corset 1

Premium Beautiful group

Premium Beautiful green
Green Leaders Group!!

Premium Beautiful friend


Premium Beautiful business
My husband merangkap my tulang belakang & mr PA 


Wanna know about my beautiful business??

012-2151541
kebayalabuh@gmail.com

Join now & get FOC TRIPS 3 TIMES A YEAR!!





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
SM/SSM Award 2012