Ads

Advertisement

GLAM Dinner 2012

GLAM Dinner! 
Dengar title pun dah Glamour gitu kan. 
After CDM Award di Stadium Shah Alam Sha & semua CDM baru diraikan pulak di GLAM Dinner. GLAM dinner ni khas untuk meraikan all new CDMs under Green Leaders Group
So Proud to be Under GLAM~~

Untuk GLAM dinner kami buat di The Westin, KL. Memang sangat-sangat happening, bestnya bernaung dibawah GLAM ni macam-macam aktiviti menarik yang kami anjurkan bukan setakat berbusiness so that we all tak rasa boring. 
Business and at the same ENJOY every moment in the business! 
We Work Hard & Play Hard!


So let's Enjoy the pictures!


premium beautiful 1
with my mentor CDM Hanis
premium beautiful 2
table setting

premium beautiful 3
US with CDM Fazi & hubby

premium beautiful 4
Live Band
premium beautiful 5
business partners

premium beautiful 6
business partners 

premium beautiful 7
Crowning session by CDM Hanis

premium beautiful 8
Queen gitukan!

premium beautiful 9
haha semangat ok CDM Raz bergangnam! Semua CDM kena menari Gangnam haha

premium beautiful 10
My business partner yang lucky! DSM Shikin dari JB...CONGRATS dear tak sesia menjerit ok haha

premium beautiful 11
masing-masing dress up cun!

premium beautiful 13
suami-suami pun enjoy!

premium beautiful 14
Yeah Right! Keep CALM & Stay GLAM!

premium beautiful 15
with bakal DDM Ekah & DSM Arlina

premium beautiful 16
haha gile stim! with DSM Kah Pui

premium beautiful 18
THANK YOU for coming dear, LOVE u all!!



Let's be part of GLAM now!
012-2151541
kebayalabuh@gmail.com






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
GLAM Dinner 2012

Perempuan vs Handbag

So excited bila sebut HANDBAG! yeah Sha memang suka handbag.
Sha rasa semua perempuan suka handbag. Tak kisah handbag dari brand apa sekali pun. Nowadays Sha tengok teenagers pun dah pakai designer handbags paling koman pun COACH.

Sha start kerja dulu pakai handbag Vincci & MNG je, itu je yang termampu..Alhamdulillah dari takde kan..tu pun rasa dah cukup bergaya..tp Sha memang simpan azam yang satu hari nanti aku nak jugak pakai designer handbag! Masa tu Sha just aim nak beli Coach, maklum la i tak expose sangat..i tau coach je that time hehe, lepas tau harga Coach berapa terus rasa cam..OMG habis kot setengah gaji aku..nak bayar hutang lagi. So simpan je la IMPIAN tu senyap-senyap.

Dalam simpan impian tu Sha started blog hopping. Segala blog yang jual designer handbags Sha browse & sampai terjumpa blog my mentor Hanis, perkara wajib Sha buat before start kerja ialah baca blog Hanis & blog yang jual designer handbags as a Motivation. Diam-diam Sha simpan IMPIAN yang satu hari nanti aku nak jugak pakai designer handbag. Aku nak rasa macamana pakai designer  handbag. Seriously memang my passion towards handbag Allah je yang tahu..tak kisah brand apa asalkan Sha suka confirm nak juga beli..

And this is also ONE of my REASON why i choose to venture in this business, sebab nak fullfil my dream to wear designer handbags. Sebab all this 7 years kerja makan gaji memang Sha tak penah sekali pun dapat beli designer handbag paling mampu pon Coach from my friend's blog. So dapat a bit cheaper, Alhamdulillah masa tu pon dah rasa feel sebab dah dapat apa yang diidamkan.


Bila dah buat business Sha rasa dah mampu beli designer handbag guna duit sendiri & all my designer handbags have their own sentimental value.

Started from my first GUCCI, Sukey Guccissima Medium yang Sha beli guna my first BONUS from my side income business.

premium beautiful
lunyai dah pakai, puas hati !

Next target masa tu nak beli lagi handbag, and kebetulan masa tu ada FREE Trip to Hong Kong. And Hong Kong plak one of the country yang sangat best if nak shopping designer handbag. Terus aim nak beli PRADA! and masa tu Sha bawak duit shopping15k ke Hong Kong and beli my first Prada handbag & first LV wallet!

premium beautiful
gambar blur plak..  Ini lah my first Prada, PRADA Gaufre Nylon Tote & LV Insolite wallet

Bila dah dapat GUCCI & PRADA rasa ok lah cukup la tu..kira dah dapat 2 ni rasa puas hati sebab sebelum ni rasa cam mimpi je nak wearing all those designer handbags ni..sehingga la free trip ke HOLLAND & BELGIUM! Sebab bila melancong Sha tak perlu fikir apa-apa except SHOPPING. So, I bought my first BURBERRY

premium beautiful
ni handbag yang Sha paling suka pakai ;-)  Haymarket Check Tote bag

Bila dah rasa pergi travel beli handbag especially Europe Trip memang terus simpan impian nak beli dan beli lagi designer handbag. And my target for FOC Trip to LONDON & PARIS nak beli Chanel @ DIOR and LV Handbag! In Sha Allah..will reveal soon my wish list ;-)

And sebagai PENUTUP 2012, Alhamdulillah dari BIG BONUS from my business dan juga sebagai self reward untuk segala penat lelah berbisnes
Sha menghadiahkan diri sendiri sebiji lagi PRADA 

premium beautiful
Prada Vitello Daino in  Edera. Im in LOVE with this color!

premium beautiful
my NEW BABY & penutup tirai 2012! 

Honestly, I aim for more and more designer handbags in future besides others targets in my LIFE ;) In Sha Allah. Syukur Sha berani memulakan langkah pertama dulu untuk buat business, dari tak mampu  nak beli Alhamdulillah mampu dan in sha Allah satu lagi impian akan tercapai.....







If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Perempuan vs Handbag

Premium Beautiful Rebate Ending Soon!

Salam uolss...

Kalau yang tak tau lagi, rebate untuk PREMIUM BEAUTIFUL akan berakhir bulan ni (Disember 2012). Rebate ni adalah special promotion daripada company, so tak tau lagi bila company akan bagi rebate.

So, apa lagi uolss. Yang berminat nak pakai Premium Beautiful contact Sha sementara rebate masih ada. U all boleh save up to RM250 per set.

Sape yang nak buat side income dari bisnes Premium Beautiful, ini juga masa yang sesuai, sebab bonus yang anda dapat lebih lagi disebabkan dapat rebate, up to RM5,000.

JANGAN TUNGGU LAGI!! Contact Sha sekarang.

012-2151541
kebayalabuh@gmail.com





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Rebate Ending Soon!

Premium Beautiful Terengganu Business Trip

Syukur my business telah berkembang mekar di Pantai Timur ;-)

Sha baru je balik last week dari Terengganu, travel dari Kemaman ke Dungun ke Kuala Terengganu :)

What I LOVE most about Terengganu
:
:
:
premium beautiful 1
Laut!!! Rasa sangat nyaman, aman & tenang. Best je rasa if bangun pagi hari-hari tengok pantai kan
 AND
:
:
premium beautiful 2
Nasi Dagang & Laksam! i'm a NASI DAGANG & LAKSAM LOVER!!

Memang rasa sangat-sangat best trip kali ni, dapat luangkan lebih masa dengan my business partners. 
Alhamdulillah such a very good experience to me. Actually tak pernah terfikir & tertarget pun nak mengembangkan business ke Pantai Timur, but Alhamdulillah memang rezeki di bumi Allah ni sangat-sangat LUAS if kita USAHA memang tak terjangkau rezeki yang diberi..syukurrr


First stop Sha di Kemaman meeting my new Branch Manager from Kemaman. Sha kenal Yati thru ONLINE & Alhamdulillah now we become business partner. 
Jarak bukan penghalang untuk kami sama-sama mengejar impian. 
So anyone from Kemaman 

Boleh call Yati019-9796990

 for
Business Opportunity 
&
Premium Beautiful FREE Trial 

premium beautiful 3

Then, after bantu Yati business appointment terus pecut ke Dungun.
For this trip Sha & family stay kat Ulek Beach Resort, oklaa resort ni yang bestnya sebab dekat sangat dengan pekan Dungun so senang sangat nak cari makan. and tempat ni pun aman je if nak jumpa client..

premium beautiful 4

premium beautiful 5


Kat Dungun Sha meet up with bakal DSM Shida.
Warga Dungun yang ingin menjadi sebahagian dari keluarga besar Green Leaders Group boleh 
contact my Protege bakal DSM Shida : 019-9639884

InsyaAllah Sha & Shida will guide u all the way..

premium beautiful 6
Personal Coaching Shida at Ulek Beach Resort

premium beautiful 7
Dinner with Shida's family kat kedai her friend. Sedap kak Mila masak nasi dagang & laksam, sampai licin satu pinggan Sha makan :)

Not to forget my trip in October with bakal DDM Ekah & DSM Lina ke Kuala Terengganu
Experience yang paling berharga because kami berjaya bantu business partner DSM Lina jual 8 corsets Premium Beautiful to her clients  in less than 2 hours..Alhamdulillahhh

premium beautiful 8
muka khusyuk mendengar

premium beautiful 9
DSM refqah in action, explain about Premium Beautiful to our clients

Alhamdulillah now boleh dikatakan everymonth Sha akan turun ke Terengganu untuk bantu business partners for business sharing or personal coaching..
yang senangnya business ni sebab every steps semua ada orang akan guide & ingatkan kita...InsyaAllah 

Be Part of My Team:-
Sha
012-2151541






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Terengganu Business Trip

20th Anniversary & CDM Award 2012

Sha dah dapat semua pictures during 20th Anniversary & CDM Award dari my official photographer Khairi Malik from Momentlicious
Thanks Khairi for the awesome pictures. Lepas ni boleh jadi my official photog la ye :) 
Thanks to INNAIRED for the dress. I'm in love with the dress. Next event confirm leh buat lagi ;-)

Let's enjoy the pictures!!

premium beautiful 1
Alhamdulillah..mixed feeling time ni..setelah melalui pahit & manis dalam business syukur sampai juga Sha ke tahap ini..syukur..syukurr

Event yang penuh bermakna ni berlangsung secara gilang gemilang di Stadium Melawati Shah Alam. Lebih 10,000 orang memenuhi stadium bagi meraikan majlis yang penuh meriah ni. Memang sangat teruja & sebenarnya tak sangka akan sampai ke tahap ni. 


Bila teringat hari pertama join business ni memang tak de dalam target pun nak sampai ke tahap Crown Diamond Manager but Alhamdulillah with the right guidance & the right group under GREEN LEADERS GROUP semuanya tak mustahil.


premium beautiful 2
Our Big Family; GREEN LEADERS GROUP!!

premium beautiful 3
My beautiful business partners with Our Mentor CDM Hanis Haizi

premium beautiful 4
Thankss for coming!! Loves u all to bits

premium beautiful 5
Thank you CDM Hanis & CDM Raz for your endless support to me & team! 

premium beautiful 6
VVIP Seats 

premium beautiful 7
happy faces; CDM's GLG

premium beautiful 8
Khusyuk betul kitaorg tengok Video 20th Anniversary, very meaningful video indeed

premium beautiful 9
my gorgeous leader Hanis Haizi,  dengan dress puluhan ribu dari Radzuan Radzwill
premium beautiful 10
Ada live performance dari Shila Amzah & Dayang Nurfaizah

premium beautiful 11
Nervous nak turun stage u olss

premium beautiful 12
With General Manager Hai-O Mr. Teoh Nee Siang & Pengerusi Hai-O Tan Sri Osman S Cassim

premium beautiful 13
Masa ni debaran tak hilang lagi, sejuk tangan, berdebar, syahdu, happy semua ada

premium beautiful 14
Terserempak dengan Pengerusi Hai-O, Tan Sri Osman S Cassim nak p solat Asar

premium beautiful 15
busy kan we olss..reply tweet, facebooking & instagraming ;-)

premium beautiful 16
Us with Ekah & Ikie

premium beautiful 17
Video masa nak naik stage; my kata-kata semangat "Kita takkan kalah bila kita berada di bawah, kita hanya kalah bila kita tidak bangun semula dari bawah"

Berakhir sudah my majlis, penutup 2012 yang penuh bermakna & tidak akan Sha lupakan sampai bila-bila insyaAllah. 
Perjuangan manis dalam business yang diraikan penuh 
bermakna & meriah oleh Syarikat. 
Bersyukur Sha bernaung di bawah Syarikat yang betul-betul kukuh & sentiasa menghargai Usahawan.


premium beautiful 18
Kaki dah lenguh ;-)


But, Perjuanganku masih belum selesai, sekarang masanya untuk menjadikan my business partners pulak sebagai bintang baru 2013

InsyaAllah 2013 pasti lebih bermakna untuk melahirkan pewaris-pewaris baru sebagai Crown Diamond Manager..ameeennn

P/S: For more piccas, follow me on FB






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
20th Anniversary & CDM Award 2012