Ads

Advertisement

Testimonial Premium Beautiful Memang Hebat

Sha nak share beberapa feedback daripada customers yang pakai Premium Beautiful. Sha sendiri memang dah pakai corset ni selama 4 tahun, so memang percaya kesan corset ni. Bila dah pakai dan rasa sendiri effect Premium Beautiful ni, lagi yakin nak share dengan semua orang.

Di bawah ni antara testimonial daripada customers yang dah pakai Premium Beautiful.
premium beautiful testimonial instant shaping with the corset


Bila pakai Premium Beautiful ni, tak kisah baju apa yang kita pakai. Yang bagusnya, lepas pakai Premium Beautiful, badan kita akan lebih kemas. Pakai la baju apa pun, takkan nampak lebihan-lebihan yang tak diingini.. ;)
testimonial premium beautiful gives instant shaping


Premium Beautiful ni bantu untuk reposition lemak-lemak kat badan. Lemak-lemak tu akan ditolak ke tempat yang sepatutnya. So, bila konsisten pakai, barulah badan tak menggelebeh.
testimonial premium beautiful selepas bersalin

Untuk yang baru lepas bersalin, sangat-sangat digalakkan pakai Premium Beautiful. Selain dapatkan balik shape sebelum bersalin, banyak lagi kebaikan Premium Beautiful untuk yang dalam pantang:

* kembalikan shape seperti sebelum pregnant
* kecutkan & naikkan balik rahim
* membanyakkan susu badan
* hilangkan stretch mark
* sihatkan badan
* keluarkan angin

Pada yang berminat nak pakai Premium Beautiful ni, cepat-cepat contact Sha. Confirm puas hati!!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimonial Premium Beautiful Memang Hebat

SM/SSM Award Cycle 1 2015

Alhamdulillah, dipermudahkan Allah untuk Sha & partners yang berjaya naik pentas meraikan majlis SM/SSM Award Cycle 1 untuk tahun 2015. Majlis berlangsung di Dewan MCA, Jalan Ampang pada 21-March-2015 (Sabtu).

Fuhhhh...semakin kencang business syarikat. Dulu ada 1 cycle je every year..tapi disebabkan semakin ramai melahirkan usahawan berpangkat Manager tahun ni siap ada 2 cycle lagi.

SM - Sales Manager : Total sales berjumlah 20,000 Ringgit Malaysia
SSM - Senior Sales Manager : Total sales berjumlah 60,000 Ringgit Malaysia & melahirkan seorang leader berpangkat Sales Manager.

Apa yang membanggakan Sha, sales managers yang lahir starting sales dorang dari ratus-ratus sahaja, tapi Alhamdulillah dengan semangat, pimpinan & gerak kerja yang terancang mereka mencapai pangkat Sales Manager semuanya kurang dari 6 bulan sahaja. Modal duit bukanlah perkara utama untuk berjaya tetapi yang paling penting ialah Modal Insan yang mana Sha tengok mereka ni memang sangat-sangat bersemangat untuk buat side income dari bisnes yang mereka ceburi.

So, tanak bebel panjang..jom kita enjoy gambar-gambar sekitar majlis penganugerahan...


SSM Hennyza dari JB. One of my committed leader.


SM Ieza pun dari Johor. Kenal melalui Facebook sahaja. Congrats adikku. Keep it up ok!

SM Safiah dari Melaka. Orang Melaka contact her for business opportunity ok!

SM Wani, fulltime housewife & mother of 2. Sangat committed & bermula hanya nak guna sabun now dah jadi tokey sabun Marine Essence!


pasangan yang sporting!!! tq epul sebab always support Ieza


Rakan seperjuangan bakal CDM Aien

ex-schoolmate, bff & now partner bisnes. 

Keep it up Wani! Cantik sangat Wani mekap hehe

With our mentor CDM Kak Misah

candid!

Posing model katanya

zaman teknologi, macamni laaa

:)

adik Yean

If u all pun sedang mencari side income yang modalnya flexible, jangan malu-malu contact Sha untuk tau macamana mereka semua ni boleh bermula dari modal yang ratus-ratus sahaja boleh capai sales sehingga puluh-puluh ribu. 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
SM/SSM Award Cycle 1 2015