Ads

Advertisement

Premium Beautiful Classic & Elegance Offer

Salam dan selamat pagi uolss..

Lama tak offer promo untuk Premium Beautiful pada readers shakhalid.com ni. So, Sha bermurah hati nak bagi harga terbaik untuk korang semua dengan servis terbaik. Korang just perlu:

* whatsapp Sha nama dan lokasi kat mana
* yang kawasan KL/Selangor Sha akan pergi ukur
* yang di luar kawasan, Sha guide macam mana nak ambik ukuran
* then Sha akan quote best price untuk korang

Untuk info, Premium Beautiful Classic dengan Elegance ni ada beza. Yang mana satu korang patut pakai?

premium beautiful classic
Premium Beautiful Classic ni comes in black colour

Ok, Premium Beautiful Classic ni adalah untuk:

* korang yang tak pernah lagi pakai Premium Beautiful ataupun kiranya first time user la

Firstly, Premium Beautiful Classic ni akan reposition balik lemak-lemak kat badan. Biasanya orang perempuan, lemak banyak terkumpul kat belakang badan, pinggang, perut dan paha. So, kita target dulu untuk alihkan lemak-lemak ni ke bahagian sepatutnya. Bila konsisten pakai PB ni, badan kita takkan menggelebeh disebabkan lemak-lemak berlebihan tu.


premium beautiful elegance
Premium Beautiful Elegance ni pulak grey in colour. Ia lebih lembut & elegance seperti namanya..  :)

Premium Beautiful Elegance pula untuk:

* korang yang dah pakai Premium Beautiful Classic so korang memang dah ada body shape
* korang yang tak banyak lemak-lemak berlebihan yang nak nampak badan lagi kemas

Jangan sangka korang yang dah body shape model tu tak perlu pakai Premium Beautiful. Pilih Elegance sebab korang akan lebih selesa dan confident.

Kalau korang ada sebarang kemusykilan nak tanya atau nakkan best offer untuk Premium Beautiful Classic atau Elegance, boleh whatsapp kat Sha 012-2151541.

Your trusted Premium Beautiful agent ;)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Classic & Elegance Offer

Premium Beautiful Best Offer

Assalamualaikum & happy working peeps


Actually Sha nak share 1 program yang sangat-sangat interesting especially untuk sesiapa yang nak get fit & nak kurus. 

Program ni akan berlangsung selama 8 minggu & we call it 8 weeks Fitness Challenge. Kita akan ada our own personal instructor yang akan guide us untuk fitness challenge ni. So, dalam masa 8 minggu ni kita akan monitor penurunan berat badan, inches & semua yang berkaitan dengan body kita. 

Sangat-sangat menarik program ni dan antara aktiviti yang include in this program ialah  Zumba, Aqua Zumba, Bolly Dazz, Hiking, Hot Hula & VeraFlow. Dan semua aktiviti akan diadakan hanya seminggu sekali. On top of that antara yang mempercepatkan proses penurunan berat badan ialah dengan minum Mineral Coffee & makan garlic so semua termasuk sekali dalam program ni.




Lagi satu BERITA BAIK yang Sha nak share kat sini ialah...

Actually bila kita bersenam dengan memakai Premium Beautiful corset proses pembakaran kalori akan jadi lebih cepat & 2 kali ganda lebih banyak kalori dibuang sooooo untuk bulan Oktober ni untuk sesiapa yang memang berminat nak pakai Premium Beautiful corset & nak kurus cepat Sha akan bagi FREE 8 ZUMBA SESSIONS!! Its worth RM500 

But unfortunately this offer untuk FREE Zumba sessions ni hanya valid untuk warga KL/Selangor & Johor Bharu sahaja sebab Program ni akan diadakan di The Club, Bandar Utama PJ & Johor Bharu sahaja. Kalau orang yang jauh-jauh takut susah sikit nak pergi kan.

So, cepat-cepat grab this offer sebab ianya sangat-sangat special. Dapat pakai Premium Beautiful corset + Free Zumba + Free instructor yang akan monitor untuk kita dapatkan semula berat badan yang ideal ..

Untuk lagi details tenting this offer bole Whatapps Sha kay 012-2151541



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Best Offer