Ads

Advertisement

Testimonial Premium Beautiful Terkini

Kat sini Sha nak share few Premium Beautiful testimonials terkini daripada customers yang beli korset ni dengan Sha. Hopefully dapat jadi reference uolss yang mencari-cari info mengenai korset ni. ;)

Instant Shaping Untuk Bakal Pengantin

Lagi 2 minggu nak fitting baju khawin nak diet memang agak strugggle la kan? tapi cara mudah & selamat pakai je Premium Beautiful corset, berbaloi-baloi sebab boleh pakai dari khawin, dalam pantang & selepas pantang...pheewww jimat

premium beautiful bakal pengantin


Berbengkung dan Bertungku dalam Pantang

Malas nak ikat bengkung lilit-lilit kat tiang??tak pe tayah nak susahkan diri lagi hehe dengan nak menyusu anak lagi, nak ikat bengkung lagi..so pakai je set Premium Beautiful ni inshaAllah selesai segala masalah. 10 minit je setel siap boleh sapu-sapu krim halia lagi. inshaAllah sebulan pantang back to shape. Pastu Long Girdle ni ada FIR yang sama proses macam bertungku, rahim pun akan mengecut cepat bila pakai Long Girdle ni..

premium beautiful semasa bersalin


Sakit Belakang dan Slipped-Disk

Alhamdulillah ramai yang dah dapat kesan dari pakai Waist Nipper atau bengkung Premium beautiful ni. Sakit belakang semakin sembuh dan dalam masa yang sama boleh shapekan pinggang

premium beautiful sakit belakang


premium beautiful slipped disk


Turun Berat Badan

premium beautiful turun berat badan



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimonial Premium Beautiful Terkini

Crown Diamond Manager (CDM) Conference 2016

Assalamualaikum & morning my beautiful readers

Lama sungguh tak mengupdate blog...Kebizian & ketidaksempatan nak memegang notebook sejak akhir-akhir ni sebab layan smartphone je..

Tapi entry blog kena buat juga, blog ni umpama diari bagi Sha. Kena juga coretkan & share important events yang terjadi dalam diri ni sebagai kenangan di masa hadapan. Seriously bila duduk sorang-sorang memang baca balik entry-entry sebelum ni. Best kan ada blog sebab yang baik pernah dilalui dijadikan teladan & yang buruk jadikan sempadan untuk kita. hehe gethuuu

So, entry kali ni nak share BIG Event yang baru-baru ni dianjurkan oleh my company Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) iaitu Crown Diamond Manager (CDM) Conference 2016. It was such a great & mind opening event I must say. Sangat-sangat besttt dan mengujakan. I'm truly honoured & blessed to be invited to this mega event because tak semua yang bergelar CDM dijemput oleh syarikat..Alhamdulillah dengan rezekiNYA

Conference ni diadakan di Grand Lexis, Port Dickson. Yang bestnya event 2 hari 1 malam ni sangat pack dengan aktiviti yang menarik so memang tak sedar masa berlalu dengan pantas. Dengan berita gembira dari syarikat, grand dinner, zumba, forum & sebagainya..


Bila TM32 & SHOM bergabung. TM32 = The Medan 32 ialah training centre di stokis B32, di TM32 lah Sha bermula dulu sebagai usahawan Hai-O sampai la bergelar CDM

memang macam-macam good news yang kami dapat :)
yeeeayyy dah la bonus CDM 67% dapat lagi extra 2% bonus..Alhamdulillah rezeki jangan ditolak hehe tqqq SHOM

Barisan CDM-CDM SHOM yang dari merata negeri
Bilik ku & cdm adibah untuk 2 hari 1 malam. katil 2 besar tapi 1 katil je guna haha besar sangat takut tido sorang-sorang

Malam tu pulak ada Gala Dinner. Arabian theme night.. semua sporting dan havoc haha..


ya habibi ya maulana.. haha

sporting semua berarabian theme haha

struggle nak makan haha
Dan..esoknya kitaorang start kol 7 pagi dengan senamrobik, zumba dan tarik tali.. seronok bila ada aktiviti macam ni. Yelaa even berbisnes bersama-sama bukan hari-hari boleh jumpa so bila ada event macamni memang boleh mengeratkan silaturrahim antara kami. Boleh bergurau senda, berkenalan  & borak-borak..Memang rasa sekejap sangat event ni. Pukul 2.30 petang, lepas forum dan our conference pun berakhir

zumba ..zumbaaa

posing je laa kerjanyaa


“Always remember the primary purpose of your life is living in tune with your energy pattern, find the true expression for the energy and go with the flow!” 
 




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Crown Diamond Manager (CDM) Conference 2016