Ads

Advertisement

Free Car Giveaway!!

Ni memang offer paling gempak yang Sha pernah ingat selama berbisnes. Company nak bagi hadiah kereta percuma. Bukan satu tapi EMPAT buah!! Dan bukan kereta sebarangan. Jom tengok apa kereta yang company tawarkan.

Grand Prize : 1 X BMW 318i

premium beautiful award 1




1 X Toyota Camry

premium beautiful award 2


1 X Toyota Vios

premium beautiful award 3

1 X Nissan Almera

premium beautiful award 4

Cara Nak Qualify Senang Je:

1. Setiap belian RM1,000 dalam satu resit layak untuk 1 penyertaan
2. Setiap belian RM1,500 dalam satu resit layak untuk 2 penyertaan
3. Setiap belian RM3,000 dalam satu resit layak untuk 10 penyertaan

Maksudnya, untuk setiap pembelian 1 SET Premium Beautiful dah layak 2 PENYERTAAN.

Dan if beli 2 SET dah layak untuk 11 PENYERTAAN. Makanya lagi tinggi la chances untuk menang kereta kan???hehe  So jom pakat-pakat beli Premium Beautiful corset keh. If u all join business peluang untuk dapat kereta FREE lagi besar dan paling best dapat monthly income

So apa lagi cepat-cepat call/whatsapp Sha sementara still ada offer ni.

Mana tau dapat bergaya dengan BMW 318i FREE kan.

p/s If beli product lain pun u all dapat juga tau tak semestinya Premium Beautiful je. As long as minimum RM1,000 dalam 1 resit.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Free Car Giveaway!!

Harga Premium Beautiful Corset

premium beautiful promotion



LIMITED OFFER & LIMITED TIME!

PROMOTION!! PROMOTION!!

Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Now Sha ada buat SPECIAL PROMOTION. Tapi promotion ni sangat-sangat LIMITED and First Come First Serve ye. So, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promotion ini.

For the latest price and promotion of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 011-37758674 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form

* while stocks last




Company telah lauch set Premium Beautiful yang   BARU . Set ni dikenali sebagai Premium Beautiful Elegance.

premium beautiful elegance - grey

Ciri-ciri unik set yang baru ni:

  • Warna grey yang menawan.
  • Fabric yang lebih lembut.
  • Design yang lebih cantik.
  • Fabric lace ditukar kepada embroidery lace. Corak lace ni lebih anggun.
  • Semua benefits seperti fat reposition, FIR, body reshaping still sama.

Set Premium Beautiful sedia ada (yang warna hitam) akan dikenali sebagai Premium Beautiful Classic.


premium beautiful classic - black


Untuk price Premium Beautiful Elegance & promo Premium Beautiful Classic, uolls boleh terus call/sms/whatsapp Sha.

 Sha 011-37758674 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form



Salam readers semua..

Ramai yang emel Sha tanyakan harga corset Premium Beautiful. So, Sha nak explain serba sedikit mengenai harga korset ni ye.

Premium Beautiful ni actually ada 3 pieces, Long Bra, Girdle dengan Waist Nipper. Kat sini, Sha explain kelebihan setiap pieces. Korang boleh beli setiap pieces asing2, tapi Sha nak bagitau satu rahsia, kalau beli satu set harga Premium Beautiful lagi murah tau. Hehe

Untuk makluman korang, Premium Beautiful ni tak macam lain-lain korset, sebab saiz dia takde S, M, L, XL, XXL or XXXL! Setiap satu pieces akan ikut ukuran badan korang. So, kalau kena saiz yang betul, memang rasa selesa sgt. Kalau ada yang tanya, kenapa tak boleh buat saiz standard? Sebabnya shape badan masing2 lain2. Ada yang besar atas, bawah kecik. Ada yang besar atas, tengah dengan bawah. So, kena amik ukuran dulu baru tau saiz yang sesuai untuk korang. Sebab tula, selalunya Sha akan jumpa dulu client utk ukur atau yang jauh tu, Sha akan mintak ukuran untuk bagi set yang sesuai. Bak kata org, klu kena saiznya elok je terletak.

Harga pulak akan ikut saiz setiap pieces. Moral of the story sebelum Sha beritahu harga Premium Beautiful memang kena ukur dahulu.

Apa lagi, dapatkan set Premium Beautiful dengan harga yang menarik harini!!

SMS/Whatsapp/Call

sha@shakhalid.com
011-37758674

atau klik sini untuk fill up Contact Form



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Harga Premium Beautiful Corset

Premium Beautiful Size Calculator

premium beautiful calculator web version 2.0

I have developed a simple program to calculate Premium Beautiful size. You just need to enter the measurements, and the program will calculate the correct size for you. If you have any quiries or comments, put your comment here..



Enter The Measurement :
Bust/Puncak (cm) :
Underbust/Bawah Puncak (cm) :
Waist/PBPinggang (cm) :
Buttock/PBPunggung (cm) :
Your size :
Long Bra :
Waist Nipper :
Long Girdle :
Brought to you by :  Premium Beautiful Agent

You can use this calculator here or the widget on the right.

Good luck!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Size Calculator

Yeayyy Seoul Here We Come !!!

premium beautiful korea trip

Assalamualaikum & morning semua.

Semoga harini semuanya baik-baik shj. Ok arini Sha tanak share pasal product tapi nak share tentang travel oversea percuma!! Kalau korang yang follow blog Sha dari dulu dah tau dah yang Sha biasa pergi free trip under company. Setahun biasa company akan bagi free trip ke 2 buah negara dan semua tu overseas trip. Yang paling latest untuk tahun ni trip ke Seoul, Korea!

Sha tau semua orang suka melancong sebab dengan melancong ni la kita boleh release stress, tenangkan minda dan fikiran dan paling best dapat tengok keindahan bumi ciptaan Allah ni. Tak kisah la melancong dalam negara ke luar negara semua nya confirm best kan?

Actually Sha dah pernah pergi Seoul, Korea tahun 2013. Tapi masa pergi tu tak pergi Nami Island and time tu musim panas. Untuk trip kali ni company upgrade location ada pergi Nami Island & main salji!! hahah bila salji ni memang syok sangat la kan. Sha memang suka pergi trip time sejuk maybe sebab Malaysia takde winter so masa travel ni la nak merasa.

Jomla kira throwback sikit gambo masa trip 2013 tu. Tapi for sure banyak dah berubah kat Korea sekarang ni. Masa pergi dulu antara tempat yang Sha pergi Han river cruise, Myeongdong street, Lotte Duty Free, Dongdaemun Market, Gyeongbok palace & Lotte World Theme Park. Lagi satu Sha ni peminat makanan korea iaitu kimchi ..yaAllah sedapnyaaaa original kimchi made in korea meleleh ayaq liuqq..











Orite if korang interested nak join this Korea free trip especially peminat cerita-cerita Korea mana tau leh jumpa Soong Joongki dan Song Hye Kyo tak pon Goon Yoo dan Kim Go Eun boleh la join Sha untuk Korea trip ni. Jangan fikir banyak-banyak macamana nak dapat pergi Korea ni If korang ada keinginan dan semangat nak pergi just whatapps je Sha inshaAllah korang tak menyesal. Trust me 💖💖

Ok jom kita layan video Korea ni bagi lagi feel mode ke Korea 💃💃




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Yeayyy Seoul Here We Come !!!

With Premium Beautiful Women Never Age

premium beautiful sha khalid stacked


Assalamualaikum & morning semua.

Harini Sha nak share experience salah sorang dari client Premium Beautiful yang baru je Sha fitting semalam. Seronok sangat dengar kak Harlina ni share experience dia pakai corset PB ni.

Kak Harlina start pakai corset premium beautiful ni masa lahirkan anak dia pada tahun 2005. Which is 12 tahun yang lalu dia dah start pakai corset ni. Masa dia pakai ni pun Sha tak tau lagi kewujudan corset ni. Dan bagusnya akak ni memang pakai corset ni secara konsisten. Premium beautiful ni sangat-sangat membantu beliau disebabkan kerjaya sebagai guru yang memerlukan beliau turun naik tangga, berdiri lama ketika mengajar dan duduk lama menyiapkan persediaan mengajar. Ini kerana bila pakai corset ni memang sangat-sangat membantu posture badan kita especially bahagian tulang belakang.

Kak Harlina dah pakai 3 sets corset ni sebelum beli dengan Sha set yang ke 4 semalam. Beliau pakai dari size besar sampai la semalam Sha fittingkan dia size kecil dah. Sha share experience dengan kak Harlina masa dalam pantang hari ke 3 Sha dah pakai, dia cakap lepas sebulan berpantang baru dia pakai. Masa tu dia cakap badan pun dah mengelebeh rasa rugi sangat tak pakai awal-awal. Disebabkan masa dia beli tu takde orang yang consult.

Actually untuk yang dalam pantang, if bersalin normal hari ke 2 dah boleh pakai bahagian bengkung supaya bahagian lemak perut tu cepat surut dan boleh start pakai girdle bila jahitan bawah dah baik. Kalo rasa hari ke 7 jahitan bawah dah ok cepat-cepat pakai. Sebab girdle ni macam bertungku once pakai memang rasa sedap bahagian rahim. Untuk yang bersalin ceaser memang boleh terus pakai bengkung tu, even my gynea dulu pon terus suruh pakai bengkung bila dah deliver, sebab bengkung ni bantu untuk support bahagian jahitan pada perut tu. So, sebaiknya yang dah nak deliver tu beli siap-siap premium beautiful corset ni so that bila deliver je benda paling penting ni dah tersedia.

Part yang paling sha surprise sekali untuk kak harlina ni selama dia beli 3 sets sebelum ni tak pernah ada orang ajar dia pakai premium beautiful ni cara yang betul. Kiranya dia tak pernah langsung fitting.  Dia main hentam je pakai tapi still dia rasa best pakai corset ni itu yang beli 3 kali tu. tapi kalau dari awal dia tau cara pakai yang betul for sure lagi best kan?

Sebab tu la pentingnya kalo beli corset premium beautiful ni dengan the right consultant sebab kami akan ajarkan cara pemakaian premium beautiful yang betul. Korset premium beautiful ni bukan berfungsi untuk kurus sahaja tapi paling utama untuk lemak reposition, macamana lemak-lemak pada badan kita tu kita nak alihkan ke tempat yang sepatutnya.

premium beautiful ready for fitting
Ready untuk fittingkan Kak Harlina
Hah ada lagi satu part best, dia cerita masa dia pakai tu semua orang tegur badan dia fit nampak maintain and dia cakap la yang dia pakai premium beautiful corset masa tu dia mengajar di Penang Free school. Yang bestnya ada sorang cikgu kat situ buat bisnes premium beautiful corset ni dan cikgu ni memang gunakan testimoni akak ni je untuk jual corset ni. senang kan? hehe testimoni ada depan mata memang laku keras la corset cikgu tu.

Dia cakap kalo dia buat bisnes time tu confirm senang je nak jual tapi ye la time tu dia tak terpikir pun nak buat bisnes dan rasa tak ada ilmu. Tapi seriously macam sha sendiri jual corset ni pun based pada pengalaman sendiri. Once kita pakai kita feel it nampak kesan memang senang kita nak jual. Sebab corset ni kesan dia instant. Once u pakai memang terus nampak badan kita kemas, cantik dan terletak gitu dan orang lain terus nampak kesan. Bila orang tanya just berkongsi je inshaAllah ramai je yang memang nak pakai corset premium beautiful ni.

So sepanjang Sha dengan Kak Harlina semalam banyak input positive yang Sha dapat. InshaAllah input tu juga membantu untuk Sha improve kan lagi service untuk my lovely customers. Seronok tengok Kak Harlina happy dapat fitting set dia semalam dan paling kagum sebab dia dah 45 tahun tapi badan dan muka dia nampak sangat fresh. Badan sangat maintain dan nampak muda Alhamdulillah dengan keyakinan beliau pakai Premium Beautiful secara konsisten. 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
With Premium Beautiful Women Never Age

Salam Aidilfitri 1438H

Assalamuaikum semua.

Rasanya semuanya dah back to work kan? So selamat bekerja dengan produktifnya. Even dah kerja pun for sure still in mode raya. Rasanya tak terlambat juga untuk Sha ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN untuk semua my dear blog readers and followers. Semoga aidilfitri tahun ni memberi seribu makna. 




p/s PROMOTION untuk premium beautiful corset still ada lagi kay. Beli sekarang and korang boleh jimat RM200++. Feel free untuk whatapps Sha for FREE fitting kay 011-3775 8674



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Salam Aidilfitri 1438H