Advertisement

5 Langkah Beli Premium Beautiful Tanpa Ditipu

cara pembelian premium beautiful

Bagi sesiapa yang berminat membeli set Premium Beautiful daripada Sha, ini cara-caranya:

1. Whatsapp

Whatsapp ke nombor  011-37758674 . Beritahu yang anda berminat dengan set Premium Beautiful. Sha akan inform jika Sha sedang buat harga promosi. Then Sha boleh explain lebih detail mengenai Premium Beautiful.


Jenis-jenis 'shape' badan. Kredit : Calculator.net
2. Ukur
Jika anda tinggal/bekerja sekitar Selangor/KL, kebiasaannya Sha akan set appointment untuk ambil ukuran badan. Salah satu ciri unik Premium Beautiful ni, ia bukan 'one size fits all' atau ikut saiz S, M, L ke. Setiap kita bentuk badan berbeza, jadi perlu ambil empat ukuran (dalam centimeter) - puncak dada, bawah dada, pinggang dan puncak punggung untuk Sha kirakan saiz yang sesuai. Daripada situ, Sha akan suggest saiz Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle specially untuk anda.

Bagi yang di luar Selangor/KL anda boleh ambil ukuran sendiri, bagi pada Sha, then Sha boleh tahu saiz apa yang sesuai. Whatsapp Sha 011-37758674 untuk cara ambil ukuran sendiri.


3. Payment

Lepas ukur, boleh proceed dengan payment, sama ada cash/transfer, kad kredit atau kad debit. Opsyen kad kredit/debit ni Sha offer sebab memudahkan pada customers. Jika nak guna kad, Sha akan create dan emel Paypal invoice kepada customer. Sha prefer Paypal sebab mudah dan secure. Jika nak  sebahagian guna cash, sebahagian guna kad  pun boleh. Untuk details, boleh Whatsapp Sha kat 011-37758674.


4. Fitting

Lepas payment, Sha akan beli dan deliver Premium Beautiful kepada customer. Sha biasanya tidak simpan stok. Semua stok yang Sha deliver adalah  set baru . Fitting dengan customer boleh dibuat di rumah atau tempat kerja. Masa fitting inilah customer akan dapat feel Premium Beautiful. Jika set memang ngam dengan customer, confirm tersenyum lebar, sebab instantly customer akan nampak perbezaan lepas pakai Premium Beautiful. Jika tak selesa masa fitting, Sha akan tukarkan dengan saiz yang lain.


5. After Sales Service

Jangan tak tau ye, Premium Beautiful ni ada lifetime warranty untuk sebarang kerosakan. Jika ada kerosakan, just bagitau Sha. Sha boleh tolong hantar ke service center.


So, jika nak servis dan harga terbaik Premium Beautiful, just  Whatsapp Sha 011-37758674 .



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
5 Langkah Beli Premium Beautiful Tanpa Ditipu

Free Car Giveaway!!

Ni memang offer paling gempak yang Sha pernah ingat selama berbisnes. Company nak bagi hadiah kereta percuma. Bukan satu tapi EMPAT buah!! Dan bukan kereta sebarangan. Jom tengok apa kereta yang company tawarkan.

Grand Prize : 1 X BMW 318i

premium beautiful award 1




1 X Toyota Camry

premium beautiful award 2


1 X Toyota Vios

premium beautiful award 3

1 X Nissan Almera

premium beautiful award 4

Cara Nak Qualify Senang Je:

1. Setiap belian RM1,000 dalam satu resit layak untuk 1 penyertaan
2. Setiap belian RM1,500 dalam satu resit layak untuk 2 penyertaan
3. Setiap belian RM3,000 dalam satu resit layak untuk 10 penyertaan

Maksudnya, untuk setiap pembelian 1 SET Premium Beautiful dah layak 2 PENYERTAAN.

Dan if beli 2 SET dah layak untuk 11 PENYERTAAN. Makanya lagi tinggi la chances untuk menang kereta kan???hehe  So jom pakat-pakat beli Premium Beautiful corset keh. If u all join business peluang untuk dapat kereta FREE lagi besar dan paling best dapat monthly income

So apa lagi cepat-cepat call/whatsapp Sha sementara still ada offer ni.

Mana tau dapat bergaya dengan BMW 318i FREE kan.

p/s If beli product lain pun u all dapat juga tau tak semestinya Premium Beautiful je. As long as minimum RM1,000 dalam 1 resit.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Free Car Giveaway!!

Premium Beautiful Size Calculator

premium beautiful calculator web version 2.0

I have developed a simple program to calculate Premium Beautiful size. You just need to enter the measurements, and the program will calculate the correct size for you. If you have any quiries or comments, put your comment here..



Enter The Measurement :
Bust/Puncak (cm) :
Underbust/Bawah Puncak (cm) :
Waist/PBPinggang (cm) :
Buttock/PBPunggung (cm) :
Your size :
Long Bra :
Waist Nipper :
Long Girdle :
Brought to you by :  Premium Beautiful Agent

You can use this calculator here or the widget on the right.

Good luck!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Size Calculator

Yeayyy Seoul Here We Come !!!

premium beautiful korea trip

Assalamualaikum & morning semua.

Semoga harini semuanya baik-baik shj. Ok arini Sha tanak share pasal product tapi nak share tentang travel oversea percuma!! Kalau korang yang follow blog Sha dari dulu dah tau dah yang Sha biasa pergi free trip under company. Setahun biasa company akan bagi free trip ke 2 buah negara dan semua tu overseas trip. Yang paling latest untuk tahun ni trip ke Seoul, Korea!

Sha tau semua orang suka melancong sebab dengan melancong ni la kita boleh release stress, tenangkan minda dan fikiran dan paling best dapat tengok keindahan bumi ciptaan Allah ni. Tak kisah la melancong dalam negara ke luar negara semua nya confirm best kan?

Actually Sha dah pernah pergi Seoul, Korea tahun 2013. Tapi masa pergi tu tak pergi Nami Island and time tu musim panas. Untuk trip kali ni company upgrade location ada pergi Nami Island & main salji!! hahah bila salji ni memang syok sangat la kan. Sha memang suka pergi trip time sejuk maybe sebab Malaysia takde winter so masa travel ni la nak merasa.

Jomla kira throwback sikit gambo masa trip 2013 tu. Tapi for sure banyak dah berubah kat Korea sekarang ni. Masa pergi dulu antara tempat yang Sha pergi Han river cruise, Myeongdong street, Lotte Duty Free, Dongdaemun Market, Gyeongbok palace & Lotte World Theme Park. Lagi satu Sha ni peminat makanan korea iaitu kimchi ..yaAllah sedapnyaaaa original kimchi made in korea meleleh ayaq liuqq..











Orite if korang interested nak join this Korea free trip especially peminat cerita-cerita Korea mana tau leh jumpa Soong Joongki dan Song Hye Kyo tak pon Goon Yoo dan Kim Go Eun boleh la join Sha untuk Korea trip ni. Jangan fikir banyak-banyak macamana nak dapat pergi Korea ni If korang ada keinginan dan semangat nak pergi just whatapps je Sha inshaAllah korang tak menyesal. Trust me 💖💖

Ok jom kita layan video Korea ni bagi lagi feel mode ke Korea 💃💃




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Yeayyy Seoul Here We Come !!!

Salam Aidilfitri 1438H

Assalamuaikum semua.

Rasanya semuanya dah back to work kan? So selamat bekerja dengan produktifnya. Even dah kerja pun for sure still in mode raya. Rasanya tak terlambat juga untuk Sha ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN untuk semua my dear blog readers and followers. Semoga aidilfitri tahun ni memberi seribu makna. 




p/s PROMOTION untuk premium beautiful corset still ada lagi kay. Beli sekarang and korang boleh jimat RM200++. Feel free untuk whatapps Sha for FREE fitting kay 011-3775 8674



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Salam Aidilfitri 1438H