Promosi Ramadan - Therapants & Theravest

Friday, April 16, 2021 Sha Khalid 0 Comments

Salam 4 Ramadan untuk semua pembaca blog Sha šŸ˜Š

Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat dan gembira. So far macamana puasa uols? Pakai Therapants dan Theravest tak? heheh kalo tak pakai lagi meh beli sekarang memang jimat sangat tau sekarang ni

Disebabkan ramai yang bertanya pada Sha takde ke Promosi Ramadan untuk Therapants & Theravest ni or kita panggil Theraset ni? Of course la ada uols...

Kali ni Sha buat dalam bentuk Set, sebab senang uols nak pakai dan lagi selesa dan lagi murah dan berbaloi. hehe berapa banyak dan daaaa...ok Set seperti di bawah ni yee

Orite untuk setiap set ni banyak benefit yang uols boleh dapat, Sha ringkaskan seperti di dalam poster kat bawah ni yek. Seperti biasa kalo ada yang uols tak clear ke just wassap je Sha ok Wasap Sha



You Might Also Like

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.