Premium Beautiful KLCC, Kuala Lumpur

Wednesday, November 14, 2018 Sha Khalid 0 Comments

Alhamdulillah, a repeat customer in KLCC.

Customer ni actually pernah beli Premium Beautiful classic (yang warna hitam) 5 tahun yang lepas (2013). Lama betul kan.. Dia still pakai korset yang dia beli sebelum ni. Even masa berpantang pun pakai. Tengok la shape badan, maintain kan. ๐Ÿ’•

Set yang terbaru ni customer ni beli Premium Beautiful Elegance (warna kelabu) yang lebih lembut dan cantik. Elegance ni sesuai untuk yang pernah pakai Premium Beautiful sebab shape badan dah terbentuk.

Thank you dear for continuous support ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

premium beautiful KLCC, Kuala Lumpur


Yang nak cantik & maintain macam sis ni apa lagi. Dapatkan satu set untuk diri sendiri. It's a worth investment. 

Contact Sha ye untuk special OFFER.

011-37758674

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

[OFFER] Beli Premium Beautiful Diskaun Sehingga 50% Barangan Elektrik

Wednesday, November 07, 2018 Sha Khalid 0 Comments

Salam uolsss

Wewittt... Excited sangat nak update OFFER TERKINI daripada syarikat. Offer ni hanya untuk belian dari September 2018 - Januari 2019 sahaja. Lepas tu jangan menyesal tau...

Haaaa, apa yang special sangat tu??

Okeh, untuk setiap belian satu set Premium Beautiful uolss boleh beli barangan elektrik dengan harga diskaun. MURAHHH tau berbanding dengan harga pasaran!!

Meh tengok apa yang ada..

Uolss pilih la yang mana satu berkenan di hati. Total ada 12 barang. If Sha, nak sangat yang no-9. Dah lama aim nak yang tu.. hehe..















So apa lagi uolss. Grab cepat-cepat OFFER ni.. Nak tau details contact Sha ye..

011-37758674

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.