Promosi MURAH Thera Short Bra : 21 Februari - 28 Februari 2022 Sahaja

Monday, February 21, 2022 Sha Khalid 0 Comments

Assalamualaikum & salam minggu baru untuk semua 

Lama betul Sha tak menulis kat blog ni kan ....btw arini nak kongsi berita baik dari company. Berita gembira untuk peminat-peminat Premium Beautiful series dan Thera Series 

Untuk yang penah baca entry Sha sebelum ni, Sha ada share tentang new produk kami iaitu Thera Short Bra. Dan buat julung-julung kalinya company buat special price untuk wanita-wanita yang nak merasa pakai Thera Short Bra yang super duper best ni.

Sebelum Sha kongsi harga special ni, Sha recap sikit apa specialnya Thera Short Bra ni kay 



Normal series yang fit nicely untuk yang pakai cup B, C & D

Yang ni Effy series. Untuk yang ber'Cup' E & F. Bila cup besar ni support wajib kena power baru la pakai best dan tak goyang 

So, kita kena tau ukuran dulu untuk tau size yang sesuai ok. Untuk ukuran boleh tengok sini dan kalo tak pasti boleh je terus wassap Sha kay 011-37758674

Ok ini untuk harga offer tau. Normal price untuk Thera Short Bra ni adalah RM500++. So, tersangatlaa jimat. RM299 untuk cup B-D, RM339 untuk cup E-F

Siapa yang sesuai pakai Thera Short Bra ni?

Semua peringkat umur sesuai. Yang dah period dah boleh start pakai, dan mula pakai dengan bra yang berkualiti dan elok untuk kesihatan breast. Untuk mak-mak wajib la pakai. Yang dalam pantang sebab support untuk bra ni memang 200% power, breast saggy pun boleh up tau hehe..so, kita lebih yakin nak bergerak bila pakai bra yang fully support ni. Dan yang paling penting Thera Short Bra ni ada LIFETIME WARRANTY SERVICE PERCUMA !! hah berbaloiiiii sangat

So, jangan pikir2 lagi cepat-cepat grab sementara harga tengah murah ni kay. 

Yang dah ada Therapants wajib beli thera short bra ni tau

Therapant + Theravest + Thera Short Bra so complete la satu set 




You Might Also Like

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.