Advertisement

Disneyland HONG KONG!!!

Alhamdulillah pembuka tahun 2011 dengan berita gembira..
InsyaAllah May/June this year, aku akan pergi Hong Kong Disneyland with business partners!!Sangat gembira ok sebab all expenses paid - Hotel -5*, Food & Air ticket semua company cover. Haii sangat la bertuah..tak pernah termimpi nak pergi trip oversea secara FOC k..verangansss tu selalu hehe..tp tak penah nye nak dapek..Alhamdullilah berkat usaha selama 3 months join this business dpt free trip..Akhir tahun ni ade lg trip..haihh best best!!



wah dulu2 nak masuk LV pon mak tak berani uolss..

K.ana kata kalo g HK rugi tak bli jewelery sbb HK nye design adalah sgt unik..nak!nak! :)

Tak sabonye nak pegi Hong Kong..jakon la gak kan..paling jauh aku pegi sabah jekla..hehe rezeki buat bisnes ni kan..so, sesapa yang dah pernah pegi HK ni share la experience korang kat sana. nak soping ape eh yang menariks?handbag la yang pastinye..

PB Alert!!
For those who want to pay CASH, I can give u a member price!! On top of that u'll get a free gift. CASH OR CC ONLY!! Please email me for further details k at kebayalabuh@gmail.com





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Disneyland HONG KONG!!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.