Premium Beautiful FOC Trip ~ Vietnam Day 1

Monday, March 26, 2012

Entry kali ni Sha nak share Day 1 berada di Vietnam.

But, sebelum tu Sha nak share perasaan yang sangat-sangat bersyukur di atas apa yang Allah dah kurniakan selama berada di dalam business ni. Syukur sebab hati ni terlorong untuk berada dalam business ni, Alhamdulillah berkat usaha yang berterusan 2 negara dah Sha merasa jejakkan kaki & InsyaAllah 2 negara lagi akan dijejaki. Kalau dulu nak pergi holiday kena kira-kira segala bugdet tapi bila dah berada dalam business ni memang tak sangka dapat pergi Hong Kong Disneyland & Vietnam dengan package VVIP. Syukur sangat-sangat dengan keputusan yang Sha buat setahun yang lalu untuk start this business memang berjaya mengubah hidup Sha hampir 360 degrees. Alhamdulillah..

Now, meh kita enjoy gambar-gambar Day 1 masa berada di Vietnam :-)

Start berkumpul di KLIA seawal 9am. KLIA dijajah oleh makhluk berbaju Hijau ;-)
my business partner yang sama-sama terbang ke Vietnam

With my mentor & leader, Hanis Haizi

Tengok la semuanya berbaju hijau. 'Green Leader Group' yang paling ramai sekali di Vietnam!! 3 buses from Green Team!!

GUANGZHOU CONFIRM!!!!!!jom follow!!

Alhamdulillah selamat sampai di Tan Son Nhat International Airport, Ho Chi Minh City

First stop kitorang ialah di Vietnam Post Office. Sempatla snap2 gambar di luar & dalam post office 

with my supportive & lovely husband..seronok dapat honeymoon berdua-duaan ;-)

Posing dulu


Group A2 yang sangat-sangat sporting. Best sangat siap karaoke sama-sama..asik gelak jeee

after melawat post office we ols balik hotel untuk solat & mandi. we stayed at ....


bestt gile hotel ni!!5 stars hotel

bilikku selama 4 hari di Vietnam!


makan semua tersedia..masuk restaurant tinggal duduk & makan..ni yang bestnya trip dengan company


dinner we ols di restaurant ini..makanan macam kat Malaysia & yang penting Halalan toiyibban ;-)


after dinner terus ke Night Market untuk acara shopping!!!

Maka berakhirnya Day 1 di Vietnam..happy dari KLIA sampai la ke Ho Chi Minh City..STAY TUNE for DAY 2 plak yee...


Jomsss join us Green Team to GUANGZHOU plak!!
All FOC!!!
Sha : 012-2151541/ kebayalabuh@gmail.com



You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe