Advertisement

A night to remember :)

Malam yang mmg taleh dilupakan & yang mmg aku tunggu2..rasa sgt la terharu, berdebar, excited dan gembira tu tayah ckp la..hehe kiranya penat lelah selama lebih kurang 4 bulan buat bisnes ni berbayar. Mmg dah berbayar dengan bonus tiap2 bulan. Tapi feel amik award naik stage ni mmg luar biase auranye.

The new me ;)

Nak cite sket la, sepjg aku buat bisnes aku rasa mmg sgt2 bermotivasi, sgt2 positif dan hopefully sikap ni kekal smpi bila2..dengan bisnes ni juga aku belajar menjd seorg yg independent. Alhamdulillah mmg betol2 ubah attitude aku..mmg aku ade impian yg besar dlm bisnes ni sbb dgn bisnes ni Alhamdulillah ape yg dulunya aku impikan sikit2 dah jd kenyataan..

K.nida, Me, Hanis & Ain

ececeh..
amik award

besstt!!
My group with CDM Hanis
Doc Faridah

Me, Syida & Nida

Wif Fazi tgh beratur nak naik stage

tgh membebel hehe

buruk gile bunga colorful kat leher tu..huh

Group CDM Hanis..havoccc!!

Charlie's Angle..hehe

Red carpet :)


Last but not least Thank you so much to Hanis sbb buka minda sha & share peluang bisnes ni :)




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
A night to remember :)

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.