Premium Beautiful Corset Harga Termurah 2018

premium beautiful corset harga murah 2017


PREMIUM BEAUTIFUL BEST BUY*

Specially for my blog readers. Sha nak offer Best Buy untuk korset Premium Beautiful. WA/Call Sha 011-37758674. Offer ni just untuk sesiapa yang berminat nak pakai PB. Just inform yang korang dapat tahu mengenai korset ni melalui this blog. Untuk dapatkan offer ni, call atau whatsapp Sha ye.

 Sha 011-3775 8674 
 sha@shakhalid.com
wasap.my/601137758674 
atau
fill up the Contact Form
* while stocks last







Premium Beautiful lingerie  TERBAIK yang saya pernah guna.

Premium Beautiful diperbuat daripada material yang lembut, selesa kepada si pemakai. Ia diperbuat daripada 2 jenis fabrik, akwatek and akwadyn. Berbeza dengan lain-lain korset dalam pasaran, Premium Beautiful ada 'streachable' dan mengikut pergerakan badan si pemakai. Ianya dipanggil '360 degree stretch'.

Premium Beautiful terbahagi kepada 3 pieces yang berlainan - Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.


premium beautiful long bra
Premium Beautiful Long Bra


Long bar menampung payudara & menolak ke tempat asal. Cup '3-piece dimensional' berikan bentuk payudara yang cantik. Long bra akan 'reposition' lemak di sekeliling payudara.

Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik

premium beautiful waist nipper
Premium Beautiful Waist Nipper


Waist Nipper membantu meluruskan tulang belakang dan berikan postur badan yang betul. Sama seperti long bra, waist nipper akan 'reposition' lemak-lemak di kawasan perut yang berikan si pemakai perut yang kempis.

Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

premium beautiful long girdle
Premium Beautiful Long Girdle


Long Girdle memperbaiki pengaliran dara di sekeliling kawasan vagina. Ia akan menampung rahim dan melancarkan haid selain mengurangkan senggugut.

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung


6. Mengurangkan keputihan

Satu ciri unik Premium Beautiful adalah Far Infrared (FIR) yang disulam bersama benang korset ini. Kebaikan-kebaikan FIR adalah:

Memperbaiki pengaliran darah - yang membantu aliran oksigen ke seluruh tubuh.
Membakar lemak - anda boleh membakar lemak dengan hanya memakai Premium Beautiful.

    -----@@@@----

    Testimoni-testimoni hebat Premium Beautiful

    Instant Shaping Untuk Bakal Pengantin

    Lagi 2 minggu nak fitting baju khawin nak diet memang agak strugggle la kan? tapi cara mudah & selamat pakai je Premium Beautiful corset, berbaloi-baloi sebab boleh pakai dari khawin, dalam pantang & selepas pantang...pheewww jimat




    Berbengkung dan Bertungku dalam Pantang

    Malas nak ikat bengkung lilit-lilit kat tiang??tak pe tayah nak susahkan diri lagi hehe dengan nak menyusu anak lagi, nak ikat bengkung lagi..so pakai je set Premium Beautiful ni inshaAllah selesai segala masalah. 10 minit je setel siap boleh sapu-sapu krim halia lagi. inshaAllah sebulan pantang back to shape. Pastu Long Girdle ni ada FIR yang sama proses macam bertungku, rahim pun akan mengecut cepat bila pakai Long Girdle ni..




    Sakit Belakang dan Slipped-Disk

    Alhamdulillah ramai yang dah dapat kesan dari pakai Waist Nipper atau bengkung Premium beautiful ni. Sakit belakang semakin sembuh dan dalam masa yang sama boleh shapekan pinggang





    Turun berat badan



    -----@@@@----

    Cara Pakai Premium Beautiful

    Step 1 - Pakai Long Girdle


    pic google

    ok ni cara nak pakai Long Girdle

    1. Lipat bahagian atas girdle & bahagian kaki bawah girdle. Bila dah lipat so process nak pakai tu senang sikit
    2. OK then boleh sarung kan girdle tersebut..kalo rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil, first time pakai memang akan rasa susah sikit..kalo macam Sha pakaikan pada client suruh diorang joget-joget sikit masa pakai girdle ni..paham kan caner joget2 tu ;-) Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas kena celah ciktutt okk
    3. Bila dah pakai girdle tu, proses alihkan lemak bahagian punggong. Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang girdle yang berbentuk LOVE shape..so lelemak bila dah masuk dalam love shape so memang terus melentikss la pinggul..auwwww seksisss
    4. Kemaskan pulak bahagian depan perut. Perut boncet tu kemas-kemaskan sket bagi menaik ke atas. 


    Step 2 - Pakai Long Bra

    pic google

    Ok cara nak pakai Long Bra 

    1. Nak pakai long bra ni actually ikut keselesaan orang, macam dalam pic ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang. But, Sha pakai je cangkuk dari depan sangat senang coz material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.
    2. Then masukkan breast dalam cup. Bila dah masukkan breast dalam cup, kena tarik betul-betul bagi kemas. Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye
    3. Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan ke dalam cup bra ye..Kita akan rasa cup tu penuh. Biasanya siapa pakai cup B bila pakai long bra memang tukar ke cup C coz lemak belakang badan pon alihkan masuk ke dalam cup. Then boleh adjust tali bra tu ikot keselesaan
    4. Pastu boleh kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.


    Step 2 - Pakai Waist Nipper


    pic google
    Cara nak pakai Waist Nipper/Bengkung

    1. Just cangkukkan waist nipper ni dari depan
    2. Pastu pusingkan waist nipper & make sure diamond tu betul-betul selari dengan diamond long bra
    3. Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikot keselesaan, if tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut. 
    4. Then cangkukkan tali ke depan. Macam sha bila dah cangkuk ke depan tp still longgar. So ape sha buat, sha adjust bahagian belakang tu siap-siap means tarik tali bahagian belakang then ikat je blkg tu. So next time nak pakai senang.
    5. Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut. Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap dipeluk ;-)


    -----@@@@----

    This corset has been in the market for 20 years and has benefitted many women out there. All women should have one (or two) in their wardrobe.

    Related information about Premium Beautiful:
    1. Kebaikan Premium Beautiful
    2. Premium Beautiful Testimonials
    3. Cara Penjagaan Premium Beautiful
    4. Premium Beautiful Short Bra

    For more information about Premium Beautiful or promotional price contact,

    Sha +6011 3775 8674 or
    Whatsapp - wasap.my/601137758674 or
    email
    sha@shakhalid.com or
    fill up the form below:

    Name *mandatory


    Email *mandatory


    Enquiry & Tel No *mandatory (include your phone number for faster response)




    Like us on Facebook

    Google Search

    Subscribe