Ads

Advertisement

Premium Beautiful




Latest PROMOTION : 

1. Hari Raya Giveaway Beli & Menang Smartphone - Untuk New Buyer Premium Beautiful.
2. Contest Premium Beautiful PERCUMA - Peluang Dapat 1 SET Premium Beautiful Secara Percuma!! Worth RM 2,500.


PREMIUM BEAUTIFUL BEST BUY*

Specially for my blog readers. Sha nak offer Best Buy untuk korset Premium Beautiful. Offer ni just untuk readers sahaja. Just inform yang korang dapat tahu mengenai korset ni melalui this blog. Untuk dapatkan offer ni, call atau whatsapp Sha.

 Sha 011-3775 8674 
 sha@shakhalid.com 

* while stocks last




Premium Beautiful is the BEST lingerie that I have ever worn.

Premium Beautiful is made from a very soft material that you won't feel it on your body. It is made from 2 special fabric, akwatek and akwadyn. Different from other corsets in the market, Premium Beautiful is stretchable and it follows the wearer's body movement. We call that the 360 degree stretch.

Premium Beautiful consits of 3 different pieces - Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.


premium beautiful long bra
Premium Beautiful Long Bra


Long bra will hold your breast and pushes it the original position. It has a special 3-piece dimensional cup that gives a perfect breast shape. It will also repositioned fat around the chest and the back.

premium beautiful waist nipper
Premium Beautiful Waist Nipper


Waist Nipper will straighten the spine and improve one's posture. Similar to long bra, waist nipper will repositioned the fat around the tummy area that gives a flat tummy.

premium beautiful long girdle
Premium Beautiful Long Girdle


Long Girdle improves blood circulation around the vaginal area. It holds the uterus firmly and helps to eliminate period pain and discharge.

One exceptional quality of Premium Beautiful, is that Far Infra Red (FIR) is built into it. FIR is sewn into the corset, giving health benefits to the wearer. Some of FIR benefits are:
  • Improves blood circulation - this improves oxygen circulation in our body as blood carries the oxygen.
  • Burn calories - you can burn fat, even without any movement, while wearing Premium Beautiful.
-----@@@@----

Testimoni-testimoni hebat Premium Beautiful

Instant Shaping Untuk Bakal Pengantin

Lagi 2 minggu nak fitting baju khawin nak diet memang agak strugggle la kan? tapi cara mudah & selamat pakai je Premium Beautiful corset, berbaloi-baloi sebab boleh pakai dari khawin, dalam pantang & selepas pantang...pheewww jimat




Berbengkung dan Bertungku dalam Pantang

Malas nak ikat bengkung lilit-lilit kat tiang??tak pe tayah nak susahkan diri lagi hehe dengan nak menyusu anak lagi, nak ikat bengkung lagi..so pakai je set Premium Beautiful ni inshaAllah selesai segala masalah. 10 minit je setel siap boleh sapu-sapu krim halia lagi. inshaAllah sebulan pantang back to shape. Pastu Long Girdle ni ada FIR yang sama proses macam bertungku, rahim pun akan mengecut cepat bila pakai Long Girdle ni..




Sakit Belakang dan Slipped-Disk

Alhamdulillah ramai yang dah dapat kesan dari pakai Waist Nipper atau bengkung Premium beautiful ni. Sakit belakang semakin sembuh dan dalam masa yang sama boleh shapekan pinggang





Turun berat badan



-----@@@@----

Cara Pakai Premium Beautiful

Step 1 - Pakai Long Girdle


pic google

ok ni cara nak pakai Long Girdle

  1. Lipat bahagian atas girdle & bahagian kaki bawah girdle. Bila dah lipat so process nak pakai tu senang sikit
  2. OK then boleh sarung kan girdle tersebut..kalo rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil, first time pakai memang akan rasa susah sikit..kalo macam Sha pakaikan pada client suruh diorang joget-joget sikit masa pakai girdle ni..paham kan caner joget2 tu ;-) Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas kena celah ciktutt okk
  3. Bila dah pakai girdle tu, proses alihkan lemak bahagian punggong. Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang girdle yang berbentuk LOVE shape..so lelemak bila dah masuk dalam love shape so memang terus melentikss la pinggul..auwwww seksisss
  4. Kemaskan pulak bahagian depan perut. Perut boncet tu kemas-kemaskan sket bagi menaik ke atas. 


Step 2 - Pakai Long Bra

pic google

Ok cara nak pakai Long Bra 

  1. Nak pakai long bra ni actually ikut keselesaan orang, macam dalam pic ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang. But, Sha pakai je cangkuk dari depan sangat senang coz material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.
  2. Then masukkan breast dalam cup. Bila dah masukkan breast dalam cup, kena tarik betul-betul bagi kemas. Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye
  3. Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan ke dalam cup bra ye..Kita akan rasa cup tu penuh. Biasanya siapa pakai cup B bila pakai long bra memang tukar ke cup C coz lemak belakang badan pon alihkan masuk ke dalam cup. Then boleh adjust tali bra tu ikot keselesaan
  4. Pastu boleh kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.


Step 2 - Pakai Waist Nipper


pic google
Cara nak pakai Waist Nipper/Bengkung

  1. Just cangkukkan waist nipper ni dari depan
  2. Pastu pusingkan waist nipper & make sure diamond tu betul-betul selari dengan diamond long bra
  3. Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikot keselesaan, if tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut. 
  4. Then cangkukkan tali ke depan. Macam sha bila dah cangkuk ke depan tp still longgar. So ape sha buat, sha adjust bahagian belakang tu siap-siap means tarik tali bahagian belakang then ikat je blkg tu. So next time nak pakai senang.
  5. Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut. Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap dipeluk ;-)


-----@@@@----

This corset has been in the market for 20 years and has benefitted many women out there. All women should have one (or two) in their wardrobe.

Related information about Premium Beautiful:
1. Kebaikan Premium Beautiful
2. Premium Beautiful Testimonials
3. Cara Penjagaan Premium Beautiful
4. Premium Beautiful Short Bra

For more information about Premium Beautiful or promotional price contact,

Sha +6011 3775 8674 or
email
sha@shakhalid.com or
fill up the form below:






Powered by 123ContactForm | Report abuse

Last updated: Tuesday, June 20, 2017  Sha Khalid Premium Beautiful



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful