Advertisement

Premium Beautiful Double Diamond Manager Sha Khalid

Alhamdulillahhh.. syukur sangat-sangat kehadrat Ilahi.. akhirnya dapat jugak Sha mencapai pangkat Double Diamond Manager (DDM) daripada business Premium Beautiful ni.. Siapa kata jual corset tak blh berjaya kan.. :) syukur..sangat bersyukur dipertemukan dengan this beautiful business & leader yang very-very supportive iaitu CDM Hanis Haizi. So, last week we had celebration utk pemenang Jam tangan, Pen & Potong cake di B32. Sha dapat Pen sebagai reward utk pangkat DDM from stokis.

premium beautiful pen
Pen Parker dari CDM Chan & Madam Lam
Kadang-kadang rasa cam tak caya je blh capai DDM ni..sbb masa awal2 join dulu rasa mmg kureng confident. Tapi percayalah dalam diri kita ni sebenarnya ade POTENSI yang sgt2 besar, cuma kita je tak tau & tak yakin..Alhamdulillah Hanis berjaya cungkil potensi dalam diri Sha..Hanis ni from Sha start business sampai laaa skrg ni sentiasa support sha..up & down seriously..dengan backup dari Hanis jugak Sha slowly belajar mcmana nak memimpin kumpulan..dan Alhamdulillah berjaya dah skrg melahirkan 2 org DSM..DSM Asyida & DSM Lynn..dan 2 org lagi insyaAllah menyusul bakal DSM.


premium beautiful hanis haizi
Me with CDM Hanis Haizi
Sebenarnya semuanya bermula dalam diri KITA, if KITA NAK semuanya pasti akan jadi. Dalam business ni pemimpin sentiasa ada untuk backup & support kita. Its all about TEAMWORK.. u never walk alone in this business. Alhamdulillah dapat tolong kawan-kawan utk sama-sama capai impian dorg ..mudah-mudahan Allah permudahkan lagi urusan Sha & semua rakan kongsi untuk mencapai segala impian.

premium beautiful kak ana
Dengan wanita-wanita besi CDM Hanis Haizi & CDM Kak Ana

If u all masih tercari-cari side income apa yang u all nak buat.. u can call me for appointment (012-2151541) .InsyaAllah Sha akan guide all the way..we work TOGETHER :) Dengan bisnes Premium Beautiful ni you can achieve your dreams..


“Most people can do extraordinary things if they have the confidence or take the risks. Yet most people don’t. They sit in front of the TV and treat life as if it goes on forever.”
-Philip Adams

 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Double Diamond Manager Sha Khalid

4 comments:

Congrats Sha..syida nak pen jugak!Frankly speaking, memang dulu rasa mcm mustahil bleh achieve DSM...tapi kalau tindakan betul , dalam team yang betul and sokongan dari leader yang hebat, semuanya tak mustahil...utk sesiapa di luar sana,napa buang masa?jom berbisness!

Congrats Sha! Segala tunjuk ajar dan gerak langkah mu akan ku jejak hingga ke akhirnya!!!! Lagipun memang seronok berada dalam team yang hebat ni! :) X sabar nak tengok Sha naik CDM!!!! Insya'allah, Mimie akan jadikan impian Sha kenyataan! :) Kejayaan bersama kumpulan!

Iza pun nak ikut jejak langkah Sha... dah set kat mind... "BOLEH" :)

yes semua boleh ..insyaAllah..yg penting kita Doa Usaha & Tawakkal..kejyaan tak dtg bergolek ..insyaAllah bila konsisten mmg akan nmpk hasilnya..Together we achieve more

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.