Ads

Advertisement

Dah plan ke tema baju raya tahun depan ? ;-)

hah??dah ada jawapan ke belum? hehe dah ada ke in mind nak buat tema apa untuk baju raya tahun depan?

tup tap tup tap dah nak masuk tahun 2017 kan ? so antara salah satu persiapan kalo masuk tahun 2017 ni confirmlaa preparation untuk raya.

Sha nak berkongsi panduan yang dikeluarkan oleh Pantone untuk trend warna tahun 2017. Pantone (Pantone Color Institute) ni ada autoriti dalam trend terkini. Tiap tahun mereka keluarkan panduan trend dan kebiasaannya ramalan mereka agak tepat.

Jadi, untuk tahun 2017 ada 10 warna telah terpilih.

1. Flame

2. Hazelnut

3. Island Paradise

4. Lapis Blue

5. Kale

6. Niagara

7. Pale Dogwood

8. Primrose Yellow

9. Pink Yarrow
10. Greenery

Tips daripada Sha, setelah kajian dibuat hehe:

1. Pilih satu sahaja daripada warna-warna Pantone ni. Jangan campurkan sekali dua tiga warna sekaligus nanti hilang seri hehe
2. Boleh gabungkan warna serasi dengan warna Pantone yang anda pilih. Contohnya, jika pilih Hazelnut, mungkin gabungkan dengan aksesori warna light blue.
3. Eksperimen dengan warna-warna Pantone di atas & cari yang paling sesuai dengan bentuk badan dan warna kulit kita.

Selamat Berinspirasi!!

Kalau untuk pilihan lace cantik, menarik & terkini korang boleh check it out Mode Fabrics page & Instagram Mode Fabrics ok ;)

P/S: pilihan color ni maybe boleh jadikan panduan untuk tema wedding tahun hadapan



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Dah plan ke tema baju raya tahun depan ? ;-)

Promo 1 Wanita 1 Premium Beautiful

SEMUA wanita perlukan paling kurang satu set Premium Beautiful dan pakailah Premium Beautiful dari umur muda. 

Wanita ni ada beberapa fasa dalam hidup - remaja, bujang, berkahwin, mempunyai anak, umur tua. Kebiasaannya, umur remaja dan bujang tidak ramai wanita yang ada masalah kesihatan dan kegemukan. 

Bermula mengandung, mulalah tubuh badan nampak 'berisi', lagi-lagi bila anak sudah lebih daripada seorang. 

Mengapa tunggu begitu lama untuk menjaga badan? Mengapa tidak daripada awal-awal lagi ambil langkah-langkah pencegahan? 

Apabila umur semakin meningkat, tapi amat kurang bersenam, lemak-lemak semakin bertambah. Beberapa tempat yang selalunya lemak berkumpul:

* Bahagian belakang badan
* Lengan
* Perut
* Pinggul
* Peha

Lemak-lemak yang berkumpul di bahagian-bahagian berkenaan, jika dibiarkan akan menjadi 'menggelebeh'. 

'Invest' untuk badan anda sebab ia adalah aset yang tidak ternilai harganya.

PROMO : sekarang sedang berlangsung harga terbaik untuk Premium Beautiful
















If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Promo 1 Wanita 1 Premium Beautiful

Promosi Hari Merdeka alang-alang terus ke Promosi Raya Haji :)

Salam uolss..

Alhamdulillah Sempena Hari Merdeka aritu beberapa buyer bertuah dah merasa harga Promo Merdeka dari Sha. 

Alang-alang nak raya Haji dah ni Sha teruskan jela PROMO AIDILADHA ni untuk semua yang masih berminat nak pakai corset PREMIUM BEAUTIFUL ni ye..

SPECIAL PROMO masih kepada 3 produk di bawah ni ye. Produk ni memang Sha sendiri guna dan banyak kebaikannya.



SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL

premium beautiful merdeka offer


If uolls beli 1 full set Premium Beautiful, Sha nak bagi offer 20% less. Set dijamin:

* Set baru
* Semua saiz available
* Boleh tukar saiz masa fitting if tak muat/selesa


2 KOTAK MIN KAFFE


Min Kaffe ni salah satu favourite Sha sendiri. Dulu namanya Mineral Coffee, rebranding kepada Min Kaffe. Penggemar kopi mesti rasa Min Kaffe. Kopi ni high in mineral sebab salah satu ingredientnya adalah Garam Buluh yang tinggi khasiat. Rasanya lemak-lemak gituuu..


SABUN MARINE ESSENCE


Sabun Marine Essence aka Sabun Hijau ni amat bagus untuk kulit. Antara ingredientnya aloe vera dan tea tree oil.

So sesape nak dapatkan offer ni Whatsapp Sha ye.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Promosi Hari Merdeka alang-alang terus ke Promosi Raya Haji :)

Promo premium beautiful datang lagi!!!

SELAMAT PAGI SAYANGG!

Rugi sapa tak grab promotion ulung & terulung ni..yang dah lama ngidam nak pakai . Yang dah lama riki2..usha2 line..cepat-cepat merebut promosi yang Sha bagi ni confirm PUAS HATI & SENYUM SAMPAI TELINGA 😆😄 

Whatapps ye dedarling 012-2151541




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Promo premium beautiful datang lagi!!!

Premium Beautiful & Punggung Yang Mantap

testimonial premium beautiful

Assalamualaikum & Selamat Pagi ;-)

Harini Sha nak share testimoni latest yang customers Sha share bila dah pakai corset Premium Beautiful ni. Kebanyakkannya yang beli corset Premium Beautiful dengan Sha ni ada pelbagai size badan ada yang kurus, sederhana & berisi. Tapi masalah yang dorang hadapi biasanya sebab perut buncit & punggong lebar dan jatuh. Alhamdulillah happy bila dorang pakai corset ni dapat atasi masalah-masalah yang dorang hadapi 



Testimoni fresh from oven. Thanks to my customer Ina.

Baru last week beli Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance dah macam nak melompat ke bintang 😍😍 
 Tu baru sarung PB seminggu, kalau dah pakai
 sebulan rasanya suami pun tanak 😱😱 berenggang!! Yang penting confirm nampak meletopsss pakai baju raya baru tahun ni. 💃🏻💃🏻







Alhamdulillah happy bila jual Premium Beautiful dan customer bagi feedback yang menggembirakan hati. .
.
💟 Punggung yang lebar semakin kecil

💟 Pinggang semakin ramping 

💟 Husband puji tu paling bermakna 💑❤️ 





Alhamdulillah great feedback dari customer premium beautiful..Baru pakai sebulan & pakai pon tak konsisten dah dapat hasil lumayan 😍



Moral of the story, badan kurus ke gemok tak penting sangat yang penting untuk wanita ialah bentuk badan yang menarik, sekurang-kurangnya bila pakai baju tu tak dela orang cakap tengah pregnant 3 bulan. Ini la fungsi corset Premium Beautiful yang sebenar, instant shaping. Dan bila pakai konsisten tu automatically shape badan akan dapat dan masa tu nak pakai corset on off pon dah boleh hehhe 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful & Punggung Yang Mantap