Ads

Advertisement

Selamat HARI IBU

Pengalaman yang tidak mungkin dapat dijual beli. Berilah sejuta ringgit pun, nilai seorang ibu takkan boleh diganti. Daripada seorang ibu lahirnya zuriat yang bakal mewarnakan dunia ini.

Alhamdulillah, Sha dikurniakan tiga orang cahayamata yang berlainan perangai, tapi merekalah penyejuk hati. Kadang-kadang lelah melayan diorang, tapi Sha selalu ingat supaya 'enjoy the moment'. Sekejap sahaja diorang akan membesar dan meninggalkan rumah. Maybe Along yang akan mula bersekolah asrama nanti.

Buat semua ibu di luar sana, Sha ingin mengucapkan 'Selamat Hari Ibu'. Moga korang terus tabah mendidik anak-anak syurga.







Sempena Hari Ibu, Sha buat offer Mother's Day untuk Premium Beautiful. Khusus untuk ibu-ibu kat kat luar sana, special price untuk korang satu set Premium Beautiful atau mana-mana piece. Untuk dapatkan offer ni, contact Sha sekarang.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat HARI IBU

Kebaikan Premium Beautiful

kebaikan premium beautiful

Sha nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful. Sha percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.


Long Brassiere
premium beautiful long bra

Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik



Long Girdle 

premium beautiful long girdle

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



Waist Nipper

premium beautiful waist nipper

Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

So, sesiapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai Premium Beautiful, boleh call/sms/whatsapp Sha, 012-2151541. Dan kalau nak buat group demo pun boleh. Just inform Sha and Sha boleh share secara 'live'.





premium beautiful promotion



SPECIAL PREMIUM BEAUTIFUL PROMO*
GRAB NOW!!


Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Sekarang Sha buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 

atau klik sini untuk fill up inquiry form

* while stocks last



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Kebaikan Premium Beautiful

Penangan 15 Minit Premium Beautiful


Semalam terima whatsapp daripada salah seorang customer Premium Beautiful Sha. Alhamdulillah, syukur kepadaNya, dia sedang pregnant. I'm happy for her. Itu cita-cita semua wanita kan, menjadi ibu setelah mendirikan rumahtangga.


Customer : Salam Sha, nak tanya if pregnant boleh ke pakai corset ni lagi?

Sha : Wahh, dah pregnant ye?Alhamdulillah. If dah pregnant tak perlu pakai dah. Tunggu lepas deliver nanti

Customer : Thank you.. ok Sha ;-)


Sebenarnya, customer Sha ni pakai Premium Beautiful lebih kurang 6 bulan sebelum ke jinjang pelamin.

Customer Sha ni tidaklah berbadan besar. Comel je, tapi still confident dengan Premium Beautiful sebab dia dah banyak buat research mengenai Premium Beautiful. Dia tahu yang Premium Beautiful dapat membentuk badan yang cantik untuk hari bahagianya.

Gambar customer Sha sebelum pakaikan PB
Customer Sha ni terjumpa Sha melalui blog. Thanks pada dia yang beli Premium Beautiful dengan Sha. :D

Gambar selepas pakaikan Premium Beautiful
Boleh nampak kan dari gambar di atas beza sebelum dan selepas pakai Premium Beautiful dalam masa 15 minit. Walaupun badan kurus, tapi Premium Beautiful mencantikkan lagi shape badan si pemakai. Premium Beautiful ni tak sama dengan mana-mana lingerie dalam pasaran sebab kuasa 'fat repositioning' yang ada padanya.

Pada customer Sha ni, berbaloi beli sebab lepas bersalin boleh pakai Premium Beautiful ni menggantikan bengkung tradisional. Sebenarnya, lebih kurang seminggu lepas bersalin dah boleh mula pakai Premium Beautiful. InsyaAllah akan dapat effect:

1. Mempercepatkan keluar darah kotor.
2. Mempercepatkan kenaikan rahim (lepas bersalin rahim wanita akan jatuh ke bawah).
3. Kembalikan shape badan seperti sebelum bersalin.

Kepada yang bersalin secara caesar, boleh pakai waist nipper untuk tampung bahagian perut yang baru dijahit. Premium Beautiful, 'long term investment' untuk seseorang wanita.

PROMO : Sesiapa yang berminat beli Premium Beautiful secara ansuran boleh whatsapp Sha. Limited time only.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Penangan 15 Minit Premium Beautiful

Mengapa Semua Wanita Perlukan Premium Beautiful?

premium beautiful investment untuk semua wanita

SEMUA wanita perlukan paling kurang satu set Premium Beautiful dan pakailah Premium Beautiful dari umur muda. Wanita ni ada beberapa fasa dalam hidup - remaja, bujang, berkahwin, mempunyai anak, umur tua. Kebiasaannya, umur remaja dan bujang tidak ramai wanita yang ada masalah kesihatan dan kegemukan. Bermula mengandung, mulalah tubuh badan nampak 'berisi', lagi-lagi bila anak sudah lebih daripada seorang. Mengapa tunggu begitu lama untuk menjaga badan? Mengapa tidak daripada awal-awal lagi ambil langkah-langkah pencegahan? 

Apabila umur semakin meningkat, tapi amat kurang bersenam, lemak-lemak semakin bertambah. Beberapa tempat yang selalunya lemak berkumpul:

* Bahagian belakang badan
* Lengan
* Perut
* Pinggul
* Paha

Lemak-lemak yang berkumpul di bahagian-bahagian berkenaan, jika dibiarkan akan menjadi 'menggelebeh'. Mengapa biarkan menjadi semakin teruk dan tidak ambil tindakan dari sekarang?


Bagaimana Premium Beautiful Membantu?

Premium Beautiful direka khas untuk tangani masalah lemak-lemak berlebihan pada tubuh badan seorang perempuan. Tiga 'piece' Premium Beautiful iaitu Long Bra, Long Girdle dan Waist Nipper sememangnya 'target' pada bahagian-bahagian badan di atas.

Dengan cara yang betul memakai Long Bra, lemak-lemak berlebihan di bahagian belakang dan bahagian bawah ketiak akan ditarik ke depan ke dalam cup. Oleh itu, bahagian belakang akan menjadi lebih 'flat'. Selain itu, Long Bra akan juga akan membentuk payudara pemakainya.

Long Girdle akan menarik lemak di bahagian paha ke bahagian punggung, selain membentuk paha yang lebih anjal. Memang takkan nampak lagi lebihan-lebihan lemak pada bahagian paha.

Waist Nipper yang dipakai dengan betul akan mengemaskan badan pada bahagian perut dan pinggang. Selepas memakai Waist Nipper sememangnya serta-merta perut akan kelihatan 'flat'.

YANG PALING PENTING, apabila Premium Beautiful dipakai secara konsisten dalam jangka panjang, lemak-lemak yang sebelum ini 'menggelebeh' akan menjadi kejap. Sebab itu, badan pemakai Premium Beautiful yang konsisten akan nampak lebih kemas walaupun semasa tidak memakainya.

Tubuh badan kita nak pakai lama, jagalah dari awal. Bukan setakat muka sahaja perlu cantik tapi, tubuh badan juga perlu nampak cantik.

'Invest' untuk badan anda sebab ia adalah aset yang tidak ternilai harganya.

PROMO : Untuk harga terbaik Premium Beautiful, whatsapp Sha ye.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Mengapa Semua Wanita Perlukan Premium Beautiful?

Bisnes Premium Beautiful Memang 'Menipu'

premium beautiful penipu

Assalamualaikum & morning semuaaa...

hehe baca tajuk sure macam...errrkkkkk haha ..Don't jump to conclusion ye jommm baca sampai abis :-)

Bila Sha reflect balik, selama Sha buat bisnes Premium Beautiful ni memang rasa 'tertipu'. Banyak perkara yang tak sama seperti yang dijanjikan seperti mula-mula Sha buat bisnes ni. Cuba nilai sendiri apa yang Sha akan luahkan ni.

Mula-mula dulu join bisnes, leader beritahu boleh dapat income dari bisnes RM2,000 - RM8,000 sebulan (sebab tu sebab Sha join bisnes dulu - nak dapat side income). Sha buat punya buat, Sha memang rasa tertipu. Income yang Sha dapat bukan RM3,000 tapi boleh lebih daripada kerja Sha sebagai Software Engineer. Sehinggalah Sha terpaksa berhenti kerja dan terpaksa buat bisnes ni full time. hihi Alhamdulillah..memang korang boleh target berapa income korang nak & jangan sekat keupayaan diri atau potensi diri yang kita ada.

Dulu leader Sha bagitau, jual 9 sets Premium Beautiful corset sahaja seumur hidup. Masa Sha bermula dengan 9 sets Premium Beautiful. Itulah investment awal bisnes, tak perlu keluar modal lagi. Sha percaya cakap leader. Tapi, setelah bertahun buat, berpuluh-puluh set Sha dah pakaikan pada customers dan dah jual pada customers. Memang bila pakai sendiri dan rajin buat sharing, terpaksa jugalah layan customers yang nak beli Premium Beautiful ni. Alhamdulillahh hehe so pada customer ku semua teruskan membeli dengan Sha ye ..inshaAllah service Sha tiptop ;-)

Sebelum buat bisnes, leader bagitau bisnes ni tak perlu pun ramai rakan kongsi. 4 orang biz partner dah cukup. Itula, Sha percaya sangat pada leader, tapi lama-kelamaan network bisnes berkembang serata Malaysia. Ada juga dari Brunei dan Singapura. Sha tak buat apa pun, tapi bila fikir-fikir balik, maybe dapat sebab ada 'power of duplication'. Ramai yang kat susah nak kembangkan network. Sebab bila kita lakukan secara berkumpulan dan dengan cara yang BETUL inshaAllah semua ni akan terjadi ;-)

Sha masih 'tertipu' sampai sekarang. Uolss fikirlah sendiri betul ke tak bisnes Premium Beautiful ni. Lama-lama buat bisnes ni, rasa seronok pulak. Jika macam inilah bisnes, ramai lagi 'tertipu' pun tak apa. 

So apa lagi jommm buat bisnes. Yang dah ada kerjaya tetap jadikan ini pendapatan kedua.. kan kerajaan galakkan buat 2 kerja dalam 1 masa. Yang tak kerja or surirumah ini lah masanya untuk bermula sebagai seorang usahawan.  ;-)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bisnes Premium Beautiful Memang 'Menipu'