Business Trip to Kemaman

Salam dan selamat pagi semua :D

Minggu lepas berkesempatan ke Kemaman untuk bisnes dan short trip sambil merehatkan diri sebelum deliver. Tu yang bestnya bila buat bisnes sendiri ni.. Sambil-sambil menyelam minum air. Yang penting pandai menguruskan masa sendiri.

Memang dah lama plan nak menjenguk ke Kemaman sebab Sha ada group di Kemaman di bawah pimpinan DSM Hayati Hamid. Yang bagusnya Yati ni, still consistent dalam bisnes, tetap follow dan bersedia dibimbing. InsyaAllah, nak kembangkan lagi sayap di Pantai Timur ni di bawah Yati.

Trip kali ni agenda paling utama nak berjumpa dengan business partners bawah Yati, berkongsi mengenai Premium Beautiful dan Bio Seleza. Ilmu tu penting kalau nak berjaya dalam bisnes dan kena sentiasa follow rapat-rapat, barulah bisnes menjadi. Walaupun Premium Beautiful ni dah lama dalam pasaran, tapi permintaan sentiasa ada, so rugi kalau tak grab peluang berbisnes dengan Premium Beautiful. Bio Seleza ni pulak CONFIRM laris, sebab benefit dia banyak sangat. Dibandingkan dengan produk-produk yang sama, Bio Seleza ni jauh lebih baik.

Pada team Yati, Sha tunjukkan demo Bio Seleza ni. Kongsikan perbandingan Bio Seleza dengan produk-produk lain, macam mana Bio Seleza ni lebih menyerap dan tak bocor.

Gigih buat demo Bio Seleza. Bahan-bahannye adalah... :p

Kongsikan pulak kehebatan Premium Beautiful

Ini sebahagian dari team Yati. InsyaAllah, aiming for more partners area Terengganu/Kuantan.

Untuk orang-orang Terengganu dan Pahang yang berminat nak tau mengenai Premium Beautiful dengan Bio Seleza, atau berminat nak tahu macam mana boleh generate income daripada bisnes ni, boleh contact  Yati, 019-9796990 .

Yang first time tengkok demo tu, memang teruja sebab terbuktilah kebaikan Bio Seleza ni.

.
.


Yang atas tu, agenda utama. Agenda sampingan adalah makan angin kat Cherating. :D

Kitorang duduk kat Impiana Resort Cherating. Hotel ni nice. Design die still ada ciri-ciri tradisional, lobby dengan coffee house die pun cantik. Yang paling best sebab hotel ni memang tepi laut. So, just menapak sikit dah sampai ke pantai.


Yang ni kat lobby hotel

View dari lobby yang menghadap laut

Inilah hotel yang kitorang duk kat Impiana Resort Cherating

View dari hotel menghadap laut

Dapat mandi laut setelah sekian lama.. hahaha

Tetiba masa mandi-manda, ada abang-abang kat situ datang tangkap ikan bilis. Rupanya camtu caranya tangkap ikan bilis..

Sesi mengutip ikan bilis

"You can’t always wait for the perfect moment.  Sometimes you must dare to do it because life is too short to regret and wonder what could have been."

"Happiness comes more easily when you feel good about yourself without feeling the need for anyone else’s approval."




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Business Trip to Kemaman

Extra Income untuk Orang Terengganu

HI 

Sha akan berada di Kemaman hari Jumaat ni (5/9/2014) untuk Business Preview

Boleh Call/SMS/Whatapps Sha 012-2151541 if korang berminat nak cari side income at least RM2000-RM3000 setiap bulan.

Bonus income akan dapat setiap 10hb setiap bulan. Bestttt :)






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Extra Income untuk Orang Terengganu

Premium Beautiful + Bio Seleza PROMO

Sha percaya ramai yang dah tau mengenai Bio Seleza ni. Kepada yang masih tak tau, Bio Seleza ni feminine pad yang boleh digunakan oleh semua wanita. Ada day dan jugak night use.

So, nak meraikan product HOT ni, Sha nak buat promosi PREMIUM BEAUTIFUL + BIO SELEZA!

premium beautiful and bio seleza special promotion


Untuk setiap pembelian Premium Beautiful Classic atau Elegance, dapat Bio Seleza dengan harga RM 50 sahaja (worth RM 131).

.
.
.

Untuk yang masih tak tahu mengenai Bio Seleza ni, di bawah ni few features pad ni:

bio seleza for day, night and night safe
Versi Day, Night dan Night Safe
Versi panty-liner

Untuk membuktikan yang Bio Seleza ni lebih tahan lama dan menyerap lebih banyak cecair, boleh tengok complete demo kat bawah ni:





So, apa lagi? Just contact Sha 012-2151541 untuk promo PREMIUM BEAUTIFUL + BIO SELEZA ni atau nak beli individual pun boleh.


If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful + Bio Seleza PROMO

Bio Seleza - The new revolution of Sanitary Pad!

Happy monday uols


Harini Sha sangat-sangat excited nak share pasal pad or tuala wanita. Actually masa first tau mengenai product Bio Seleza ni tak rasa excited langsung, sebab rasa macam..pad? tuala wanita? takpe laa aku nak jual or promote corset jee... konon-konon pandang rendah la pada tuala wanita ni kan..al maklum laa dah dekat 8 bulan tak period (sbb pregnant) hehehe 

Tapi...... bila sha sendiri dah tengok demo real mengenai product bio seleza ni & dah tau apa kegunaan tuala wanita aka pad ni memang terus terfikir nak share dengan semua yang baca blog Sha ni. Sebab pad ni actually sama je macam premium beautiful corset cuma versi lebih murah.

Ok sebelum Sha share lebih banyak info pasal pad or tuala wanita ni, Sha nak share video demo untuk produk bio seleza ni...jommm kita tengok video dulu



video
Part 1


video
Part 2

ok dah tengok video kan? selama ni macam Sha sendiri memang pandang remeh je bab pad ni, selalu fikir macamni 'ala letak kat bawah je kot, pastu nanti dah tukar buang jugak' mentality Sha memang fikir macamtu. Firstly because of rasa mahal! tapi tak pernah tengok dari side kesihatan or kesan jangka panjang. 

Actually bila tengok dari pad yang ada kat pasaran semua dibuat dari bahan kitar semula, dalam bahan kitar semula tu macam-macam ada. Dari situ la kita akan terdedah kepada penyakit or cancer pangkal rahim. iskkk sambil taip ni pun rasa seriau & takut. Maybe kita takkan rasa sekarang sebab tak terkena lagi, tapi prevention is better then cure! kena jaga-jaga dari sekarang. Sebab yang nak menanggung sakit pun kita juga orang perempuan. 

Even Sha tak guna lagi pad ni, Alhamdulillah memang dah ada customer yang beli dengan Sha & feedback mereka sangat-sangat positive. Antaranya :-

1. Menjimatkan - Just pakai 3 pad je dalam tempoh period & selebihnya pakai pantyliner. Sebab darah haid banyak keluar terus masa buang air kecil or besar. So, pad or tuala wanita tu tak penuh & tak perlu tukar sehari sampai 2-3 pad. And kalo u all tengok video tu darah memang menyerap terus & permukaan pad akan kering so sangat-sangat selesa

2. Mengetatkan & merapatkan - Kesan ni individual la boleh rasa :) as perempuan kita tau la rasanya macamana. So, tayah laa penat2 makan or minum kacip fatimah ye uolss :) 

3. Nipis & tak merimaskan - Sha selalu ada masalah kalo pakai pad time dalam pantang, sebab maternity pad biasanya lebar & tebal. So, memang my friends yang dah pakai ni advise tukar la kepada Bio Seleza ni sebab pakai dalam pantang pon ok tak leaking & nipis. So if jahit pun tak sakit & selesa

Untuk pad ni pulak, ada dalam bentuk pantyliner, day safe, night  & extra night long. If u all interested nak tengok demo & nak pakai boleh contact Sha ok :) Sha boleh tunjuk live demo lagi hehehe...so korang leh feel & tengok sendiri. U all boleh beli in 1 box mix or by packet. 

So just roger-roger Sha 012-2151541 or email sha@shakhalid.com





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bio Seleza - The new revolution of Sanitary Pad!

Best Deal!! Premium Beautiful Corset

LIMITED OFFER & LIMITED TIME!


PROMOTION!!

Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.


Now Sha ada buat SPECIAL PROMOTION. Tapi promotion ni sangat-sangat LIMITED and First Come First Serve ye. So, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promotion ini.

Yang paling BEST if u all nak pakai corset for FREE pon boleh!!! Just call for details.

For the latest price and promotion of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form





Premium Beautiful is the BEST lingerie that I have ever worn.



Premium Beautiful is made from a very soft material that you won't feel it on your body. It is made from 2 special fabric, akwatek and akwadyn. Different from other corsets in the market, Premium Beautiful is stretchable and it follows the wearer's body movement. We call that the 360 degree stretch.



Premium Beautiful consist of 3 different pieces - Long BraWaist Nipper and Long Girdle.




premium beautiful long bra
Premium Beautiful Long Bra


Long bra will hold your breast and pushes it the original position. It has a special 3-piece dimensional cup that gives a perfect breast shape. It will also repositioned fat around the chest and the back.


premium beautiful waist nipper
Premium Beautiful Waist Nipper


Waist Nipper will straighten the spine and improve one's posture. Similar to long bra, waist nipper will repositioned the fat around the tummy area that gives a flat tummy.


premium beautiful long girdle
Premium Beautiful Long Girdle


Long Girdle improves blood circulation around the vaginal area. It holds the uterus firmly and helps to eliminate period pain and discharge.


One exceptional quality of Premium Beautiful, is that Far Infra Red (FIR) is built into it. FIR is sewn into the corset, giving health benefits to the wearer. Some of FIR benefits are:

  • Improves blood circulation - this improves oxygen circulation in our body as blood carries the oxygen.
  • Burn calories - you can burn fat, even without any movement, while wearing Premium Beautiful.

Some of the stories from the ladies who have been wearing this corset:


Zara, a teacher and a blogger, reduces her menstrual pain after wearing Premium Beautiful for 2 weeks. Before this, she has to take pain killers during period.
Shida, has been wearing Premium Beautiful for 6 years, and able to maintain her body shape, even after delivering 5 kids.
Mai, has been wearing Premium Beautiful before marriage. She is still wearing her corset, she never had streach marks after delivery.

Premium Beautiful reposition your body fat, therefore you have a firmer body and prevents flabbiness.


Premium Beautiful is also good to maintain your body posture. There are 7 pieces of alloy steel built into the waist nipper. It will hold your back to the correct position. It will help people who is suffering from slipped disc or can prevent the illness.



This corset has been in the market for 20 years and has benefitted many women out there. All women should have one (or two) in their wardrobe.


Related information about Premium Beautiful:
1. Kebaikan Premium Beautiful
2. Cara Pakai Premium Beautiful
3. Cara Penjagaan Premium Beautiful
4. Premium Beautiful Short Bra

For more information about Premium Beautiful or promotional price contact 


Sha 012-2151541 or email sha@shakhalid.com




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Best Deal!! Premium Beautiful Corset