Testimoni Bio Seleza Pad

Kali ni Sha nak share testimoni-testimoni Bio Seleza Pad yang Sha pernah blog sebelum ni. Produk ni memang amat-amat elok untuk semua wanita di luar sana. Menstrual memang tak boleh elak kan, so amat penting untuk guna produk yang menjaga dan memelihara kesihatan kita.

1. Serap keluar darah kotor



Customer ni baru je gunakan Bio Seleza, tapi dah nampak kesannya. Setiap bulan kena pastikan darah-darah kotor keluar habis, so nak make sure tak ada yang tertinggal melekat pada rahim. Kesan-kesan darah kotor ni yang banyak bawa masalah kemudian pada wanita seperti keputihan, senggugut dan kanser rahim.

2. Selesa pakai



Akak ni bagi testimoni yang Bio Seleza ni selesa sangat pakai. Permukaan Bio Seleza ni diperbuat daripada kapas, so memang lembut dan selesa. Bentuk ergonomiknya pun memang boleh cover bahagian V dengan sempurna. Selain tu, Bio Seleza ni nipis berbanding pad yang lain, tapi still daya serapannya lebih baik berbanding dengan yang lain.

3. Menyerap keputihan


Customer ni ada masalah keputihan. Tiap-tiap bulan mesti masalah yang sama. Setelah pakai Bio Seleza ni, keluar semua keputihan. Actually, bila keluar semua keputihan ni, badan kita akan rasa lebih selesa dan bersih. Keputihan ni jugak boleh menyebabkan jangkitan bakteria. So, make sure Bio Seleza adalah pilihan anda.

4. Menyerap sisa-sisa darah kotor



Ini testimoni yang paling mengerikan. Setelah pakai Bio Seleza, keluar semua darah-darah kotor yang terpendam lama dalam badan customer ni. Bila dah keluar semua confirm rasa selesa sangat.


Testimoni-testimoni kat atas ni membuktikan keberkesanan. Sha sendiri confident dengan produk sebab Sha pernah buat demo, buat perbandingan Bio Seleza dengan 2 pad lain yang terkenal kat pasaran. Macam gambar kat bawah ni, korang boleh tengok yang Bio Seleza menyerap semua cecair dalam amaun yang sama. Dua pad yang lain akan bocor. Disebabkan tu, pakai Bio Seleza ni lebih jimat sebab lebih tahan lama berbanding pad-pad yang lain.



Selain tu, korang boleh jugak tengok demo daripada youtube kat bawah ni. Tengok dari minit ke 1:27 macam mana cecair yang keluar daripada dua pad tu. Bio Seleza tetap tak keluar cecair walaupun diperah. Sebab tulah pad yang kita pakai selalu bocor, sebab material yang digunakan tak mampu tampung darah yang keluar.



So, sesiapa yang nak beli produk ni boleh contact Sha. Yang nak tahu peluang bisnes dengan Bio Seleza ni pun boleh contact jugak. Produk keperluan perempuan kan, so CONFIRM ada pasaran. Yang penting tahu macam mana nak pasarkan. Semua tu sebahagian daripada support daripada group Sha bila korang jadi business partners. Ilmu produk, teknik pemasaran online/offline, perkongsian testimoni dan target bisnes, semuanya disediakan bila korang join bisnes.

So, jangan tunggu lagi, terus sms/whatsapp Sha.

 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 


If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimoni Bio Seleza Pad

Honey Bee Award Celebration *Awesome*

The event!

Alhamdulillah project Honey Bee for all my business partners berjalan dengan lancar. So, untuk meraikan business partners yang dah berjaya yang achieved their targets kami leader-leader decided nak celebrate the achievers. Award celebration diadakan di Intekma Resort Shah Alam. The ambience was nice coz it's open area concept but the service was really bad!! Because we shared the same food with other visitors yang buat event juga kat sana. We had a Hi-Tea concept & from the menus yang Intekma bagi tu nampak berpatutan dengan harga & foods tapi bila dah share foods dan dorang tak refill so tak semua partners dapat makan semua menu. Kuih-muih semua dah abis, desserts area pun kosong. Agak terkilan gak dengan service dorang ni next time better cari tempat lain la kan ;-)

orite...jommss kita tengok gambar-gambar menarik during the event!


Kalo dah namanya award ceremony, hadiah la paling orang excited nak dapat kan :) best sangat dapat jam tangan, handbag, voucher shopping & lucky draw!

with part of the Team Aces before the event, Mai, Alin & K.Eija

Guest speaker, our humble multimillionaire mentor Crown Diamond Manager Hj Azlan bin. Deraman.

My mentor ever since i started this business back in 2010. Thanks Abg Lan for always giving the best tips & motivation.

Ok, jom tengok achievers dari Team Aces yang dah berjaya capai their target. Alhamdulillah tak susah nak berjaya if kita just follow footsteps orang yang dah berjaya di dalam bidang yang sama. Seronok tengok wajah-wajah partners yang naik pentas sebab ini satu motivation untuk push kita forward. Macam Sha dulu pun bermula dengan langkah pertama, rasa naik pentas diraikan memang sangat-sangat mengujakan. Sebab dalam business if kita buat, kita dapat & kita akan diraikan takde isu politik or pilih kasih.

Pemenang-pemenang Jam Tangan :-

DSM Suhaiza, secretary di Mara & buat business ni as a part time. Well done dear!

DSM Fasny, my partner from Johor, buat business ni secara fulltime

SSM Waniey, suri rumah sepenuh masa & baru je start business tapi dah achieve something dalam business. Good Job!

DSM Arleen, pregnant bukan alasan untuk berjaya. Keep it Up!

Pemenang-pemenang voucher membeli belah. yeayy! boleh shopping for FREE

SSM Fifi dari Melaka, start part time after 3 bulan business terus buat fulltime. Best!!

SM Mai, secretary kat Mara & buat business ni as part timer! Keep it up!

SSM Kak Eija, housewife yang buat business ni secara full time.

Pemenang Handbag aka Hadiah Utama, proudly presented to my bestie Fasny Hennieza from Johor! so proud of u dear! Keep it up & keep the momentum okk




And ada best dress juga sempena tema hari raya :-)


Berbaloi-baloi datang jauh dari Johor :)

And of course their mummy pon nak juga rasa dapat hadiah hihihi

merasa la juga dah cdm dapat hadiah ahahha lucky draw jee


Semangat!!

Pemberian cenderamata untuk our HBO Mentor, Crown Diamond Manager Hamisah Alias

Honey Bee committee, CDMs HBO. Thanks all for the best event ever for 2014! 

Bersama mentors dan sahabat-sahabat dalam bisnes

My Team, TEAM ACES with our mentors 

TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE!


"MY BUSINESS IS MY PASSION"




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Honey Bee Award Celebration *Awesome*

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL SEPTEMBER 2014



SPECIAL PREMIUM BEAUTIFUL SEPTEMBER PROMO
GRAB NOW!!


Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Sekarang Sha buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk bulan ni saja.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 







If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
PROMO PREMIUM BEAUTIFUL SEPTEMBER 2014

Business Trip to Kemaman

Salam dan selamat pagi semua :D

Minggu lepas berkesempatan ke Kemaman untuk bisnes dan short trip sambil merehatkan diri sebelum deliver. Tu yang bestnya bila buat bisnes sendiri ni.. Sambil-sambil menyelam minum air. Yang penting pandai menguruskan masa sendiri.

Memang dah lama plan nak menjenguk ke Kemaman sebab Sha ada group di Kemaman di bawah pimpinan DSM Hayati Hamid. Yang bagusnya Yati ni, still consistent dalam bisnes, tetap follow dan bersedia dibimbing. InsyaAllah, nak kembangkan lagi sayap di Pantai Timur ni di bawah Yati.

Trip kali ni agenda paling utama nak berjumpa dengan business partners bawah Yati, berkongsi mengenai Premium Beautiful dan Bio Seleza. Ilmu tu penting kalau nak berjaya dalam bisnes dan kena sentiasa follow rapat-rapat, barulah bisnes menjadi. Walaupun Premium Beautiful ni dah lama dalam pasaran, tapi permintaan sentiasa ada, so rugi kalau tak grab peluang berbisnes dengan Premium Beautiful. Bio Seleza ni pulak CONFIRM laris, sebab benefit dia banyak sangat. Dibandingkan dengan produk-produk yang sama, Bio Seleza ni jauh lebih baik.

Pada team Yati, Sha tunjukkan demo Bio Seleza ni. Kongsikan perbandingan Bio Seleza dengan produk-produk lain, macam mana Bio Seleza ni lebih menyerap dan tak bocor.

Gigih buat demo Bio Seleza. Bahan-bahannye adalah... :p

Kongsikan pulak kehebatan Premium Beautiful

Ini sebahagian dari team Yati. InsyaAllah, aiming for more partners area Terengganu/Kuantan.

Untuk orang-orang Terengganu dan Pahang yang berminat nak tau mengenai Premium Beautiful dengan Bio Seleza, atau berminat nak tahu macam mana boleh generate income daripada bisnes ni, boleh contact  Yati, 019-9796990 .

Yang first time tengkok demo tu, memang teruja sebab terbuktilah kebaikan Bio Seleza ni.

.
.


Yang atas tu, agenda utama. Agenda sampingan adalah makan angin kat Cherating. :D

Kitorang duduk kat Impiana Resort Cherating. Hotel ni nice. Design die still ada ciri-ciri tradisional, lobby dengan coffee house die pun cantik. Yang paling best sebab hotel ni memang tepi laut. So, just menapak sikit dah sampai ke pantai.


Yang ni kat lobby hotel

View dari lobby yang menghadap laut

Inilah hotel yang kitorang duk kat Impiana Resort Cherating

View dari hotel menghadap laut

Dapat mandi laut setelah sekian lama.. hahaha

Tetiba masa mandi-manda, ada abang-abang kat situ datang tangkap ikan bilis. Rupanya camtu caranya tangkap ikan bilis..

Sesi mengutip ikan bilis

"You can’t always wait for the perfect moment.  Sometimes you must dare to do it because life is too short to regret and wonder what could have been."

"Happiness comes more easily when you feel good about yourself without feeling the need for anyone else’s approval."




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Business Trip to Kemaman

Extra Income untuk Orang Terengganu

HI 

Sha akan berada di Kemaman hari Jumaat ni (5/9/2014) untuk Business Preview

Boleh Call/SMS/Whatapps Sha 012-2151541 if korang berminat nak cari side income at least RM2000-RM3000 setiap bulan.

Bonus income akan dapat setiap 10hb setiap bulan. Bestttt :)






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Extra Income untuk Orang Terengganu