Best Deal!! Premium Beautiful Corset

LIMITED OFFER & LIMITED TIME!


PROMOTION!!

Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.


Now Sha ada buat SPECIAL PROMOTION. Tapi promotion ni sangat-sangat LIMITED and First Come First Serve ye. So, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promotion ini.

Yang paling BEST if u all nak pakai corset for FREE pon boleh!!! Just call for details.

For the latest price and promotion of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form





Premium Beautiful is the BEST lingerie that I have ever worn.



Premium Beautiful is made from a very soft material that you won't feel it on your body. It is made from 2 special fabric, akwatek and akwadyn. Different from other corsets in the market, Premium Beautiful is stretchable and it follows the wearer's body movement. We call that the 360 degree stretch.



Premium Beautiful consist of 3 different pieces - Long BraWaist Nipper and Long Girdle.




premium beautiful long bra
Premium Beautiful Long Bra


Long bra will hold your breast and pushes it the original position. It has a special 3-piece dimensional cup that gives a perfect breast shape. It will also repositioned fat around the chest and the back.


premium beautiful waist nipper
Premium Beautiful Waist Nipper


Waist Nipper will straighten the spine and improve one's posture. Similar to long bra, waist nipper will repositioned the fat around the tummy area that gives a flat tummy.


premium beautiful long girdle
Premium Beautiful Long Girdle


Long Girdle improves blood circulation around the vaginal area. It holds the uterus firmly and helps to eliminate period pain and discharge.


One exceptional quality of Premium Beautiful, is that Far Infra Red (FIR) is built into it. FIR is sewn into the corset, giving health benefits to the wearer. Some of FIR benefits are:

  • Improves blood circulation - this improves oxygen circulation in our body as blood carries the oxygen.
  • Burn calories - you can burn fat, even without any movement, while wearing Premium Beautiful.

Some of the stories from the ladies who have been wearing this corset:


Zara, a teacher and a blogger, reduces her menstrual pain after wearing Premium Beautiful for 2 weeks. Before this, she has to take pain killers during period.
Shida, has been wearing Premium Beautiful for 6 years, and able to maintain her body shape, even after delivering 5 kids.
Mai, has been wearing Premium Beautiful before marriage. She is still wearing her corset, she never had streach marks after delivery.

Premium Beautiful reposition your body fat, therefore you have a firmer body and prevents flabbiness.


Premium Beautiful is also good to maintain your body posture. There are 7 pieces of alloy steel built into the waist nipper. It will hold your back to the correct position. It will help people who is suffering from slipped disc or can prevent the illness.



This corset has been in the market for 20 years and has benefitted many women out there. All women should have one (or two) in their wardrobe.


Related information about Premium Beautiful:
1. Kebaikan Premium Beautiful
2. Cara Pakai Premium Beautiful
3. Cara Penjagaan Premium Beautiful
4. Premium Beautiful Short Bra

For more information about Premium Beautiful or promotional price contact 


Sha 012-2151541 or email sha@shakhalid.com




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Best Deal!! Premium Beautiful Corset

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

Sekejapnya rasa dah nak berakhir Ramadhan. Tahun ni rasa perjalanan masa memang cepat sangat-sangat. Sedih pun ada dah nak abis Ramadhan. So, memandangkan semua dah dalam mood bercuti & berhari raya dikesempatan ini Sha nak ucapkan 


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN 
SELAMAT BALIK KAMPUNG. 


Semoga perjalanan kita pulang ke kampung selamat dan boleh berhari raya dengan gembira di samping keluarga tersayang.


Gambar raya 2013 :)


If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin

Next FREE Trip : Hungary & Austria


Alhamdulillah, almost 3 tahun Sha dalam this business. One thing yang tak pernah Sha lepaskan peluang ialah FOC trip yang company buat. Tak kisah la trip Asia or Europe, coz experience each trips tu memang terkesan di hati. Trip ni ibarat reward yang company bagi after all the hard work yang kita lalui dalam business. So, during trip ni laa kita akan enjoy & menikmati negara orang sepenuhnya. 

Sha always look forward for Europe trip, dulu selalu dengar orang cakap Europe ni ibarat syurga dunia. If nak rasa salji, nak tengok bangunan cantik, scenery or apa yang tak ada kat Negara Asia ni semua Europe ada. So, memang sentiasa teruja & excited kalo ada trip ke Europe & especially everything is FREE! Dari flight ticket, food, accommodation, ticket if nak masuk entrance dan semualahh ibaratnyaa if tak bawak duit pocket pun u still can enjoy the trip so much!!! Alhamdulillah, so far Sha dah merasa pergi 4 countries in Europe sepanjang this 3 year iaitu Amsterdam, Belgium, London & Paris! Memories tu still segar dalam ingatan..best sangat & memang rasa nak pergi lagi dan ulang balik semua kenangan kat sana..arghhh bestnyaaa.... dan ..sekarang ni company offer new free trip lagi which is pergi Hungary & Austria!! wahhhh bestnyaaa dan sekarang ni pun Sha dah start google2 search kat internet apa yang menarik kat 2 countries ni..ye laa nak amik feel dulu, wahh terus rasa tak sabar nak sampai ke Europe ni!!

"Hungary is a small land-locked country in Central East Europe, rich in old towns and flourishing wine-making regions, breathtaking state buildings and magnificent castles, glassy lakes and snaking rivers, lakeside resorts and countryside cottages, cozy national parks and interesting museums. 

Hungary is also famous for the great number of natural springs and geo thermal spas and baths, many of which are believed to have medicinal and therapeutic properties. 
And don’t forget Budapest, the country’s key attraction and marvelous capital often called ‘the pearl of Danube,’ where the irresistible fusion of Magyar tradition and modern Europe keeps people coming back for more. With all the above mentioned and more, Hungary makes quite a good gentle introduction to traveling into Eastern Europe

So what else do you need for a perfect vacation?!


The Chain Bridge 

The Fishermen's Bastion 

Budapest Buda Castle Hill

"Austria is a country rich with history, beautiful places, traditions and activities that are distinct to the area. Along with neighboring Switzerland, it is the winter sports capital of Europe. However, it is just as popular for summer tourists who visit its historic cities and villages and hike in the magnificent scenery of the Alps. "

Bestnya kalo sampai ke sini. Confirm hilang segala stress! Indah ciptaan Allah Subhanallah

Seefeld

The Vienna State Opera is a stunning architectural structure in the middle of Austria’s capital

Schönbrunn Palace, one of the major tourist attractions in Vienna.


Bila browse internet & google about these 2 countries rasa macam dah sampai sana pulak, Subhanallah..indah & luar biasa ciptaan Allah, inilah keistimewaan negara Eropah yang memang kita kena explore. Semoga panjang umur Sha nak rasa & jejakkan kaki ke Hungary & Austria. Jauh perjalanan, luas pengalaman dan semestinya banyak kita boleh nikmati di dunia ni. Sebab tu ada sesetengah orang hobby dorang mengembara, sebab nak rasa nikmatnya ciptaan Allah & syukur sangat dengan rezeki dan peluang yang dah dapat ni. Now nak nikmati semua ni dengan lebih ramai lagi partners yang sama-sama dalam business ni baru lagi happening.. 


So, kalo u all pun nak rasa nikmatnya free trip & dalam masa yang sama boleh buat side income Sha boleh share the experiences, mana tau kan ni peluang untuk korang pulak di bulan Ramadhan ni :) tak cuba tak tau. betol tak?? So just make whatapps or sms Sha : 012-2151541




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Next FREE Trip : Hungary & Austria

COMBO SALES!!



Combo Sales is back!!



Sempena Ramadhan yang mulia ini Sha akan buat combo 

sales untuk these product! Postage included!!






Whatapps or call me to place your order! 012-2151541


Muakss 


If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
COMBO SALES!!

Video Clip Gold Coast, Australia!




Enjoyyyyy!!!! Let's join us to Europe FREE Trip 012-2151541

If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Video Clip Gold Coast, Australia!