Ads

Advertisement

Premium Beautiful Corset BEST DEAL!!

LIMITED OFFER & LIMITED TIME!


PROMOTION!!

Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Now Sha ada buat SPECIAL PROMOTION. Tapi promotion ni sangat-sangat LIMITED and First Come First Serve ye. So, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promotion ini.

For the latest price and promotion of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form



Premium Beautiful is the BEST lingerie that I have ever worn.

Premium Beautiful is made from a very soft material that you won't feel it on your body. It is made from 2 special fabric, akwatek and akwadyn. Different from other corsets in the market, Premium Beautiful is stretchable and it follows the wearer's body movement. We call that the 360 degree stretch.

Premium Beautiful consist of 3 different pieces - Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.



premium beautiful long bra
Premium Beautiful Long Bra

Long bra will hold your breast and pushes it the original position. It has a special 3-piece dimensional cup that gives a perfect breast shape. It will also repositioned fat around the chest and the back.
premium beautiful waist nipper
Premium Beautiful Waist Nipper

Waist Nipper will straighten the spine and improve one's posture. Similar to long bra, waist nipper will repositioned the fat around the tummy area that gives a flat tummy.
premium beautiful long girdle
Premium Beautiful Long Girdle

Long Girdle improves blood circulation around the vaginal area. It holds the uterus firmly and helps to eliminate period pain and discharge.

One exceptional quality of Premium Beautiful, is that Far Infra Red (FIR) is built into it. FIR is sewn into the corset, giving health benefits to the wearer. Some of FIR benefits are:
  • Improves blood circulation - this improves oxygen circulation in our body as blood carries the oxygen. 
  • Burn calories - you can burn fat, even without any movement, while wearing Premium Beautiful.
Some of the stories from the ladies who have been wearing this corset:
Zara, a teacher and a blogger, reduces her menstrual pain after wearing Premium Beautiful for 2 weeks. Before this, she has to take pain killers during period.
Shida, has been wearing Premium Beautiful for 6 years, and able to maintain her body shape, even after delivering 5 kids.
Mai, has been wearing Premium Beautiful before marriage. She is still wearing her corset, she never had streach marks after delivery.
You can also find other premium beautiful testimonials here.

Premium Beautiful reposition your body fat, therefore you have a firmer body and prevents flabbiness.

Premium Beautiful is also good to maintain your body posture. There are 7 pieces of alloy steel built into the waist nipper. It will hold your back to the correct position. It will help people who is suffering from slipped disc or can prevent the illness.

This corset has been in the market for 20 years and has benefitted many women out there. All women should have one (or two) in their wardrobe.

Related information about Premium Beautiful:

1. Kebaikan Premium Beautiful
2. Premium Beautiful Testimonials
3. Cara Pakai Premium Beautiful
4. Cara Penjagaan Premium Beautiful
5. Premium Beautiful Short Bra

For more information about Premium Beautiful or promotional price please contact me



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Corset BEST DEAL!!

Testimonial Premium Beautiful Memang Hebat

Sha nak share beberapa feedback daripada customers yang pakai Premium Beautiful. Sha sendiri memang dah pakai corset ni selama 4 tahun, so memang percaya kesan corset ni. Bila dah pakai dan rasa sendiri effect Premium Beautiful ni, lagi yakin nak share dengan semua orang.

Di bawah ni antara testimonial daripada customers yang dah pakai Premium Beautiful.
premium beautiful testimonial instant shaping with the corset


Bila pakai Premium Beautiful ni, tak kisah baju apa yang kita pakai. Yang bagusnya, lepas pakai Premium Beautiful, badan kita akan lebih kemas. Pakai la baju apa pun, takkan nampak lebihan-lebihan yang tak diingini.. ;)
testimonial premium beautiful gives instant shaping


Premium Beautiful ni bantu untuk reposition lemak-lemak kat badan. Lemak-lemak tu akan ditolak ke tempat yang sepatutnya. So, bila konsisten pakai, barulah badan tak menggelebeh.
testimonial premium beautiful selepas bersalin

Untuk yang baru lepas bersalin, sangat-sangat digalakkan pakai Premium Beautiful. Selain dapatkan balik shape sebelum bersalin, banyak lagi kebaikan Premium Beautiful untuk yang dalam pantang:

* kembalikan shape seperti sebelum pregnant
* kecutkan & naikkan balik rahim
* membanyakkan susu badan
* hilangkan stretch mark
* sihatkan badan
* keluarkan angin

Pada yang berminat nak pakai Premium Beautiful ni, cepat-cepat contact Sha. Confirm puas hati!!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimonial Premium Beautiful Memang Hebat

SM/SSM Award Cycle 1 2015

Alhamdulillah, dipermudahkan Allah untuk Sha & partners yang berjaya naik pentas meraikan majlis SM/SSM Award Cycle 1 untuk tahun 2015. Majlis berlangsung di Dewan MCA, Jalan Ampang pada 21-March-2015 (Sabtu).

Fuhhhh...semakin kencang business syarikat. Dulu ada 1 cycle je every year..tapi disebabkan semakin ramai melahirkan usahawan berpangkat Manager tahun ni siap ada 2 cycle lagi.

SM - Sales Manager : Total sales berjumlah 20,000 Ringgit Malaysia
SSM - Senior Sales Manager : Total sales berjumlah 60,000 Ringgit Malaysia & melahirkan seorang leader berpangkat Sales Manager.

Apa yang membanggakan Sha, sales managers yang lahir starting sales dorang dari ratus-ratus sahaja, tapi Alhamdulillah dengan semangat, pimpinan & gerak kerja yang terancang mereka mencapai pangkat Sales Manager semuanya kurang dari 6 bulan sahaja. Modal duit bukanlah perkara utama untuk berjaya tetapi yang paling penting ialah Modal Insan yang mana Sha tengok mereka ni memang sangat-sangat bersemangat untuk buat side income dari bisnes yang mereka ceburi.

So, tanak bebel panjang..jom kita enjoy gambar-gambar sekitar majlis penganugerahan...


SSM Hennyza dari JB. One of my committed leader.


SM Ieza pun dari Johor. Kenal melalui Facebook sahaja. Congrats adikku. Keep it up ok!

SM Safiah dari Melaka. Orang Melaka contact her for business opportunity ok!

SM Wani, fulltime housewife & mother of 2. Sangat committed & bermula hanya nak guna sabun now dah jadi tokey sabun Marine Essence!


pasangan yang sporting!!! tq epul sebab always support Ieza


Rakan seperjuangan bakal CDM Aien

ex-schoolmate, bff & now partner bisnes. 

Keep it up Wani! Cantik sangat Wani mekap hehe

With our mentor CDM Kak Misah

candid!

Posing model katanya

zaman teknologi, macamni laaa

:)

adik Yean

If u all pun sedang mencari side income yang modalnya flexible, jangan malu-malu contact Sha untuk tau macamana mereka semua ni boleh bermula dari modal yang ratus-ratus sahaja boleh capai sales sehingga puluh-puluh ribu. 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
SM/SSM Award Cycle 1 2015

Travel for Free for Life

Suka tak kalau dapat pergi travel overseas? Travel tanpa keluarkan duit poket or duit saving kita? Pernah tak termimpi dalam hidup kita dapat peluang macam ni? Peluang untuk travel overseas percuma?

hehe Sha tanya dan Sha sendiri nak jawab soalan-soalan kat atas tu...

Secara ikhlas dari hati Sha memang suka jalan, mak Sha sendiri cop Sha ni kaki jalan..haha pantang okkk kalau dari kecil dulu mak cakap nak pergi rombongan ke or mana-mana laa aku laa yang terhegeh-hegeh excited. Dan Sha mengaku Sha kaki jalan, mak cakap panas bontot kalau dok lama-lama kat umah haha..

Dan secara ikhlas juga nak bagitau, awal-awal berkecimpung dalam business ni juga sebab excited tengok orang dapat travel overseas. Lebih-lebih lagi time tu dorang baru je balik dari main salji kat banjaran Alps Switzerland. Merembesss ok ayaq liuqq!!

Dan Alhamdulillah itu lah yang Sha kecapi almost 3++ years dalam dunia business ni. Syukur sangat, tatau nak gambarkan macamana dengan perkataan tapi Allah tahu segala yang Sha rasa ... Setiap kali sampai setiap negara yang Sha jejak tu memang bersyukur sangat pada Allah... Sebab setiap negara yang Sha pergi tu semua ditanggung sepenuhnya oleh Syarikat, dari tambang flight, Hotel yang 4 stars-5 stars, makanan, transportation kat setiap tempat & semua tiket-tiket if masuk theme park. Tak perlu nak sibuk-sibuk buat saving & keluarkan duit poket untuk dapatkan nikmat travel.

Dan ikhlas dari lubuk hati ;-) tak pernah termimpi akan dapat nikmat ni dari Allah. YaAllah besar sungguh nikmat ni.. dapat tengok setiap keindahan ciptaan Allah, lebih-lebih lagi negara Eropah yang Allah jadikan memang sangat-sangat unik. Ingat lagi first time rasa salji kat London, Subhanallah..kat Malaysia tak rasa semua tu dan rezeki Sha dapat rasa sendiri titisan-titisan sajli. Maybe untuk orang lain yang belajar oversea apa la sangat tapi untuk saya anak Felda yang belajar local je ni memang rasa sangat jakun dan syukur dapat merasai semua ni... Alhamdulillah...dari Asian Country ke Europe Country dari negara kecil ke negara besar semua yang Sha pergi semua memberi seribu satu kenangan dan pengalaman baru.

Bila duduk sendiri rasa bagai mimpi semua ni, Alhamdulillah Allah buka kan hati Sha untuk buat business dengan sungguh-sungguh dan merasai travel for Free ni as a business reward. Yang pastinya setiap orang ada peluang. Mungkin ada orang berpeluang melancong free sebab background family kaya atau suami kaya. mungkin juga company hantar untuk kerja kat oversea dan merasa sekali melihat dunia orang. Dan ini cara yang Sha dapat rasai dari business, buat business sampai masa company bagi reward melancong laa ke negara mana pun yang company bagi for free.

work hard & play hard

And now, tengah hangat dengan free trip ke Bangkok. Semua dalam bisnes ni tengah fight untuk qualify. So, sesiapa yang jenis macam Sha yang suka jalan tu, nak tau macam mana nak qualify, just contact Sha. Let's have a cup of coffee (or tea) ;)


BUDAPEST

BELGIUM

GOLD COAST

GUANGZHOU

HOLLAND

HONG KONG

BUDAPEST

KOREA

LONDON

PARIS

SALZBURG

VIENNA

VIETNAM

Jangan takut untuk mencuba. Langkah beribu bermula dengan langkah nan satu.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Travel for Free for Life

The journey to Budapest : Day 1 - KLIA to Budapest

Dekat setahun tak travel akhirnya hari yang ditunggu-tunggu pun tiba...yeaayyy! Budapest here we come..

12 January 2015 : The journey began


1 flight from B32 diterbangkan ke Budapest dengan Emirates EK373. Departed from KLIA to Dubai International Airport pada pukul 1.10pagi. Transit for 4 hours at Dubai sebelum terbang pula ke Budapest. First time experience di Dubai International Airport. Airport yang sangat besar & dari satu terminal ke satu terminal tersangat jauh. Just sempat shopping perfume je sebab tak cukup masa even masa ada 4 jam. Solat, makan & bersiap untuk next flight ke Budapest.

Europe free trip is a MUST pada Sha, sebab if nak pergi sendiri kos sahaja cecah puluhan ribu tu belum masuk duit shopping. So, dari kena bayar baiklah kita grab FREE 6 stars treatment daripada company. First time juga merasa naik Emirates, ramai cakap best naik Emirates and yess! memang best. For economy class Emirates memang superb. Dari seat, food & in-flight entertainment semua 5 stars so the journey around 7-8 hours memang enjoy dan siap boleh pumping 4 kali dalam flight. 

3/4 bas dari HBO Team

Baru sampai Dubai International airport. Q for meal voucher

Let's fly with Emirates

From Dubai to Budapest. Excited so much 

13 January 2015 : Arrived at Budapest

After lebih kurang 7 hours journey dari Dubai International Airport. Alhamdulillah kami selamat sampai ke Budapest Airport. Cecah je bumi Europe pilot announce suhu kat luar 2 degrees..phewww dari dalam flight dah terasa seram sejuk nyaa hehe sebab terlebih excited!! Every time sampai mana-mana negara Europe Sha memang akan excited terlebih, wehhh sapa tak excited negara kat Europe ni semua unik-unik, kat Asia memang tak sama dan lagi pulak Budapest ni memang one of the country yang dalam list Sha nak lawati..Alhamdulillah even now masa buat entry ni pun  terasa seronoknya kat Budapest haritu..rinduuuu 

Geng bas sekolah haha bising gile dalam bas

first stop lunch, lepas lunch ini la aktviti kami dok bergambar kat tengah-tengah jalan

bergelak sakan..kalo kat kl ni nan hado laa nak duduk kat tengah jalan gini haha

So sampai je Budapest around 12pm, bersiap-siap kat airport untuk pergi lunch & first tempat nak pergi ialah Hard Rock Budapest. Masa ni free & easy so just amik-amik gambar & video. Seb baik tak sejuk sangat so memang enjoy laa. Pastu check in at our Hotel, Hilton Budapest! Hotel yang betul-betul sebelah shopping complex, West End Shopping Mall..haha memang heaven betul laa trip kali ni..


wehuuuu 
shopping kat Hard Rock, Budapest

Malam we had our dinner dekat one of famous local restaurant pastu balik hotel ...terusss zzzzzz kena simpan tenaga untuk next exciting activity untuk esok hari pulakkkk... Stay tune... muahsss



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
The journey to Budapest : Day 1 - KLIA to Budapest