Ads

Advertisement

Salam Ramadhan 1437H

Assalamualaikum untuk semua my blog reader's

Dikesempatan ini, Sha ingin mengucapkan Salam Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua pembaca shakhalid.com

Sha doakan semoga semua amal ibadah kita di bulan Ramadhan yang mulia ini diterima Allah S.W.T dan inshaAllah Ramadhan tahun ini yang terbaik untuk kita semua dan bertemu kita dengan malam Lailatul Qadar dengan izin Allah aminn..

Sha juga nak mohon maaf jika ada salah & silap walaupun ada yang mengenali hanya di alam blog hehe... LOVE u all 






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Salam Ramadhan 1437H

Special Offer - Premium Beautiful

premium beautiful set offer

For a LIMITED TIME and LIMITED PIECES only, Sha nak bagi offer terbaik untuk set Premium Beautiful.

Jangan fikir banyak kali nak beli Premium Beautiful. PB ni long term investment akak-akak dan adik-adik. Kalau bukan kita yang jaga diri kita sendiri sape yang nak jaga. Tutupkan yang menggelebeh-menggelebeh tu cepattt.

Contact Sha SEKARANG untuk limited offer ni.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Special Offer - Premium Beautiful

Selamat HARI IBU

Pengalaman yang tidak mungkin dapat dijual beli. Berilah sejuta ringgit pun, nilai seorang ibu takkan boleh diganti. Daripada seorang ibu lahirnya zuriat yang bakal mewarnakan dunia ini.

Alhamdulillah, Sha dikurniakan tiga orang cahayamata yang berlainan perangai, tapi merekalah penyejuk hati. Kadang-kadang lelah melayan diorang, tapi Sha selalu ingat supaya 'enjoy the moment'. Sekejap sahaja diorang akan membesar dan meninggalkan rumah. Maybe Along yang akan mula bersekolah asrama nanti.

Buat semua ibu di luar sana, Sha ingin mengucapkan 'Selamat Hari Ibu'. Moga korang terus tabah mendidik anak-anak syurga.







Sempena Hari Ibu, Sha buat offer Mother's Day untuk Premium Beautiful. Khusus untuk ibu-ibu kat kat luar sana, special price untuk korang satu set Premium Beautiful atau mana-mana piece. Untuk dapatkan offer ni, contact Sha sekarang.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat HARI IBU

Kebaikan Premium Beautiful

kebaikan premium beautiful

Sha nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful. Sha percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.


Long Brassiere
premium beautiful long bra

Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik



Long Girdle 

premium beautiful long girdle

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



Waist Nipper

premium beautiful waist nipper

Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

So, sesiapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai Premium Beautiful, boleh call/sms/whatsapp Sha, 012-2151541. Dan kalau nak buat group demo pun boleh. Just inform Sha and Sha boleh share secara 'live'.





premium beautiful promotion



SPECIAL PREMIUM BEAUTIFUL PROMO*
GRAB NOW!!


Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Sekarang Sha buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 

atau klik sini untuk fill up inquiry form

* while stocks last



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Kebaikan Premium Beautiful

Penangan 15 Minit Premium Beautiful


Semalam terima whatsapp daripada salah seorang customer Premium Beautiful Sha. Alhamdulillah, syukur kepadaNya, dia sedang pregnant. I'm happy for her. Itu cita-cita semua wanita kan, menjadi ibu setelah mendirikan rumahtangga.


Customer : Salam Sha, nak tanya if pregnant boleh ke pakai corset ni lagi?

Sha : Wahh, dah pregnant ye?Alhamdulillah. If dah pregnant tak perlu pakai dah. Tunggu lepas deliver nanti

Customer : Thank you.. ok Sha ;-)


Sebenarnya, customer Sha ni pakai Premium Beautiful lebih kurang 6 bulan sebelum ke jinjang pelamin.

Customer Sha ni tidaklah berbadan besar. Comel je, tapi still confident dengan Premium Beautiful sebab dia dah banyak buat research mengenai Premium Beautiful. Dia tahu yang Premium Beautiful dapat membentuk badan yang cantik untuk hari bahagianya.

Gambar customer Sha sebelum pakaikan PB
Customer Sha ni terjumpa Sha melalui blog. Thanks pada dia yang beli Premium Beautiful dengan Sha. :D

Gambar selepas pakaikan Premium Beautiful
Boleh nampak kan dari gambar di atas beza sebelum dan selepas pakai Premium Beautiful dalam masa 15 minit. Walaupun badan kurus, tapi Premium Beautiful mencantikkan lagi shape badan si pemakai. Premium Beautiful ni tak sama dengan mana-mana lingerie dalam pasaran sebab kuasa 'fat repositioning' yang ada padanya.

Pada customer Sha ni, berbaloi beli sebab lepas bersalin boleh pakai Premium Beautiful ni menggantikan bengkung tradisional. Sebenarnya, lebih kurang seminggu lepas bersalin dah boleh mula pakai Premium Beautiful. InsyaAllah akan dapat effect:

1. Mempercepatkan keluar darah kotor.
2. Mempercepatkan kenaikan rahim (lepas bersalin rahim wanita akan jatuh ke bawah).
3. Kembalikan shape badan seperti sebelum bersalin.

Kepada yang bersalin secara caesar, boleh pakai waist nipper untuk tampung bahagian perut yang baru dijahit. Premium Beautiful, 'long term investment' untuk seseorang wanita.

PROMO : Sesiapa yang berminat beli Premium Beautiful secara ansuran boleh whatsapp Sha. Limited time only.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Penangan 15 Minit Premium Beautiful