Ads

Advertisement

Premium Beautiful Pilihan Majalah Women's Weekly

premium beautiful dipilih oleh Women's Weekly

Dalam entry ni Sha nak share satu lagi pengiktirafan kepada Premium Beautiful. Kali ni Premium Beautiful featured sebagai salah satu pilihan Women’s Weekly Lingerie Awards 2015 majalah Women’s Weekly May 2015 edition, di bawah kategori High Performance Bras.

premium beautiful dalam kategori high performance bras


Sha tartarik dengan pengiktirafan Women’s Weekly.. “Innovatively woven with infrared rays, it also promotes better blood circulation while sculpting your body into an hourglass figure”. Memang unik sebab Premium Beautiful adalah satu-satunya lingerie yang ditenun dengan FIR dan ditekankan membantu membentuk tubuh ramping dan menawan.

premium beautiful dengan FIR dan support body shaping

Cuma Sha nak share lebih clear mengenai Premium Beautiful yang disebut dalam Women’s Weekly. Yang dipaparkan oleh Women’s Weekly adalah long bra Premium Beautiful Elegance (warna kelabu). Elegance adalah keluaran terbaru yang lebih lembut dan cantik. Actually, selain long bra Elegance, customers boleh pilih long bra Premium Beautiful Classic (warna hitam). Long bra Classic lebih murah. Selain tu, customer juga boleh pilih short bra Premium Beautiful Classic. Short bra ni boleh gantikan normal bra yang anda pakai. Dengan short bra, customers still dapat benefits FIR dan body shaping.

premium beautiful short bra
Premium Beautiful Short Bra
Selain itu, untuk the whole body shaping, customers boleh pakai long girdle dan waist nipper Premium Beautiful sekali. Barulah betul-betul shaping dari atas ke bawah!

Few facts yang menjadikan Premium Beautiful lebih unik berbanding lingerie lain:

* Satu-satunya lingerie yang ada warranty seumur hidup. Maksudnya, kalau ada any defects sepanjang hayatnya, boleh dihantar untuk servis dan repair. Even dah pakai 5, 10 tahun pun still boleh hantar untuk repair

* Sudah berada dalam pasaran hampir 20 tahun. Jika tak berkesan dan tiada permintaan, for sure Premium Beautiful dah hilang dari pasaran. Sha pernah jumpa beberapa client yang dah pakai Premium Beautiful lebih dari 5 tahun. Badan mereka memang cantik.

So, if betul-betul nak dapatkan bentuk badan yang cantik, patut pilih Premium Beautiful. Jika kena dengan saiznya dan konsisten pakai InsyaAllah confirm puas hati.

Dan lagi sati my advice bila nak beli pastikan beli dengan trusted agent Premium Beautiful so that you akan  dapat size yang memang betul-betul sesuai dengan your body. Last but no least, bila pakai Premium Beautiful ni ibarat alah membeli menang memakai ..memang orang kata mahal sikit compare to bra or corset di Pasaraya tapi ianya ibarat pelaburan jangka masa panjang, macam Sha 4 tahun dah tak beli bra so sangat-sangat jimat :)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Pilihan Majalah Women's Weekly

Day 2 : Old City of Hungary

yeeayyyy Budapest entry kembali lagi …heheh baru edit gambar Day 2 Free trip ke Budapest, Hungary.

Day 2 di Budapest memang sangat-sangat happening. Seharian dari pagi sampai ke malam penuh aktiviti kami. Sarapan seawal 7 pagi dan siap-siap untuk sightseeing dan aktiviti yang dah dirancang oleh travel agent. Sebelum gerak tunggu bas kita posing-posing dulu. Yang bestnya Hilton Budapest ni sebelah betul dengan Shopping Mall & nice scenery untuk amik gambar.


Bersama sifoo saya sejak bermula bisnes CDM Abg Lan. Super power & very humble person.

Master sifoo, 22 tahun in business but still berbisa CDM Chan.

My room mate for 6 days in Europe hehe CDM Faziha

gonjeng frens Mar, Adibah & Aienn

First stop ke Visegrád “Visegrád - a former Royal town, is famous for its medieval ruins”.
Visegrád ni small town di Utara Budapest. memang famous untuk pelancong sebab tempat bersejarah bagi King Matthias. Kat sini kita boleh melawat Solomon tower, minum teh panas & ada juga persembahan middle ages. Siap belakon ada king & queen. Seronoknya bila melawat tempat bersejarah ni kita boleh tahu budaya & asal usul setiap negara.


aksi tentera zaman dulu

tengok tu siap ada King & Queen. Pastu ada sorang jadi pesalah nak kena hukuman mati.

salah sorang yang terlibat dalam show tu. memasing hensem kayy haha

old building yang ada kat area Visegrád

syok sangat performance yang diorang buat, memang tak rasa busan macam sesetengah show.
Bila dah puas dok tengok show & amik gambar kat atas tower then turun bawah semula untuk menikmati Royal Feast. Seronok sangat kat Visegrád ni sebab scenary tepi-tepi tu memang bangunan lama. Actually nak turun dari tower ke bawah untuk lunch tu berpeluh gak ketiak, tapi sebab cuaca masa tu 2 degrees kot so memang tak rasa.


nampak tu bukit tinggi woooo..gigih turun dari atas tu dalam 5-8km kot

dah sampai bawah tu posing sat..haha acara wajib untuk kami semua

bestnyaa masa kat Visegrád ni sebab unik gilee

Then dah penat jalan masa untuk makan sampai pengsan. Royal feast yang dorang serve memang sangat-sangat unik & sedap!! serious sedap okkk…tatau berapa hengget untuk lunch tu sebab semua company dah bayar..cuma memang agak jakun la sebab tak pernah dapat that experience kat Malaysia kan..restoren tu siap sediakan royal costume & ruang untuk kitaorg amik gambar dengan costume diraja.


siap sediakan crown bagai. Ada 4 courses rasanya tapi semua sedap!

feling-feling je tu..padahal takde air sebab dorang serve coke.

mamat ni jadi tukang penghibur masa we all makan

nak pakai costume tak muat, so gambo kat sini je laa

so anyone yang datang Visegrád nak try Royal Feast go & find this Restaurant, Renaissance Restaurant. They serve superb Royal Feast

Dah puas makan, then we all gerak ke Budapest Central untuk melawat tempat-tempat bersejarah yang lain. First stop ke Fisherman’s Bastion. Bangunan yang sangat-sangat unik  & breathtaking views! Fisherman' Bastion ni mengadap Sungai Danube so memang nampak Parliament dari situ & ia juga salah satu dari UNESCO World Heritage. 

Fisherman's Bastion
 
Sebelah tempat we all diri tu Matthias Church

Sebelum aksi melompat hehehe

berlatarbelakangkan St. Stephen's Statue
belakang tu Sungai Danube & Parliament house


Then last sekali kami ke Heroes’s square untuk group photo..

HBO Team rawks Budapest!!!
ok pastu balik hotel saya sambung shopping kat H&M yang besar gile sebelah hotel ..hahahha marathon shopping sebab balik dah lambat & kedai tutup awal :((

End of Day 2 .....



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Day 2 : Old City of Hungary

Lawatan Sambil Belajar Bird Park KL :D

Assalamualaikum & morning semua …

Lama dah blog bersarang..heheh tapi takpe sebab takde lagi sarang tebuan haha…

So setelah lama bersarang arini just nak share pengalaman pergi Taman Burung bawak anak-anak aritu..actually lama dah Syafi & Syakir request sebab dorang dok tengok pasal Taman Burung ni kat IG sapa tah..so gigih laa we ols pergi juga…

Pergi hari Sabtu, masa we all pergi ni around 10 pagi kot. So tak panas sangat & tak ramai orang ..so seronok la sikit tak de berebut-rebut

just before masuk
my baby boy, Zulfan Syafi
Just for information tiket utk Adult with MyKad RM27 & Child with MyKid RM13. Bird park ni open daily 9am-6pm so sesapa yang nak pergi bolehlaa plan your time ok..


Burung kat sini macam jinak kay..selamba je semua

burung ni paling banyak bersepah kat Bird Park
Masa pergi tu cuaca tak panas sangat so memang just nice je sebab bawak Zulaykha kan..cuma burung & ada tempat pameran dalam tu dorang kena upgrade la..info kurang sangat untuk kids yang datang nak baca & tahu lebih lanjut tentang species burung yang ada. Sebab Syafi jenis membaca so bila datang tu takde bahan bacaan dia pun melompat je laa..jadi tak berapa nak ilmiah sangat …


stop makan eskrem dulu

makan kat sini eksrem jadi lagi sedap agaknya
Basically seronok la datang sini, kalau kita rakyat Malaysia tak support sapa lagi ye dak..haha ada juga Bird Show untuk tatapan umum, tapi show dorang tak berapa nak ummmmppphhh..hehe maybe boleh improve kan lagi so that pengunjung pun akan rasa lagi best. Tapi we all duduk & tunggu show sampai habis sebab anak-anak layan. So, if anak-anak layan means still acceptable for kids la…


minah ni pun macam cakap straight je takde bunga-bunga cinta

burung tengah naikkan bendera

ok laa show nyee.. hahah
Sedap lagi makan tudung Zulaykha cakap :)

naik tangga ..turun tangga

apsal Syafi serious tapi mamy senyum eh???

Ada juga playground untuk budak-budak nak main bila dah penat round tengok burung. Dan tempat melepak untuk parents yang dah penat jalan. Sebab bird park ni agak luas juga dan berbukit..peluh gak la ketiak mak uols jalan. Siap skip 1 tempat tu sebab tak larat daki bukit …


Ok tu je cerita taman burung untuk harini..so ibu-bapa yang weekend tatau nak pergi mana boleh la bawak anak-anak datang taman burung ni..enjoy yourself with your kids. boleh la lepak-lepak makan ice cream hehehe 

mamy & Zulaykha. 4 months kot masa ni

superlove this pic 

seronok plak dia 

Syafa Zulaykha

Zulfan Syafi & Zaim Syakir enjoy themselves
ok tu je cite taman burung...jommm ramai-ramai kita melawat taman burung

Muahsss



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Lawatan Sambil Belajar Bird Park KL :D

Premium Beautiful Corset BEST DEAL!!

LIMITED OFFER & LIMITED TIME!


PROMOTION!!

Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Now Sha ada buat SPECIAL PROMOTION. Tapi promotion ni sangat-sangat LIMITED and First Come First Serve ye. So, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promotion ini.

For the latest price and promotion of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 012-2151541 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form



Premium Beautiful is the BEST lingerie that I have ever worn.

Premium Beautiful is made from a very soft material that you won't feel it on your body. It is made from 2 special fabric, akwatek and akwadyn. Different from other corsets in the market, Premium Beautiful is stretchable and it follows the wearer's body movement. We call that the 360 degree stretch.

Premium Beautiful consist of 3 different pieces - Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.



premium beautiful long bra
Premium Beautiful Long Bra

Long bra will hold your breast and pushes it the original position. It has a special 3-piece dimensional cup that gives a perfect breast shape. It will also repositioned fat around the chest and the back.
premium beautiful waist nipper
Premium Beautiful Waist Nipper

Waist Nipper will straighten the spine and improve one's posture. Similar to long bra, waist nipper will repositioned the fat around the tummy area that gives a flat tummy.
premium beautiful long girdle
Premium Beautiful Long Girdle

Long Girdle improves blood circulation around the vaginal area. It holds the uterus firmly and helps to eliminate period pain and discharge.

One exceptional quality of Premium Beautiful, is that Far Infra Red (FIR) is built into it. FIR is sewn into the corset, giving health benefits to the wearer. Some of FIR benefits are:
  • Improves blood circulation - this improves oxygen circulation in our body as blood carries the oxygen. 
  • Burn calories - you can burn fat, even without any movement, while wearing Premium Beautiful.
Some of the stories from the ladies who have been wearing this corset:
Zara, a teacher and a blogger, reduces her menstrual pain after wearing Premium Beautiful for 2 weeks. Before this, she has to take pain killers during period.
Shida, has been wearing Premium Beautiful for 6 years, and able to maintain her body shape, even after delivering 5 kids.
Mai, has been wearing Premium Beautiful before marriage. She is still wearing her corset, she never had streach marks after delivery.
You can also find other premium beautiful testimonials here.

Premium Beautiful reposition your body fat, therefore you have a firmer body and prevents flabbiness.

Premium Beautiful is also good to maintain your body posture. There are 7 pieces of alloy steel built into the waist nipper. It will hold your back to the correct position. It will help people who is suffering from slipped disc or can prevent the illness.

This corset has been in the market for 20 years and has benefitted many women out there. All women should have one (or two) in their wardrobe.

Related information about Premium Beautiful:

1. Kebaikan Premium Beautiful
2. Premium Beautiful Testimonials
3. Cara Pakai Premium Beautiful
4. Cara Penjagaan Premium Beautiful
5. Premium Beautiful Short Bra

For more information about Premium Beautiful or promotional price please contact me



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Corset BEST DEAL!!

Testimonial Premium Beautiful Memang Hebat

Sha nak share beberapa feedback daripada customers yang pakai Premium Beautiful. Sha sendiri memang dah pakai corset ni selama 4 tahun, so memang percaya kesan corset ni. Bila dah pakai dan rasa sendiri effect Premium Beautiful ni, lagi yakin nak share dengan semua orang.

Di bawah ni antara testimonial daripada customers yang dah pakai Premium Beautiful.
premium beautiful testimonial instant shaping with the corset


Bila pakai Premium Beautiful ni, tak kisah baju apa yang kita pakai. Yang bagusnya, lepas pakai Premium Beautiful, badan kita akan lebih kemas. Pakai la baju apa pun, takkan nampak lebihan-lebihan yang tak diingini.. ;)
testimonial premium beautiful gives instant shaping


Premium Beautiful ni bantu untuk reposition lemak-lemak kat badan. Lemak-lemak tu akan ditolak ke tempat yang sepatutnya. So, bila konsisten pakai, barulah badan tak menggelebeh.
testimonial premium beautiful selepas bersalin

Untuk yang baru lepas bersalin, sangat-sangat digalakkan pakai Premium Beautiful. Selain dapatkan balik shape sebelum bersalin, banyak lagi kebaikan Premium Beautiful untuk yang dalam pantang:

* kembalikan shape seperti sebelum pregnant
* kecutkan & naikkan balik rahim
* membanyakkan susu badan
* hilangkan stretch mark
* sihatkan badan
* keluarkan angin

Pada yang berminat nak pakai Premium Beautiful ni, cepat-cepat contact Sha. Confirm puas hati!!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimonial Premium Beautiful Memang Hebat