Ads

Advertisement

Promosi Hari Merdeka!

Salam uolss..

Sempena Hari Merdeka ni Sha nak bagi SPECIAL PROMO untuk 3 produk. Produk ni memang Sha sendiri guna dan banyak kebaikannya.

SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL

premium beautiful merdeka offer


If uolls beli 1 full set Premium Beautiful, Sha nak bagi offer 20% less. Set dijamin:

* Set baru
* Semua saiz available
* Boleh tukar saiz masa fitting if tak muat/selesa


2 KOTAK MIN KAFFE


Min Kaffe ni salah satu favourite Sha sendiri. Dulu namanya Mineral Coffee, rebranding kepada Min Kaffe. Penggemar kopi mesti rasa Min Kaffe. Kopi ni high in mineral sebab salah satu ingredientnya adalah Garam Buluh yang tinggi khasiat. Rasanya lemak-lemak gituuu..


SABUN MARINE ESSENCE


Sabun Marine Essence aka Sabun Hijau ni amat bagus untuk kulit. Antara ingredientnya aloe vera dan tea tree oil.

So sesape nak dapatkan offer ni Whatsapp Sha ye.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Promosi Hari Merdeka!

Promo premium beautiful datang lagi!!!

SELAMAT PAGI SAYANGG!

Rugi sapa tak grab promotion ulung & terulung ni..yang dah lama ngidam nak pakai . Yang dah lama riki2..usha2 line..cepat-cepat merebut promosi yang Sha bagi ni confirm PUAS HATI & SENYUM SAMPAI TELINGA 😆😄 

Whatapps ye dedarling 012-2151541




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Promo premium beautiful datang lagi!!!

Premium Beautiful & Punggung Yang Mantap

testimonial premium beautiful

Assalamualaikum & Selamat Pagi ;-)

Harini Sha nak share testimoni latest yang customers Sha share bila dah pakai corset Premium Beautiful ni. Kebanyakkannya yang beli corset Premium Beautiful dengan Sha ni ada pelbagai size badan ada yang kurus, sederhana & berisi. Tapi masalah yang dorang hadapi biasanya sebab perut buncit & punggong lebar dan jatuh. Alhamdulillah happy bila dorang pakai corset ni dapat atasi masalah-masalah yang dorang hadapi 



Testimoni fresh from oven. Thanks to my customer Ina.

Baru last week beli Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance dah macam nak melompat ke bintang 😍😍 
 Tu baru sarung PB seminggu, kalau dah pakai
 sebulan rasanya suami pun tanak 😱😱 berenggang!! Yang penting confirm nampak meletopsss pakai baju raya baru tahun ni. 💃🏻💃🏻







Alhamdulillah happy bila jual Premium Beautiful dan customer bagi feedback yang menggembirakan hati. .
.
💟 Punggung yang lebar semakin kecil

💟 Pinggang semakin ramping 

💟 Husband puji tu paling bermakna 💑❤️ 





Alhamdulillah great feedback dari customer premium beautiful..Baru pakai sebulan & pakai pon tak konsisten dah dapat hasil lumayan 😍



Moral of the story, badan kurus ke gemok tak penting sangat yang penting untuk wanita ialah bentuk badan yang menarik, sekurang-kurangnya bila pakai baju tu tak dela orang cakap tengah pregnant 3 bulan. Ini la fungsi corset Premium Beautiful yang sebenar, instant shaping. Dan bila pakai konsisten tu automatically shape badan akan dapat dan masa tu nak pakai corset on off pon dah boleh hehhe 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful & Punggung Yang Mantap

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437H/2016

Assalamualaikum & morning ...

phewww lama gile tak update blog.. dari Ramadhan sampai ke Syawal busy hehhe...

OK Sha nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua followers dan clients Sha. Maaf jika ada salah dan silap sepanjang kita berurusan dan semoga Syawal kali ni adalah yang terbaik buat kita semua. 

Tahun ni Sha raya simple je..My mom tak sihat so feel raya tu memang tak de rasa sangat. apa pun Alhamdulillah syukur masih berkesempatan nak sambut Syawal kan.. So this year turn raya di Ipoh belah husband & raya ke-2 balik ke Johor..Nak share gambar raya pun takde snap banyak sebab takde pergi beraya ke mana pun ;(





OK jangan sedih-sedih raya kan sebulan heehe..enjoy your open house & makan la berpada-pada if rasa dah gimokk or perut buncit boleh la beli corset PREMIUM BEAUTIFUL dengan HARGA KASIH SAYANG dari www.shakhalid.com hehehhe lebiuuuuuu ketat-ketat muuaxxxx






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437H/2016

Salam Ramadhan 1437H

Assalamualaikum untuk semua my blog reader's

Dikesempatan ini, Sha ingin mengucapkan Salam Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua pembaca shakhalid.com

Sha doakan semoga semua amal ibadah kita di bulan Ramadhan yang mulia ini diterima Allah S.W.T dan inshaAllah Ramadhan tahun ini yang terbaik untuk kita semua dan bertemu kita dengan malam Lailatul Qadar dengan izin Allah aminn..

Sha juga nak mohon maaf jika ada salah & silap walaupun ada yang mengenali hanya di alam blog hehe... LOVE u all 






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Salam Ramadhan 1437H