Ads

Advertisement

Testimoni Hebat Premium Beautiful Corset

Sha nak share beberapa feedback daripada customers yang pakai Premium Beautiful. Sha sendiri memang dah pakai corset ni selama 6 tahun, so memang percaya kesan corset ni. Bila dah pakai dan rasa sendiri effect Premium Beautiful ni, lagi yakin nak share dengan semua orang.

Di bawah ni antara testimonial daripada customers yang dah pakai Premium Beautiful.



Bila pakai Premium Beautiful ni, tak kisah baju apa yang kita pakai. Yang bagusnya, lepas pakai Premium Beautiful, badan kita akan lebih kemas. Pakai la baju apa pun, takkan nampak lebihan-lebihan yang tak diingini.. ;)


Premium Beautiful ni bantu untuk reposition lemak-lemak kat badan. Lemak-lemak tu akan ditolak ke tempat yang sepatutnya. So, bila konsisten pakai, barulah badan tak menggelebeh.



Yang ni pulak kesan serta merta untuk mengempiskan perut bila pakai premium beautiful corset.

Pada yang berminat nak pakai Premium Beautiful ni, cepat-cepat contact Sha. Confirm puas hati!!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimoni Hebat Premium Beautiful Corset

Contest Premium Beautiful PERCUMA

Assalamualaikum & morning.

Harini isnin terakhir di bulan Ramadhan. Semoga masih kekal bertenaga di bulan Ramadhan ni k. Orite harini Sha ada special announcement untuk semua my blog readers. 

Seperti yang uols tau blog ni wujudnya masa Sha mula-mula berkecimpung dalam bidang bisnes Premium Beautiful back in 2010. Rasanya if tak buat bisnes memang tak wujud kot blog ni. So, basically dalam blog ni memang Sha banyak post mengenai Premium Beautiful, journey Sha dalam bisnes dan juga sikit tentang life Sha. So, bagi menghargai readers blog shakhalid.com ni Sha ada special contest untuk uols.


Yeahh ni la dia untuk korang. Dengan contest ni korang berpeluang untuk dapat 1 set Premium Beautiful secara PERCUMA. YES! its FREE okkk.. Worth RM2500 memang sangat la berbaloi-baloi.

Untuk dapatkan FREE Premium Beautiful ni of course ada syaratnya tau. So, kalo korang memenuhi criteria-criteria di bawah ni jommm join contest ni tau 

Syarat-syarat :

  1. Bukan agen Premium Beautiful corset
  2. Belum pernah pakai Premium Beautiful corset
  3. Perempuan sejati 😛
hah tu je syaratnya. Senangkan so next step yang korang kena buat ialah whatapps pada Sha di 011-3775 8674 atau submit form contest details ni
  1. Nama
  2. Lokasi
  3. Ukuran Badan click sini CARA UKUR
  4. Snap gambar dari bahu ke kaki untuk Sha dapatkan ukuran yang lebih accurate
so itu je.. senangkan 😊  jangan lambat-lambat untuk submit contest ni dan inshaAllah pemenang Sha akan umumkan selepas cuti raya ni. Cubalah k..Mana tau ni rezeki korang untuk dapat 1 set Premium Beautiful PERCUMA

Have a nice day 💝



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Contest Premium Beautiful PERCUMA

Kebaikan Premium Beautiful

kebaikan premium beautiful

Sha nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful. Sha percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.


Long Brassiere
premium beautiful long bra

Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik



Long Girdle 

premium beautiful long girdle

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



Waist Nipper

premium beautiful waist nipper

Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

So, sesiapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai Premium Beautiful, boleh call/sms/whatsapp Sha, 011-3775 8674. Dan kalau nak buat group demo pun boleh. Just inform Sha and Sha boleh share secara 'live'.





premium beautiful promotion



SPECIAL PREMIUM BEAUTIFUL PROMO*
GRAB NOW!!


Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Sekarang Sha buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA sempena kedatangan Syawal. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 011-3775 8674 
 sha@shakhalid.com 

atau klik sini untuk fill up inquiry form

* while stocks last



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Kebaikan Premium Beautiful

Dilema isteri : Antara suami dan kerjaya

Assalamualaikum & selamat bekerja semua 💞

Harini Sha nak share sikit ilmu dari buku yang Sha baru baca. Actually lama dah beli buku ni tapi tak habis-habis baca sebab menghayati gitew heheh..Sha ni memang jenis suka beli buku banyak-banyak pastu akan baca sikit-sikit. Kira bukan abiskan satu buku then baca lagi satu buku hehe sebab sejenis perangai tak sabar so nak tau semua isi setiap buku. ok cerita panjang plak..

Orite berbalik pada tajuk kat atas tu, ni antara topik yang ada dalam buku yang Sha baca ni..ok jom sha share 

"    Ramai dalam kalangan para isteri pada zaman ini, tidak menafikan karier memainkan peranan penting walaupun pada masa yang sama menggalas tanggungjawab sebagai isteri. Mereka masih beranggapan, walaupun hebat mana pun jawatan yang disandang, ia tidak akan mengganggu tugas sebagai isteri.

Tetapi dalam hal ini, mungkin ramai isteri yang terlupa, ketika berhadapan dengan ALLAH S.W.T di akhirat kelak, mereka akan ditanya sejauh manakah mereka melaksanakan amanah dan tanggungjawabnya sebagai isteri?

Mana satukah yang lebih penting, mengutamakan karier atau melaksanakan hak terhadap suami? Berdasarkan situasi sekarang ini, mereka akan mengatakan kedua-duanya sama penting. Cuba perhalusi apakah pesanan Rasulullah SAW kepada kaum wanita ini:

'Wahai para wanita, kalaulah kalian mengetahui hak suami ke atas kalian, nescaya salah seorang kalian akan sangup menyapu debu yang ada pada kedua-dua telapak kaki suami menggunakan kemuliaan kulit mukanya.'- HR Ibn Hibban dan Al-Bazzar

Berdasarkan pesanan Rasulullah SAW ini, diharapkan kaum wanita segera menyedari perkara ini. Tidak dinafikan ada juga wanita yang berjaya dalam kerjaya tetapi gagal dalam menguruskan rumah tangga dan hak terhadap suaminya.

Tetapi apalah makna kejayaan itu sekiranya suasana rumah tangga tidak terurus. Mereka lebih berkiblatkan kerjaya berbanding menguruskan rumah tangga sedangkan tugas sebagai ibu dan isteri yang baik itulah yang dituntut oleh agama.

Wanita solehah sentiasa sedar tanggungjawabnya terhadap rumahtangga. Meskipun berjawatan tinggi dan berpengaruh tetapi itu hanya di tempat kerja. Manakala apabila berada di rumah, mereka tetap sebagai ibu dan isteri yang perlu memberi perhatian kepada keluarga dan tidak menyerahkan sepenuhnya kepada pembantu rumah.

Wanita bekerjaya wajib meletakkan suami dan rumahtangga di tempat teratas kemudian barulah kerjaya di tempat kedua. Namun yang penting setiap wanita yang bekerjaya, meniatkan segala apa yang dilakukan untuk mendapat redha  ALLAH S.W.T dan suaminya.

Jika mereka mendapat redha kedua-duanya, masalah tidak akan timbul dan ALLAH SWT akan memberikan jalan keluar penyelesaian apabila berhadapan dengan sebarang masalah."


okeh tu je hehehe copy paste je..so ni apply untuk kita semua kot sebagai isteri dan dalam masa yang sama still kerja or buat bisnes. Peringatan untuk Sha juga, sama-sama la kita buat yang terbaik. If korang nak baca banyak lagi pesanan Rasulullah pada kita sebagai wanita. Boleh cari buku ni, memang sangat touching bila baca. Kadang kita rasa susah dengan ujian sebagai wanita tapi nasihat dan wasiat Rasulullah pada kita ni boleh jadi penyedap hati kita inshaAllah 😘



ok selamat berpuasa & happy reading uols



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Dilema isteri : Antara suami dan kerjaya

CARA BELI PREMIUM BEAUTIFUL


[CARA BELI PREMIUM BEAUTIFUL]


Bagi sesiapa yang berminat membeli set Premium Beautiful daripada Sha, ini cara-caranya:



1. Whatsapp

Whatsapp ke nombor 011-3775 8674. Beritahu yang anda berminat dengan set Premium Beautiful. Sha akan inform jika Sha sedang buat harga promosi. Then Sha boleh explain lebih detail mengenai Premium Beautiful.

2. Ukur

Jika anda tinggal/bekerja sekitar Selangor/KL, kebiasaannya Sha akan set appointment untuk ambil ukuran badan. Salah satu ciri unik Premium Beautiful ni, ia bukan 'one size fits all' atau ikut saiz S, M, L ke. Setiap kita bentuk badan berbeza, jadi perlu ambil empat ukuran (dalam centimeter) - puncak dada, bawah dada, pinggang dan puncak punggung untuk Sha kirakan saiz yang sesuai. Daripada situ, Sha akan suggest saiz Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle specially untuk anda.

Bagi yang di luar Selangor/KL anda boleh ambil ukuran sendiri, bagi pada Sha, then Sha boleh tahu saiz apa yang sesuai. Whatsapp Sha 011-3775 8674 untuk cara ambil ukuran sendiri.

3. Payment

Lepas ukur, boleh proceed dengan payment, sama ada cash/transfer, kad kredit atau kad debit. Opsyen kad kredit/debit ni Sha offer sebab memudahkan pada customers. Jika nak guna kad, Sha akan create dan emel Paypal invoice kepada customer. Sha prefer Paypal sebab mudah dan secure. Jika nak sebahagian guna cash, sebahagian guna kad pun boleh. Untuk ansuran pun ada caran Untuk details, boleh Whatsapp Sha kat 011-3775 8674.

4. Fitting

Lepas payment, Sha akan beli dan deliver Premium Beautiful kepada customer. Sha biasanya tidak simpan stok. Semua stok yang Sha deliver adalah set baru . Fitting dengan customer boleh dibuat di rumah atau tempat kerja. Masa fitting inilah customer akan dapat feel Premium Beautiful. Jika set memang ngam dengan customer, confirm tersenyum lebar, sebab instantly customer akan nampak perbezaan lepas pakai Premium Beautiful. Jika tak selesa masa fitting, Sha akan tukarkan dengan saiz yang lain.

5. After Sales Service

Jangan tak tau ye, Premium Beautiful ni ada lifetime warranty untuk sebarang kerosakan. Jika ada kerosakan, just bagitau Sha. Sha boleh tolong hantar ke service center.

So, jika nak servis dan harga terbaik Premium Beautiful, just Whatsapp Sha 011-3775 8674



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
CARA BELI PREMIUM BEAUTIFUL