Ads

Advertisement

FOC Trip : Guangzhou Day 1 & Day 2

Alhamdulillah Sha & GLG dah selamat sampai Malaysia from Guangzhou hari Sabtu (14 Jul 2012) pukul 9.30pm...So Guangzhou ni penutup FOC trip from my part time business untuk tahun 2012.. InsyaAllah pembuka FOC trip 2013 ialah LONDON & PARIS dan trip ni still ON lagi..so cepat-cepat contact Sha if nak follow sama-sama ke LONDON & PARIS for FREE ok..

So, now Sha nak share experiences Day 1 & Day 2 di Guangzhou..For GLG ada 5 buah bus & kitaorang berkumpul di KLIA seawal pukul 6.30 pagi..fuhhh best!! 

premium beautiful corset
happy faces tak sabar nak tengok negara orang

premium beautiful business
husbands yang menjadi our backbone dalam business
It took 4 hours from KL-Guangzhou, Alhamdulillah we safely landed at Baiyun Airport Guangzhou pukul 1.30pm

premium beautiful trip
with Sayang Suria
premium beautiful ukur
Green Leaders Group in Guangzhou!!
sampai je terus dibawa ke Leather Market, biasa2 je tempat leather tu so tak amik gambar ehehe then terus pegi makan

premium beautiful
makan kat sini sedaps makanannya, siap ade traditional dance lagi masa makan
premium beautiful biz
muka dah kenyang
Then, malam tu terus ke Shangxiaju Pedestrian Street untuk acara shopping lagi. Best shopping kat sini coz ade byk choice nak membeli belah. Meriah sangat suasana malam kat street ni maybe sebab tumpuan orang tempatan & tourist kan..

premium beautiful testimonial


premium beautiful testimoni


Dah penat shopping then terus balik ke hotel, we ols stay di Rosedale Hotel. Hotel ni very convenience, nak makan & nak massage nearby je..if trip dengan company yang bestnya hotel for sure 5 stars & superb!!

premium beautiful korset
my room..besar & sangat selesa
premium beautiful sha khalid
view from my room, depan tu Hospital besar Guangzhou ;-)
Day 2 start with breakfast at Hotel before bergerak ke Bandaraya Guangzhou for group photo & shopping di Taikoo Hui.

premium beautiful hanis
tema 2nd day BLUE!!
premium beautiful guangzhou

premium beautiful busines
my biz partners!
premium beautiful cdm
GLG's CDMs
premium beautiful shopping
shopping complex for high end brand
premium beautiful sha
dah selamat mengirai duit ;-)
pastu terus di bawa pergi lunch di Abdullah Restaurant before pergi ke OneLink Wholesales market. 

premium beautiful 1


premium beautiful
dah macam piranha masing hihih
premium beautiful foc trip
teruja dah nak makan, food sedapss!!
Di OneLink ni best sebab semuanya murah & banyak sangat choice, Sha banyak shopping scarves yang ala2 arzu. Harga murah memang sangat-sangat puas hati!! tp sorry takde pic kat OneLink coz memasing sibuk bershopping. Gambar hasil penyopingan Sha update later k. Selepas 2 jam bershopping sakan di OneLink kitaorang pon balik hotel untuk bersiap for Gala Dinner!!  
So stay tune for special entry untuk GALA DINNER !!





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
FOC Trip : Guangzhou Day 1 & Day 2

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.