Premium Beautiful Trip Part 4 : Keukenhof

Tuesday, May 08, 2012

Sha sengaja tulis entry mengenai Keukenhof ni last sekali. Subhanallah, Sha impress sangat dengan Keukenhof. Tempat ni just buka untuk public dari bulan Mac hingga Mei je tiap2 tahun. Dan masa ni la bunga tulips tengah mekar berkembang. Tak tau nak cakap apa lagi, enjoy pics yang Sha amik ye..


me & hubby kt main entrance

first stop amik gambar..tulips biasa2 je time ni

cantekkk sgt!!!!
cantekkk kann...smpi skrg still teringat2 kenangan kat sana
SUBHANALLLAHH

terujaaa...

owhhhh pinkkkk matakuu

windmill

masa ni rushing nak pegi kat bas sbb masa dah cukup..tp mmg 3 jam kt sini pon tak cukup okkk

hamparan tulipsss

yeayyyy all of us!!!!!

last pic sebelum meninggalkan Keukenhof...rinduuuunyaa moments indah disini!!!

Sesungguhnyaa trip Holland & Belgium ni memang tak boleh & takkan Sha lupakan seumur hidup. Dah la memang IMPIAN Sha selama ni nak jejakkan kaki ke Europe & Alhamdulillah first trip ke Europe pun hasil dari titik peluh dari business ni..hanya Allah je yang tahu perasaan ni.. Selain trip ni fully sponsored, yang paling best sebab pergi dengan rakan seperjuangan dalam bisnes. Ini la seronoknya bisnes ni sebab dapat reward instant. Dan company tak lokek nak spend untuk kami semua. Alhamdulillah..

Dengarnya trip seterusnya sama ada Australia atau London. Siapa yang nak tau macam mana nak dapat trip free camni, contact Sha cepat!!

kebayalabuh@gmail.com
012-2151541
Fb : Sha Khalid

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe