Ads

Advertisement

Harimau Malaya versi Vietnam!!!!

Fuhhh tajuk cam gempak je kan...heheh..actually theme kitaorang kat Vietnam untuk Day 2 ialah Harimau Malaya!!!Semua jejaka pujaan malaya pakai jersi Harimau Malaya ;-) Memang sporting habis diorang kat sana..semua dulu basically tak support wife dorang berbusiness tapi ini la cara nak pujuk suami terchenta..bawak diorang melancong confirm dorang suka & support..Alhamdulillah..business untuk family jugak kan ;) so jomss kita enjoy pic Day 2 plak...


Breakfast seawal 7.30 pagi di Hotel Equtorial

then terus bergerak ke water puppet show..

Wayang kulit air ;)

Ni la dia Harimau Malaya versi Vietnam..hehhe

Gaya memang taleh blah kan..memang sporting abess!!

me & hubby

with my beautiful biz partners : - Yong, Iza, Mimie & Eija


Lepas tengok show, then we all terus di bawa ke sini....







Askar-askar dari Malaysia ;-)
 
motif gambar ni?


kat sini la byk gambar mangsa perang US-Vietnam..sedih gile tgk..actually banyak lagi kat bahagian belakang museum yang Sha tak pergi tengok..macam scary pon ada..tapi bila pikir nyesal plak tak pegi tengok hehhe

So, dah puas melawat museum..balik hotel solat & lunch timee...

tetiba gambar ikan je kan..gambar lain tak sempat snap dah kena ngapp hehe

Bila dah kenyang, petang masa untuk berperang dengan barang-barang di Bent Tanh market... so ini la muka-muka orang happy dapat shopping ;-)



 If korang memang mencari side income business dengan FREE Travel 3 kali Setahun,
Boleh call/sms Sha : 012-2151541
email : kebayalabuh@gmail.com




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Harimau Malaya versi Vietnam!!!!

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.