me & my besties

bekerja di Uptown ni dah hampir 2 tahun naik pening nak pikir mana tempat makan yang sesuai & sedap untuk di makan..actually we ols plan nak celebrate my birthday..nak makaan di Hokano, Japanese restaurant  yang paling glamers di Uptown ni..tapiii masa nak turun lunch tu we ols dapat tau Hokano tu tak halal sebab letak wine dalam food dia...adoiiiyaiii...baru nak makan salmon.. so tukar plan ke D' Tandoor...

So, we ols naik shuttle van pegi D'Tandoor and yang bestnya sesuka i jek suruh driver tu tunggu minah-minah yang lambat ni...seb baik dalam van tu we ols je ada...bila dah resign nanti sure i akan teringat kenangan manis naik shuttle van :(
 


Muka happy dapat naik van hihi

buffet lunch rm19.90..semua kari..seb baik sedappsss


sedang menikmati makanan
Naan dia lembut & sedaps..yg habis tu makanan shahrini & tak habis tu makanan aqmar ;-)

Zaira, Amalia, Aqmar & Shahrini : sahabat gosip, luahan perasaan, air mata, ngumpat semua laaa..love u olss

Dah kenyang...ade orang tu happy..tp sorang tu frust sbb dia paling suka makan tapi tengah makan sakit piyutt...


Alhamdulillah...saya syukur dikelilingi dengan sahabat-sahabat yang baik, positive & kadang-kadang laser..tapi saya terima mereka seadanya sebagaimana mereka terima saya as a friend. semoga ikatan silaturrahim antara kita semua akan kekal hingga akhir hayat eventho satu hari nanti kita pasti akan berpisah...special untuk kakakku Mimie yang tiada dalam pic...anda juga terlalu istimewa buat saya..kenal korang semua di bumi IBM sangat-sangat bermakna buat saya..Terima kasih sahabat :-)


If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
me & my besties

0 comments:

Post a Comment

Layan