Premium Beautiful, Sungai Buloh

Tuesday, December 11, 2018

Premium Beautiful Dalam Pantang

Alhamdulillah, semalam deliver Premium Beautiful pada rakan baru blog. Beliau ni baru je 10 hari dalam pantang. Petang ukur dan fitting lepas tu pegi stokis belikan saiz yang sesuai dan terus deliver hari yang sama. Mudah sikit sebab lokasi dalam kawasan jajahan hehe..

Beliau ni memang dah tahu kebaikan Premium Beautiful especially untuk ibu-ibu dalam pantang. Jadi lepas deliver je terus nak grab dan pakai. Untuk yang masih tak tahu, Premium Beautiful ni bagus dalam pantang sebab:

  • Bantu badan 'back to shape'
  • Bantu naikkan kembali peranakan
  • Bantu untuk kecutkan rahim
  • Kurangkan 'birth marks' pada bahagian perut
  • Kurangkan perut yang menggelebeh
Untuk ibu yang bersalin secara czer, Premium Beautiful akan bantu untuk support bahagian perut. Ni akan bagi keselesaan bergerak pada ibu.

Sha ada juga share pengalaman sendiri pakai Premium Beautiful dalam pantang masa lahirkan anak yang ke-3 sebelum ni.

Pada bakal-bakal ibu atau yang dah deliver, Sha nak bagi SPECIAL OFFER Premium Beautiful. Contact Sha ye untuk dapatkan offer ni.

Jom Tukar Kepada Premium Beautiful

Pakej Premium Beautiful Dalam Pantang


011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe