Pengalaman Pakai Premium Beautiful Corset Dalam Pantang

Thursday, May 31, 2018

Assalamu'alaikum,

Ini nak cerita pengalaman Sha masa dalam pantang Syafa Zulaykha pakai Premium Beautiful Corset. Sha memang sebelum pregnant memang konsisten pakai Premium Beautiful. Cuma masa pregnant tak pakai la kan sebab dah ada baby dalam perut.

Yang Sha nak share ni macam mana cara Sha pakai Premium Beautiful lepas bersalin. Zulaykha bersalin secara normal, so takde masalah nak pakai Premium Beautiful. Macam anak yang 2nd Sha tak terus pakai sebab czer. Kena tunggu few weeks bagi luka sembuh.

Lepas bersalin Zulaykha hari ke-2 Sha dah mula dengan pakai waist nipper. Waist nipper ni bagus pakai masa ni sebab dapat tampung rahim yang dah turun masa pregnant dan deliver haritu. Bila pakai waist nipper InsyaAllah rahim akan lebih cepat naik ke tempat asal. Selepas 5 hari berurut Alhamdulillah bidan pun puji sebab rahim dah makin mengecil dan perut tak menggelebeh. Bila luka bawah tu rasa dah ok Sha dah mula pakai waist nipper sekali dengan long girdle. Long girdle bagus sebab bantu lancarkan pengeluaran darah nifas. Kesannya rasa lebih selesa sebab darah kotor cepat keluar.




Masa dalam pantang tu Sha memang konsisten pakai fullset Premium Beautiful. Alhamdulillah lagi la cepat nak dapat balik shape macam sebelum deliver.

Family portrait Raya 2014. Masa ni tengah pregnant Zulaykha
Gambar ni lepas sebulan deliver Zulaykha


So siapa yang nak mula pakai Premium Beautiful corset ni boleh contact Sha ye. Tak semestinya tunggu dah pregnant. Lagi awal lagi bagus untuk maintain shape. Nanti Sha explain lagi detail.

Boleh whatsapp je 011-37758674 (wasap.my/601137758674).

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe