Fazura Selebriti Yang Pakai Premium Beautiful Corset

Wednesday, March 14, 2018

Woot woot. Excited sangat bila tahu Fazura pun pakai Premium Beautiful. Pengakuan Fazura sendiri pakai Premium Beautiful ni rasa selesa sangat.  Fazura yang memang dah slim n cantik tu lagi la slim melim dan baju terletak cantik bila pakai Premium Beautiful kan.

Company sendiri dah lantik Fazura sebagai duta syarikat dan salah satu yang Fazura akan carry adalah korset Premium Beautiful ni. Jangan tak tau ye company akan keluarkan Premium Beautiful versi Fazura pulak lepas ni. Lagi la meletops kan korset ni. 

Joms kita cuci mata dengan gambar-gambar terpilih selebriti kesayangan ramai ni.

fazura dan fattah amin


pakai premium beauiful lagi cantik fazura

a princess and her prince

dress by rizman ruzaini

moga till jannah

premium beautiful endorsed by fazura

fazura the beautiful bride

Satu lagi good news ada koleksi terbaru Infinence Shoes and Bags yang bakal dikeluarkan. Fazura sendiri yang launch di IDCC pada 10 Mac yang lalu. Yang lagi excited, Dato' Jimmy Choo adalah penasihat product line Infinence Shoes and Bags ni.

So, nantikan ye koleksi ni dijangkakan akan release bulan April nanti.

ketibaan fazura dan dato jimmy choo

infinence bags

infinence shoes

infinence launching by fazura and dato jimmy choo

facing up with fazura

koleksi terbaru infinence bags shoes and bags

speech by fazura

inspirational speech by fazura

So, uols yang nak ambil peluang untuk jana side income dengan produk-produk yang Fazura endorsed ni boleh wasap.my/601137758674. InshaAllah mudah lagi bisnes lepas ni sebab support penuh dari Fazura sendiri. Modal pulak serendah RM50 kay.

Nak tau details mengenai Premium Beautiful boleh ke www.shakhalid.com/p/premium-beautiful.html

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe