InfinenceXFazura - Gaya Koleksi Raya 2018

Wednesday, April 25, 2018

Hi semua.. 

Harini Sha nak share range of new products yang baru je company released. Memang tengah hot lagi di pasaran. Lagi hot sebab Fazura yang menjadi spokesperson untuk products ni iaitu Infinence.

Ok untuk range products Infinence ni ada Infinence X Fazura dan Infinence X Rizman Ruzaini. Pada 13 April 2018 bertempat di Publika diadakan fashion show untuk products Infinence. Infinence range of product ni terdiri daripada Infinence Shoes, Infinence Handbags, Infinence Hijab dan Infinence Baju Raya.

ready to rawk the show

all excited nak tengok koleksi Infinence

doorgift ducks cosmetics

Collection during the show Sha banyak amik video maklum la runway kan..so static pic tak banyak..tapi kat sini Share beberapa gambar koleksi Infinence yang ada untuk tatapan uols semua. Memang sangat-sangat mengujakan products Infinence ni sebab its more to fashion and lifestyle products. So, if uols berminat nak jadi part of my partners yang memang focus to this Infinence product just klik wasap.my/601137758674.


Infinence Shoes ni 100% genuine leather dan ada energy padding 

LOVE !

Infinence Handbags pun 100% genuine leather dan hand made ye ..sangat kemas pembuatannya 

bucket handbag ni pun cantikss

Riley shoes, ni wajib ada sebab gile comfortable

Laura ni meleleh cantik uolsss.. Tinggi tirus tapi selesa yakmat 

Red Laura for my beloved customer , Sha post je kat my customer tu terus dia jatuh chenta uols

Infinence Hijab by Rizman Ruzaini

Material satin silk yang senang nak bentuk dan terletak

special dengan signature Rizman Ruzaini ada FREE Rizman Ruzaini brooch

Baju Raya by Rizman Ruzaini. The best part is boleh mix and match dengan seluar

This design pun nice!

Alhamdulillah Laura for my beloved customer ;-)

Ok, seronok kan cuci mata tengok kasut handbag tudung dan baju ni..hehe perempuan kalo tak seronok memang tipu lah! orite uols kalo berminat nak beli boleh Whatsapp Sha. If nak jadi agent pun boleh Whatsapp Sha kay just click je wasap.my/601137758674.

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe