Testimoni Premium Beautiful Dalam Pantang

Sunday, December 16, 2018

Salam uolss...

Baru-baru ni Sha deliver Premium Beautiful untuk seorang ibu dalam pantang. Kiranya beliau dah 10 hari dalam pantang. 

Seperti biasa beliau amalkan berurut, sauna, bertungku dan lain-lain sepanjang pantang ni, memang ambil stay in confinement lady untuk jaga beliau. Beliau contact Sha bagitau minat nak pakai Premium Beautiful masa berpantang. Sha pun pegi ukur dan bagi special offer sempena Year End Sale kan.

Beliau ni bersalin normal, cuma sebab baru lagi dan ada jahitan so Sha advice pakai waist nipper dulu. Lepas luka dah sembuh boleh mula pakai long girdle.

Bawah ni feedback lepas pakai waist nipper selama 2 hari:

testimoni premium beautiful dalam pantang
Testimoni Premium Beautiful Dalam Pantang

Masa hari Sha jumpa tu memang darah nifas beliau ala-ala tanak keluar dah. Macam Sha dulu mak memang cakap darah nifas kena betul-betul habis keluar barulah badan akan kembali pulih dan segar. Dan memang Sha advise beliau untuk pakai je Premium Beautiful ni inshaAllah darah nifas akan keluar lagi. Alhamdulillah, lepas pakai 2 hari waist nipper darah nifas keluar berketul-ketul. Syukur sangat dan beliau pun happy.

So, buat ibu-ibu yang dalam pantang boleh usaha dengan pemakaian Premium Beautiful untuk kesihatan dalaman kita.

Untuk harga promo sekarang boleh contact Sha ye. Tempoh terhad tau.

011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe