Testimoni Premium Beautiful Dislocated Hip

Thursday, September 05, 2019

Salam dan morning uolss...

Harini Sha nak share testimoni seorang customer yang Sha baru deliver Long Girdle Premium Beautiful  Akak ni jumpa Sha thru blog. Ada beberapa orang agen jugak yang akak ni dah contact tapi Alhamdulillah jadi rezeki Sha untuk servis akak ni.

Masa jumpa akak ni baru Sha tau Dia ni actually dah pakai satu set Premium Beautiful sejak 2006!! Tu dah 13 kan!! Akak ni memang pengguna setia Premium Beautiful. 

Ini yang akak ni share dengan Sha:

“PB ni memang bagus Sha. Dia grip. Bantu untuk support sakit tulang bahu & pinggul akak”

Rupanya akak ni ada masalah dislocated hip (pinggul). Masa Sha datang tu memang dia tengah sakit, so memang dia sangat memerlukan PB ni waktu tu.

testimoni premium beautiful dislocated hip
Pic source : www.floridaortho.com

Since dia sakit dulu sampai sekarang akak ni pakai Premium Beautiful untuk pegang kuat bahagian pinggul beliau. Kerja as cikgu kan banyak naik turun tangga berdiri plak lama, kiranya lebih selesa dan memudahkan pergerakan bila pakai Premium Beautiful.

Makin lama Sha berbisnes dengan Premium Beautiful ni makin banyak testimoni kesihatan dan kecantikan yang Sha jumpa. Sebab tu la fungsi Premium Beautiful ni 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.

Bukan tu je, ramai dah customer yang Sha jumpa pakai Premium Beautiful dah berbelas tahun. So, memang jimat dan worth it kan.

If uolss ada masalah yang sama macam akak ni atau yang berkaitan dengan tulang dan sendi memang Sha galakkan pakai Premium Beautiful. InsyaAllah banyak dapat membantu uolss.

Nak tau details boleh contact/wasap Sha ye..

Sha Khalid

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe