Harga Thera Pants

Wednesday, January 29, 2020

harga thera pants


Assalamu’alaikum n morning uolss..

Apa khabar harini? Harap sihat dan ceria hendaknya.. Apa saja yang uolss buat moga jadi yang terbaik ye.

Harini Sha nak share mengenai harga thera pants. Ramai yang search mengenai harga thera pants ni. Yang whatsapp & message kat Facebook page Premium Beautiful Sha pun ramai.

Antara soalan paling kerap adalah ‘Berapa Harga Thera Pants ni?’.



So kat sini Sha explain mengenai harga thera pants ni.

Harga thera pants ni actually ada 2 kategori:

Saiz Normal : 64, 70, 76, 82, 92, 98
Saiz Besar : 106, 114, 122, 130

So daripada range saiz tu actually thera pants ni boleh cater dari orang berbadan kecil sampai la big size jugak kan. Jadi semua orang boleh merasa pakai thera pants ni.

Untuk harga pula:

Saiz Normal : RM 699
Saiz Besar : RM 749

If uolss dapat harga lain daripada ni boleh terus contact Sha ye. 011-37758674.

Selain tu, company ada buat promosi sampai bulan March, uolss boleh dapat diskaun RM100 untuk thera pants. PLUS, dapat bonus dan FREE products worth RM100. Nak tau macam mana promosi ni? Pun boleh contact Sha ye.

Ok la uolss.. harap entry ni dapat menjelaskan persoalan harga thera pants ni ye. If ada lagi yang tak clear boleh komen atau call/Whatsapp je Sha ye.

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe