Advertisement

syafi n ucu

punye la payah nak suh dia posing camni..smpi gaduh2..haha lawak
syafi verangans nak baca buku cam dedy..suh aku amik gambo..


hehhe..at last berjaya gak aku upload gambo..first time ok..akkak..arini aku hepi..sebab sok jemaat ngan senin aku cuti2 mesia..sok aku nak g soping baju raya..n senin aku nak blk kg ..pastu nk singgah nilai 3..konon2 nak cari brg2 hiasan rumah laa...konon2 laa..tatau la ade ke tak berkenan...sebenarnya..kalo ikotkan ati aku ni..aku tingin nak cat umah aku tu..tp apekan daya..aku tak berdaya..tangga pon tak siap2 bercat...hahhaha..

adik aku kawen ahad ni..cepatnye kan dah nak kawen..aku rasa dia muda lagi...aku pun panggil dia adik..hermm dah jodoh kan..pastu aku rasa dia pon dah stabil..dah dpt keje gomen..pastu wife dia pon keje gomen gak..oklaa tu..aku rasa dua2 leh survive la kot..aku pon salu gak bg nasihat kat dia..cam ketam ajo anak berjln la..cam la aku ni bagos..kakaka..tp dia rajin tanya aku itu ini..aku layan jeklaa..haha..syafi pon rapat ngan ucu dia ni..rapat sesgt ok..TERAMAT...kalo ngantok jek carik aku or dedy dia..kalo idak..mmg blk kg ucu.ucu..ucu..uhuuh.. ni gambo syafi ngan ucu dia..tp gambo lama dah ni...

oklaa...mgg ni aku nk bersuka ria..hahha...so c u next week...



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
syafi n ucu

cam lahanaaatt.....

iskk..first time ok aku geram terus aku tulis kat blog..aku mmg sakit ati gile ngan team mate aku 2 org ni..2 org ni cina makan babi..mmg dasar makan babi kan..aku mmg sakit ati...suma tamo share...ko tu leader...ko kena share arrr suma bangangggg...kalo tak ..baik ko tayah jd leader...kalo diskas ke ko ber2 jek...pastu cakap cina cong ceng cong ceng...ko ingat aku paham kee...bodo..bengap..bahalollllll....aku mmg sakit ati ok...aku ni pakkal jeklaa pk keje..kalo tak dah lama aku nak mintak tukar team lain...n mmg team aku tak byk projek..kalo projek belambak..aku dah mintak tukar ok...aku mmg sakit ati gile babi....bodo nyeee manusia..bengap..banganggg.....



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
cam lahanaaatt.....

aku hangen ok...

arini aku masuk opis dh lmbt arr dlm kol 930am gitu ...aku posa so..aku tak kalut2 ar kuar umah..malas nak kalut pon kan..smpi2 jek opis..baru on gtalk..PL aku dah msg aku tanya semlm aku sms tak PM korean aku ni yang dia mc..sbb aku half day semlm..aku ckp ar aku dah sms la seawal pagi...dia cam hangin ingat aku tak sms..senarnya dia kena tuduh MIA ...tah arr..aku konpius senarnya..apsal dia tak sms straight jek kan kat PM tu kata dia mc..sah2 laa aku pon half day kan...so ko pepandai la kan..apsal lak aku yg kena jd middle person sah2 ko PL...pastu tanya2 aku cam tak caya kt aku plak aku dah sms...aku hangin gile ok..dah le aku posa..cam emosi tak stabil lak tu ...dugaan betol..arini mmg aku muncong jek kt opis..sbb aku malas nak layan suma org okeeee....muka aku mmg mencuka laa...aku ni jenis hangin sekejap jek pon..tgh ari aku dah ok dah..

pastu lak..dlm kol 145pm korean ni panggil miting...tgk2 dorg buat seprise..baby shower...hermmm tetiba aku rasa hepi plak...terus tak hangin..akkakka bley gitu???besar betol pengaruh baby ni kan..untuk baby aku terus rasa hepi...aku tatau laa ape prezen dorg bg ni ...kotak besar gabak...siap 2 lagi tu ..tak sabo ok nak balik tgk..tayah tunggu baby kuar laa..ahahaha



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
aku hangen ok...

aku posa....

yeahh...aku posa arini...even mmg aku rasa tatau ar larat ke tak..tp aku nak gak laratkan diri aku sbb nyee aku takot...ade lagi 11 ari tak berganti...kalo arini lepas tinggal la 10 ari..hopefully aku dpt menggantikan suma 10 ari tu ...sbb aku dah kira2 mmg blh laa kalo aku posa straight nak abehkan 10 ari tu..Ya Allah kuatkan la IMAN aku..aku rasa kalo aku malas tu bkn la sbb tak larat..tp sebab SETAN dok hasut..aku tamo la bayar2 fidyah ni kalo blh..tp kalo mmg tak mampu nak buat caner kan..aku redha setelah aku berusaha...yeahh..

as usual kalo posa aku mmg tido pas semyg subuh..as usual anak bujang aku la tukang kejotkan aku tido..so sweet..aku rasa cam arghh indahnye dunia ade anak kan..even dia kecit lg..tp mmg cam org besar..bijak jek..laki aku kejotkan aku dia pon sama...masalahnye siap byk kali lak tu 'mamy angun..dah kol ilan..angun andi' akakkak padahal baru kol 8..dia leh kata kol 9..sabo jeklaa..seb baik aku tgk jam..pastu dok leset2 kan badan aku..baring2 kat t***k..hahah..mmg kalo anak ngan mak cam tu kan..ske noooo landing kt situ..cam aku ngan mak aku lak..yaAllah indahnye saat ini....aku rasa syafi ni perangai dia mmg ikot aku...sbb kitaorg keje gaduh jek..nak mandi pon gaduh bley???kalo takde dia aku tatau arr aku cemana...laki aku pon leh kata gitu... kalo nak cite psl syafi aku rasa mmg tak abis...mcm2 perangai dia skrg..plg bes dia ni kepoci cam aku..kalo pas aku mandi ke ...masak kee..sure ckp 'oi mamy..dh udah ayang ke..dh udah acak ke..' bley?? cam org tua2 ok...pastu dlm keta ske nyanyi..dia nyanyi aku kena nyanyi sama...lagu peberet ketahuan tu penyanyi indon..tah ape tajok aku pon tak ingat...hermmm mmg syurga ku rasakan bila ngan dia even dia mmg a bit lasak + nakal + kdg2 buat tatau jek org ckp..tp dah nama pon anak jantan kan..harus laa berani..kang sapa nak jaga mamy kan..dia gak..aku redha jeklaa even mmg aku garang GILERK ok..hanger mmg kena sentiasa ade..cubit2 tu...laki aku pon kdg2 ilang sabar...tp aku pk2 blk....yg penting didikan dr awal kena betol...aku akan cuba la yang terbaik..harapan mamy agar syafi membesar jadi anak yang soleh..mendgr kata...bijak...berjaya...mamy akan sentiasa doakan syafi bahagia....AMIN......



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
aku posa....