Ads

Advertisement

Premium Beautiful Size Calculator

I have developed a simple program to calculate Premium Beautiful size. You just need to enter the measurements, and the program will calculate the correct size for you. Feel free to put into your blog. If you have any quiries or comments, put your comment here..

Brought to you by Premium Beautiful Agent

To include the above calculator, just enter the code below into your post or widget (for blogspot)..



You can see this calculator placed into the widget in the left sidebar.

Good luck!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Size Calculator

33 comments:

i dah kira..my waist 74 cm..but my waist nipper size is 76...tak longgar ke tu for my waist measurement? n yet bila dah sarung lb n lg nnt lagi la lemak dah compress kat situ n become a bit smaller than 74cm kan..please advice..thanx

for waist 67cm- 73cm then WN 70, waist 73cm - 79cm then WN 76. so u can try both tgk mana yg fit to ur body k

waaa bgus calculator ni..mmbantu yong :)

Senkyu for tht great tools!

mintak permission to share ye. thanks...

BARU JE BUAT BIZ! TENK U UTK ALAT KIRA TU! HIHIHI

tq sha. i amek ur apps :)

Terbaekkklah!!! Mudah2an Allah lipatkan rezeki setimpal dgn usaha2 yg dilakukan. Amin!

salam sya...
mohon share..
tq..

Saya ambil n letak di blog ya.. terima kasih ...

mohon share sis..saya ambil dan letak di blog saya.semoga Allah murahkan rezeki kita

kak sha, yani copy ya.. nak letak kt bloh. tQ ;)

mohon share kak. TQ

Mohon share ye kak sha.moga dimurahkan rezeki

Mohon share ye kak

mohon share ye.thanks

Salam Kak Shakhalid,mohon share,saya budak baru

mohon share ye.TQ

sy dahh lama xpkai PB ni..then bile pkai blk dah ketat sgt n sakit.girdle saya saiz 70 but now bile saya calculate my measurement i should wear size 82/90/98..huhu is it ok klu sy pkai yg lama ni (70)?

Kalo size x sesuai better beli set baru...sbb bila pakai x selesa dah tak ada kesan pd body..dan bila tak selesa pon kita takka pakai..

Kak sha, mohon share ye!

Saya beli PB ni last year, January 2012, beli online, tak ingat dgn sapa dah, pakai 2 kali jer coz girdle ketat sangat, nk ke tandas plg pyh sekali. Tu yg heran, kecik sangat ke girdle ni, wrong size ke.. Masa tu ukuran bdn saya msh sama mcm sekarang. Waist saya, 86cm, buttock 100cm. Bila saya calculate tadi, girdle saya sepatutnya saiz 82/90/98.. Patutpun sengsara betul saya nk pakai dulu, coz yg dia bg saya, girdle dan waist nipper dua2 saiz 70.. Ruginyaa

Julia, PB ni kena saiz yang betul, sebab tu tak selesa Julia pakai.

Kak, mohon share jugak ye. Semoga dimurahkan rezeki. :)

tanya bole?? kalau mengandung sekarang 6 bulan and nak pakai korset ni time pantang..kena ambik saiz time 6 bulan ni ker?? coz bila baca dalam blog2 dia suggest kan time 6 - 7 bulan yang sesuai. my size for 6 month ni pinggul 101cm and waist of course besa 95cm and bust 80B...but before ngandung my waist 73cm, butt 93cm, bust 75B..so apa saiz yang sesuai...if i ambil saiz 82 for girder..it suitable for size 79-86cm untuk waist and 91-103cm untuk butt..cam tak dapat balik saiz badan lama...tapi if ambik saiz 76 takut ketat sangat...tak kan kena beli 2 kot..ermmm..confius..and Waist Nipper camne lak saiz nak ambik yea??

hi anon,
normally kalo client sha yang preggy sha akan ukur masa dia 6-7 bln, and sha akan bg size yang sha rasa sesuai utk bentuk badan dia. biasa sha akan ukur dulu and tgk bentuk badan dia mcmana..so in case after deliver tak muat she can always tukar the size as long as PB tu in good condition. for ur case u blh amik either 76/82, and if lets say tak muat after deliver try then boleh tukar. utk waist nipper sha syorkan amik size 70/76 since waist u before preggy 73cm je..tp no need to worry coz PB ni boleh tukar size. Hope its help. further info cam always msg me 012-2151541

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.