Ads

Advertisement

Technorati Unique Code

C5F9HTJJ5D7F



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Technorati Unique Code

Opening for 2011

Tgk kat WHI masa mc aritu buku ni menarik. So, bli la utk pembuka 2011 hiksss..


- Posted using BlogPress from my iPhone



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Opening for 2011

Welcome to New Business Partner..

wah cam lama je tak update blog...syakir kena HFMD ni second time dia kena..syiann sbb mulut penuh ulser..seb baik ai dpt mc 2 ari..so arini ai WFH..

OK short entry just to welcome my new business partner k.wa, just join this month.. so, dapat la k.wa rebat rm4500 kan..SAPA NAK BAGI kan...hehe.. mari kita bisnes bersama2 yee...dan target pertama ialah HONG KONG!!!



 REBATE for Premium Beautiful up to RM4500 will ending soon. 
So, CALL/SMS ME DIRECTLY : 012-2151541
Mode of Payment: CC/CASH/Installment



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Welcome to New Business Partner..

PPC

last week pas keje aku pegi the Gardens nak jumpe prospek..so, disebabkan tersampai awal kat Gardens tu buat la keje gile sat..haha keje nye ialah masuk Butik LV tanpa rasa bersalah..ahah muka mmg confident gile ok..eventho, takot senarnya..haha..tp disebabkan nak gak feel dulu bag tu sebelum order. so layari la gambo2 pose pose cantek ai ni yek..haha..Sila jgn muntah darah..






aku rasa berbulu je sales girl kt LV tu tgk aku dok amik gambo..haha..



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
PPC

Premium Beautiful vs Bengkung Tradisional




Bagi ibu-ibu yang lepas bersalin digalakkan memakai bengkung. Ia telah menjadi amalan sejak turun temurun.
Akan tetapi, ramai yang mengadu mengenai kesukaran memakai bengkung tradisional. Oleh yang demikian, alangkah baik jika ada sejenis bengkung yang dapat mengatasi rungutan mereka? Di bawah dibandingkan rungutan para pengguna bengkung tradisional dan bagaimana set korset Premium Beautiful dapat membantu:

Rungutan 1 - Tidak selesa kepada si pemakai

Ramai yang memakai bengkung tradisional yang mengadu mereka terpaksa melalui tempoh masa yang memeritkan. Biasanya, bengkung tradisional diperbuat daripada material yang kasar. Pergerakan mereka juga terbatas kerana material bengkung tradisional tidak boleh ‘strecth’, yang diistilahkan sebagai ‘berjalan macam robot’.

Premium Beautiful - Boleh ditarik ke serata arah

Material korset Premium Beatiful diperbuat daripada material lembut yang boleh ditarik ke serata arah. Ini membenarkan korset mengikut bentuk tubuh pemakai semasa bergerak.

Rungutan 2 - Mengambil masa untuk memakainya

Kaedah pemakaian bengkung tradisional memerlukan lilitan yang khusus. Dan ia mengambil masa!

Premium Beautiful - Sarung, klip, siap

Pemakaian korset Premium Beautiful amat mudah. Korset dibahagikan kepada 3 bahagian iaitu brassiere, girdle dan waist nipper. Pemakai cuma perlu menyarungkan brassiere dan girdle, seterusnya klipkan waist nipper.


Rungutan 3 - Kurang ‘hygienic’

Biasanya bagi pemakai bengkung tradisional tidak boleh menanggalkan bengkung dalam tempoh masa tertentu. Oleh kerana pemakaiannya semula mengambil masa pemakai tidak membukanya apabila ke bilik air! Adakah ini menggalakkan kebersihan?

Premium Beautiful - Memudahkan pemakai menanggalkan korset

Disebabkan mudah memakai dan membuka korset ini, pemakai tidak perlu berterusan memakai korset, termasuklah ke tandas.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful vs Bengkung Tradisional

Jangan Ketinggalan!!

Hi Ladies,


PB rebate will end lebih kurang 2 minggu je lagi ..so ape tunggu lagi...book ur PB now!!!


Size (S-M) - RM2000
Size (L-XXXL) - RM2200


CONTACT ME : SHA -0122151541 or email : kebayalabuh@gmail.com


Mahal ke ??
I accept installement for 12 months ye..


PB is life time warranty ye, so selagi tak hilang then boleh pakai sampai 5-10 tahun ye..

LIFETIME WARRANTY!
With Superbrand and American Chiropractic Association Certified!



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Jangan Ketinggalan!!

Conceive

Last week pegi JB tolong closekan untuk biznes partner Dr.Faridah, then doc cerita kawan dia pakai PB about 4 weeks after 6years married telah conceived..Alhamdulillah rezeki berkat usaha dan tawakal.





Byk dah kesan +ve pakai PB ni so rugi pada sesapa yg tak pakai lg. Sebab PB is 70% kesihatan dan 30% kecantikan. So, kpd yg plan nak dpt baby, yg nak kempiskan perot dan yg penting utk kesihatan book ur PREMIUM BEAUTIFUL NOW!!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Conceive

Promo Premium Beautiful

Meh reramai layari

http://nurulism.com/

Ade promo my PB dekat ini blog...selamat membeli premium beautiful utk kecantikan & kesihatan bersama... ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Promo Premium Beautiful

Shark fin soup @singgah selalu JB


Pestime mkn shark fin soup. Sedap to the max..syafi pon ske..




Pastu order butter prawn, pon sedap gak..

- Posted using BlogPress from my iPhone



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Shark fin soup @singgah selalu JB

Alhamdulillah

Baru pas blk jumpe client & Alhamdulillah closed. Esok boleh turun JB dengan tenang hati..





Sempat mencari baju & seluar utk g JB esok..hehe bg confident sket present..


HONG KONG DISNEYLAND!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Alhamdulillah

Edisi Utara Part 1

Trip to utara last week adalah sgt best!!trip ni cum mini reunion la..sbb last minutes ade la mcm2 menda jadi..tp tetap best sbb dapat geder2 dengan my besties, soping2 dan yang penting dpt menghabiskan masa bersama dgn family. Ye la bukan senang nak bebetol sama2..jap aku bz, jap somi bz, so alang2 cuti sekolah ni blh la bwk syafi & syakir cuti2 skali..First day pegi Penang dulu, stay 1 nite kat Tg Bungah..
adik yg semangat nak bercuti, kol 4am dah bgn tido & siap mandi

dah hepi2 sbb tau nak pegi jalan..

lap u muahhss...

along tgh nyenyak tido lg...

muka2 hepi...

berenti kencing kat sg. perak..

isi minyak dl..perjlnan masih jauh..

adik yg sgt behave...

Sg. Perak...




ok la nanti kita sambung pulak part makan2..hehe ni baru intro..den mau pergi berbisnes..auwww...



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Edisi Utara Part 1

Kerana diriku begitu berharga...

Seteleh penat bekerja dan berbisnes..masa utk merewardkan diri pula..ye la selama ni kalo kerja je nak bli handbag pon rasa kedekut. Boleh nak bli, tp pas bli menyesal sebab duit abes..haha tp dgn bisnes ni Alhamdulillah walaupon bisnes baru bermula tapi dah nampak bunga2 mekar..hehe..sebab aku pegang satu je..Allah dah tentukan rezeki utk setiap hambanya yang PENTING kena USAHA.. dan Alhamdulillah berkat usaha, doa dan tawakal serta tunjuk ajar yang tak putus2 dari hanis aku dah nmpk hasilnya sekarang..Thanks a lots Hanis, just follow ape yang org berjaya dah buat..insyaAllah kita pon akan berjaya ...Ameeennn...

So bagi rasa diri berharga sket, marila kita bersoping..sebab aku adalah kaki soping..jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
untuk tuan empunya diri
.
.
.
.
.

dah aim beg ni dari seblm raya lagi..sbb tak mampuss kan so skrg ni baru merasa ..auww i loikee it..

Untuk en.suami sebab bersusah payah dalam melancarkan bisnes mak ni haa kan..so nak bg dia terus support kenalaa umpan sket..i lap u so much darlinggg...

Premium Beautiful rebat will ending verryyyyy verrryyy soon, so cepat2 book ur miracle corset yee...
contact me - SHA:012-21515141



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Kerana diriku begitu berharga...

Char koey teow for early dinner




Sgt sedap char koey teow nye...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Foodcourt @Tg Bungah



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Char koey teow for early dinner

Period Pain ... Sengugut...


aku setiap kalo peot sure kena sengugut ni, mmg taleh nak elak. Org kata dulu kalo dah kawen tak kena dah sengugut, tgk2 dah kawen kena gak. Pastu ade org lak ckp, kalo dh beranak tak kena dah..tgk2 pas beranak 2 ni menten gak kena..haih..taleh pakai rupa2nye kata2 berikut..hikss...

so, dah sakit2 ni menda first yang aku teringat nak pki ialah waist nipper sbb aku dah tau kebaikan FIR pada waist nipper tu kan. pastu plak leh tarik tali kat waist nipper tu utk bg ketat sket bg cepat ilang sakit.hehe tp mmg mujarab ok Alhamdulillah. Selama ni dok baca testimoni org jek..Ni kena kat diri sendiri so mmg nyata berkesan.

Waist Nipper yang telah berjasa... ;)
So, plan nak mc ari isnin ngan selasa tak jadi la haha mula2 ingat arghh mc jekla sure kang kat ofis taleh nak buat keje sbb biase kalo period pain ni sure aku nak baring je..ni minyak angin pon tak letak ok..just pki waist nipper jek..boleh je keje dgn aman tanpa rasa sakit. Bukan setakat boleh pegi keje je..siap leh g soping lagi..haha..

So, to wanita2 di luar sana yang mmg kaki period pain tu belilah WAIST NIPPER ok sgt mujarab utk period pain. ok sini aku bg tau kesan2 dari FIR ni mengatasi period pain:
  •   Menghilangkan sakit semasa datang haid
  •   Melancarkan perjalanan darah
  •   Mengatur kitaran haid secara normal
So ape tunggu lagi sila call daku (012-2151541) utk beli yek..murah jek..lai lai lai..




    If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
    Period Pain ... Sengugut...

    Aqeqah Syakir

    Plan nak buat aqeqah ni dah lama since pas syakir 7 hari lagi..tp sebab nak buat ramai2 kan..so asik la tertunda..sampai anak teruna ku umur 2 tahun baru la buat qeqah..tapi takpe yang penting sangat puas hati..
    So, disebabkan dah buat bulan 11 so celebrate la skali belated birthday syakir..

    budak yang nak di aqeqahkan





     


    Acara sembelih lembu tu buat kat kebun kelapa sawit.. knowing husband ku yang kaki redah tu, habis diredahnye latio masuk dlm kebun ngan segala lecak, lopak air bagai..haihhh sakit ati den..tp half way je stop sebab tak sanggup nak redah lain le kalo naik 4wd kan logik ar nak redah..huhu

    sang lembu yang sudah rebah..

    sudah selamat disembelih oleh tok imam tu..
     aku siap amik video masa sembelih lg..pestime tgk org qeqah/korban, cam syahdu jek...

    Acara melapah..

    ok dah selesai, so kena la menapak pegi kat keta...huhu

    gotong royong ..

    perot yang mau dicuci..tgk cam erkkkk..tak lalu je nak makan..tp setapnyee satay perot..

    sup tulang..siap sedut ngan straw lagi..marbeless...

    beday girl & boy..dua2 lahir lan 11..

    adik yang teruja nak tiop lilin..cake adalah sgt setapp...

    mamy yg over..muka dh berminyak gilee..sbb panass..

    syafi pon sebok nak potong kek..adik tak puas ati je...

    si kecit ni pon sebok gak....

    so abis sudah cerita qeqah..Alhamdulillah semuanya berjln dengan lancar..selamat sudah..gambo makanan mak tak sempat nak snap..sebab penat + period pain..so keje mak adalah tido seblm berlangsungnye cake cutting...hehe..



    If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
    Aqeqah Syakir

    busy..busy..busy



    perghhh lama gile tak update blog...mmg bizis amatss...start dr minggu lepas busy...dengan keje..kena take over keje org lain..sbb 2 org kelik aku resign..besnyeee resign..muahha..

    pastu tolong biznes partner coz closing week so kena bergerak pantas..

    pastu plak mgg lepas ni buat aqiqah syakir kat segamat.. Alhamdulillah setel dah aqiqah syakir. so, hati leh tenang sket..kalo tak sure tak tenang selagi tak buat aqiqah dia..merasa la tumbang sekor lembu.. tp share 7 org la...macam nak kenduri kawen pon ye gak..tp sonok amatsss....sbb leh blk kg ...so nanti bebila free akan update pasal aqiqah...

    Dan....amat bersyukur sebab Allah permudahkan rezeki dalam bisnez part time ku ini, kerana berjaya dapat naik pangkat SSM dlm masa sebulan syukur Alhamdulillah....mudah2 an Allah permudahkan lagi rezeki ku...Ameeennnn....


    So, bersyukurla dengan nikmat kurniaan Allah :)



    If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
    busy..busy..busy

    Promotion...

    *Sticky Post*  Please scroll down for new updates..

    Dengan gembira suka hati nya....saya ingin mengumumkan ...




    Dengan setiap pembelian satu set Premium Beautiful sama ada bayar secara CASH/Credit Card/Installment anda akan dapat Eyeshadow MAC secara percuma...







    Boleh visit here for color selection...Cepat!! Selagi stok masih ada.....


    Call:  Sha 012-2151541



    If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
    Promotion...

    Bussiness Partner - Fertility Doctor

    Rakan kongsi saya dr JB,kak faridah doktor fertility di LPPKN. Bermula dengan hanya yakin dengan produk premium beautiful yang byk benefit dan kesan-kesan positif terus join business. Maklum lah kak faridah ni doktor fertility so patient dia semuanya yang tak boleh nak pregnant. Mana tau dengan izin Allah dia boleh membuka jalan untuk pesakit-pesakit dia merasai nikmat mempunyai anak sendiri secara normal kan. Allah knows best.
    Yeeeyyy sudah berjaya conceive :)

    Dengan pemakaian premium beautiful secara konsisten dan betol insyaAllah boleh membantu meningkatkan kesuburan.  InsyaAllah semua kuasa Allah, hanya perlu berusaha sahaja. Sebab sudah terbukti, dengan pemakaian PB sorg customer PB ni dah berjaya conceive. Dan sebab tu gak la k.faridah ni tak teragak2 nak join business sbb nak jual premium beautiful ni mmg terbukti BERKESAN dan TERBAIK.



    So, ape tunggu lagi. Marilah beli PB beramai-ramai. Sebab PB ni 70% untuk KESIHATAN dan 30% untuk KECANTIKAN.

    Do call/sms me for more info : SHA / 012-2151541



    If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
    Bussiness Partner - Fertility Doctor

    Mau cari camera baru...

    Canon PowerShot A400
    disebabkan camera canon ku yang dah berusia 5 thn ni, ye ar bli ketika masih dara lg kan..ala2 tak berapa nak boleh berkhidmat dah....batery pon pki 2 jam dah kong..jap2 out of batery la ..jap hang..jap black screen..so hajat dihati mau bertukar kepada camera baru...tp tgh diambang wati..nak tukar pada

    Canon S95






    OR
    Canon G12

    ermmmmmmm.....kalo ikot comel tu S95 cam just nice je..tak gabak..tgk review pon cam menarik je..kelik aku pakai S90 pon aku tgk gambo cam cantik kualiti nye..so mau meriki2 mana satu camera yang menawan hati..



    If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
    Mau cari camera baru...

    Alhamdulillah



    Alhamdulillah..dengan usaha, doa dan tawakkal..ianya sudah mendatangkan hasil..yang penting jangan berhenti berdoa..Allah takkan mengubah nasib sesorg itu melainkan dia yang mengubah nasibnye sendiri. Sementara masih ada tenaga dan tengah sihat ni la nak kena keja lebih sikit. Kerja kuat sekarang utk kesenangan di kemudian hari..insyaAllah.. :)




    If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
    Alhamdulillah