Advertisement

Special Entry for Along...

sob sob sob...jom kita sedih dulu...uwaaa.....ok ahad (24/10/2010) along aka anak alongku aka zarul berangkat pulang semula ke Mesir setelah 3 bln bercuti jimba-jimba cuti di Malaysia..as usual, sudah menjadi adat keluarga kami kalo sesapa nak blk mmg suma akan meraikan..so takde la tuan punya badan rasa tersisih atau syahdu sesorg...family bonding itu adalah amat penting y olss..

baru sampai..
mau check in
belari je tanpa reti penat..




Makanya ibunda ku datang la untuk menghantar cucu kesayangan beliau ini..cucu first la katanya from my side..so mmg la org sayang lebih sket..ahaksss...so bonda ku dtg bersama dengan ucu..syafi la antara orang yg paling hepy skali..sbb ucu tu kesygn dia...aku pon mmg triple suka la ..sbb mak dtg...hoyeahhh..hehe...So ahad tu pepg pas subuh we ols dah gerak ke KLIA...flight along pukul 10.30am to Bahrain with Gulf Air.

along jaqhul bak kata syafi
bersama ayah dan bonda...my eldest brother...
my family without me..
with me plak..anak sedara lagi beso dr mak sedara...
makk..sayang makkk
syafi nak ikot..tapi tak bwk baju..so kena la tinggal..

Flight a bit delay, around 11am baru le hegeh2 nak reverse kan..aku siap google nak tgk rupe bentuk Gulf Air ni..tp aku rasa flite ni cantik la..gold color..menarik la compare to *A*...one day kena naik Gulf Air ni pegi Dubai ke..aauchh.. we ols mmg tunggu smpi flite take off la .. punye la sayang kat Along jaqhul ni ...hehe... to Along belajo rerajin noo..sambung la perjuangan che a ni yang tak kesampaian..maklumla dulu nak pegi Mesir tak jadi..ahakss...
sudah mau belepas...acara leleh air mata...tapi along cool jek..
Syafi sedey tak dpt ikot along jaqhul..takpe syafi ur turn will come dear...pegi London eh..leh mamy follow soping...
babai malaysia....
To Along:

Success usually comes to those who are too busy to be looking for it.
       - Henry David Thoreau















If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Special Entry for Along...

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.