Advertisement

6 tahun sudah..

wah kejapnye masa berlalu..dah 6 tahun pon usia perkahwinan aku & suami terchenta..hikss..cepatnyee...dalam tempoh 6 tahun ni jugak la byk kenangan pahit & manis yg dah we ols tempuhi...dari susah ke senang...dr senang ke yg lebih selesa..Alhamdulillah...kami dikurniakan anak-anak yang cute & aktif..huhh...syukur sebab dikurniakan suami yang sgt memahami w/pon no sense...hehe terima kasih sbb sudi jaga anak2 while daku pegi buat bisnes..terima kasih sbb very supportive dlm bisnes yang sha buat ni...takpe nanti kat Hong Kong kita enjoyyy shopping k!!!

ok la sempena anniversary ni we ols plan buat family photoshot utk kenang-kenangan...so last week we ols pegi taman metropolitan kepong utk merakamkan moment2 indah..wah ayat gitteww sgt kan...thanks khairi & zaid..cantek2 gambar..we loikee..so ni antara gambo2 nye..yg lain2 kt fb ye uolsss...














We would love not by finding a perfect person,
and learning to see an imperfect person perfectly.
Love, true love, is something that can give the most
Without asking, without asking anything in return.
Where there is love, there is God.
All, everything that I understand
I understand only because I love.
Love cures people – both those who give him
and those who receive it.
One word frees us of all the weight and pain of life:
That word is love.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
6 tahun sudah..

Julung-julung kali nyaa.....

Yeyyyy sudah lama tak buat Promotion Premium Beautiful...so harini sha nak buat promo dengan setiap pembelian satu set Premium Beautiful, sha akan bagi gift.!!!..
Untuk cash/credit card/RHB easy & cash installment buyer

Price :
Premium Beautiful (Small/Medium) - RM2000
Premium Beautiful (Large) - RM2200

So presenting gift untuk buyer....


Cash/Credit Card/RHB Easy :

RM150 voucher Parkson uolss..like i bg u diskaun 150 lagi :)


Cash Installment :

RM50 voucher Parkson :) blh bli make up

So ape tunggu lagi..call/sms me please...boleh try secara percuma k :)



SHA : 0122151541





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Julung-julung kali nyaa.....

Yeeeeyyyy 5 figures :)

No words can describe this :)




I'm proud with myself..tak sangka i can achieve this level...Alhamdulillah syukurrr :) sebab i buat biz ni part time bukan fulltime..mmg sgt mencabar tp di mana ade kemahuan PASTI ade JALAN :)









If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Yeeeeyyyy 5 figures :)

Surat Chenta..Happy me :)

Alhamdulillah last week dpt surat chenta yg ku tunggu2..Alhamdulillah syukur segala penat lelah has been paid..dapat bantu rakan kongsi sama2 pergi Hong Kong mmg sgt rasa puas hati..Tahniah to all my biz partners yg berjaya qualified tix ke Hong Kong iaitu K.fizah & Husb, K.wa,  Lynn & Razlina..Keep up ur good work frens..moga kita akan lebih berjaya lg di masa hadapan...


2 tickets & passport pon dh ready :)

Rasa cam tak caya pon ade gak bila dapat surat ni..rasa cam terharu je..aku kan touching sket..bley nak nangis..ye la mana la penah mimpi nak dpt tiket FOC..just sedia duit soping je utk trip melancong..tp bila kita usaha, doa & tawakal Alhamdulllah mmg takkan sesia usaha selama ni ..Seblm ni mmg berangan2 jek nak pegi Hong Kong Disneyland..dah siap tgk pakej kat Matta Fair pon rasa cam tak mampu...nak pegi mampu..tp kalo nak soping sure tak puas...Allah maha mendgr Alhamdulillah tercapai gak impian aku dengan bisnes ni :) cuma plan dulu tu nak bwk my 2 kids..tp takpe mamy & dedy pegi dulu eh sayangs...nanti mamy bwk pegi Gold Coast jek la terus :)

So now dalam proses mengumpul duit shopping utk Hong Kong.kena ade 10k dalam tgn baru rasa puas kan nak soping..lagi sebulan je nak pegi Hong Kong sekejap je rasa...pasni Venice plak..so all my biz buddies..lets do it together to achive more ...!!

"Tak Mungkin Kita Dapat Sesuatu Yang Berbeza Sekiranya Kita Buat Perkara Yang Sama"



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Surat Chenta..Happy me :)

Paling Comel

tgh keje..tatau nak buat ape tetiba dgr lagu ni cam sweet plak..hikss


so terus cari lirik :





Tiada ku sangka
Bola-bola api
Yang sedulunya kecil
Telah menjadi besar
Begitulah jua
Harapan padamu
Yang sedulunya kecil
Telah menjadi besar

Biar saja
Aku jadi
Penggantinya
Di sisimu
Kau yang cantik
Sopan santunmu
Paling comel
Di hatiku

Ku tahu kau diluka oleh teman lama

Oh pertama kali
Aku mengenalmu
Kau selalu tersenyum
Tersenyum padaku
Dan seperti jua
Bola-bola api
Makin semarak cinta
Cintaku padamu

Boleh saja
Kau jadilah
Penggantinya
Di sisiku
Kau yang baik
Sopan santunmu
Paling comel di hatiku



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Paling Comel

Di kala stress...

haruslaaa mencari ubat utk ilangkannyee...makaa






terhasil la baju from Zara...mak suka uolsss...terus ilang sket migrain..tp pas dpt baju sakit blk pala ni haa...muahha



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Di kala stress...

Entry Paling Banyak Gambar :)

Last week we ols decide nak pegi cuti-cuti sempena dah closing pakej Hong Kong..btw, pakej Hong Kong ni utk i nye business..so, setelah berusaha selama 4 bulan Alhamdulillah i qualified 2 tickets to Hong Kong fully sponsored by the company..so anyone yg suka nak melancong FOC jomm kita buat bisnes (iklan ye ;) )




So, destinasi pilihan we ols ialah Legend waterhomes sgt superb ok ini hotel..5 stars kan..
Legend Water Homes

yg paling enjoys to da max ialah syafi & syakir termasuk la mamy & dedy diorg of cos..haha.kerja we ols ialah berendam dlm swimming pool..rasa mcm bkn kt PD plak..sbb best sgt ..yg best nya we ols pilih executive pool villa so bilik mmg sgt luas & selesa..layan gambar dulu...
masa ni takde air..mlm baru air pasang

2 king beds ok...

bilik ketika baru smpi ;)

Kitchen area..

make up area :)

blkg tu baru toilet & bathroom..

ini laa private pool ...

besstt nak dtg lg pasni.. ;)
pastu if waterhomes ni mmg ade private swimming pool..so kalo nk pki 2 pieces ke no hal la kan..huahah..plak tu tak cukup ngan private pool..pool kat luar pon kitaorg bantai gak sbb kat sini tak ramai org guna suma fully utilize private pool kot..so dgn mamy skali main slide kat pool tu ;)
best hokeyy
alasan nak bwk syakir...ahakss

syakir terus cuak..ahah..potong stim okk

ok syakir buat lambaian jek laa...


Malam kat PD tak happening lgsg so layan mkn kedai2 dpn hotel jekla. tp sempat la bercamwhoring kat lobby & sekitar hotel :)
tiga beranak :)

mak borek anak rintik ...

layannn

nak jugakkk...
Yo!! Yo!!

Syakir cuba utk senyum ;)

peace!!


 So, esoknyaa before check out g breakfast then sambung lagi berendam..
dedy & syakir

x mandi lg ..huhu





Iskk mmg best laa..mmg kena pegi lagi ni ..maybe before pegi Hong Kong plak..hehe sbb nanti g Hong Kong syafi & syakir tinggal kan ..hehe so bagi hadiah siap2 :)

susah betol nak ajak bergambar...
 
so adalah baik mamy bergambar sesorg...



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Entry Paling Banyak Gambar :)