Advertisement

My new spectacles...

Harini sha nak cite pasal my new spec..hehe.sha pakai spec ni bila tgk lappy/pc/driving sbb ada glare..so last few month ni sha kerap diserang migraine..migraine yg tahap nak hantuk kepala kat dinding tu..so pegi check up..siap buat ct-scan bagai sbb teruk sgt kan..Alhamdulillah takde pape..so doc suspect maybe because of my eyes..doc ckp migraine teruk ni salah satu punca maybe dari mata..mata stress asyik pandang pc/lappy/driving. So, doc advise suruh check mata lg ..then i pon pegi la Malayan Optical ni..actually this optometrist mmg sgt2 established & fully equiped with latest equipment and my kelik pon really recommend this shop & i sendiri pon ade experienced beli Oakley kat sini..so dah tau cemana service dia..

premium-beautiful-onpaper
Ryan's Hall of Fame

premium-beatiful-specs
All designer spectacles

Segala Oakley ade kat sini
So, after the optometrist buat segala check up, mmg my glare dah increase..so my old spec tu dah out of order ;) hehe so kena la tukar lens baru. Dah alang-alang tukar lens tu gatal la skali nk tukar frame baru..hikss lagi membuak-buak nak tukar bila tgk dalam Malayan Optical ni segala design frame ada..semua cantek2 & latest. Dari yg trendy, chicky and semua frame adalah dr designer eyewear..handmade suma ada..so anyone yang mmg ske frame yg canggih2 ni better go here :)

Ryan with his celebrity customers

Me with Ryan..artist kah? hehe

Segala brands & designs
So, for those yang mmg wearing specs & lens i really recommend Malayan Optical. Ok, last but not least presenting my new spec :)

.
.
.
.
.
.
lafont :)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
My new spectacles...

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.