Advertisement

me & my besties

bekerja di Uptown ni dah hampir 2 tahun naik pening nak pikir mana tempat makan yang sesuai & sedap untuk di makan..actually we ols plan nak celebrate my birthday..nak makaan di Hokano, Japanese restaurant  yang paling glamers di Uptown ni..tapiii masa nak turun lunch tu we ols dapat tau Hokano tu tak halal sebab letak wine dalam food dia...adoiiiyaiii...baru nak makan salmon.. so tukar plan ke D' Tandoor...

So, we ols naik shuttle van pegi D'Tandoor and yang bestnya sesuka i jek suruh driver tu tunggu minah-minah yang lambat ni...seb baik dalam van tu we ols je ada...bila dah resign nanti sure i akan teringat kenangan manis naik shuttle van :(
 


Muka happy dapat naik van hihi

buffet lunch rm19.90..semua kari..seb baik sedappsss


sedang menikmati makanan
Naan dia lembut & sedaps..yg habis tu makanan shahrini & tak habis tu makanan aqmar ;-)

Zaira, Amalia, Aqmar & Shahrini : sahabat gosip, luahan perasaan, air mata, ngumpat semua laaa..love u olss

Dah kenyang...ade orang tu happy..tp sorang tu frust sbb dia paling suka makan tapi tengah makan sakit piyutt...


Alhamdulillah...saya syukur dikelilingi dengan sahabat-sahabat yang baik, positive & kadang-kadang laser..tapi saya terima mereka seadanya sebagaimana mereka terima saya as a friend. semoga ikatan silaturrahim antara kita semua akan kekal hingga akhir hayat eventho satu hari nanti kita pasti akan berpisah...special untuk kakakku Mimie yang tiada dalam pic...anda juga terlalu istimewa buat saya..kenal korang semua di bumi IBM sangat-sangat bermakna buat saya..Terima kasih sahabat :-)




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
me & my besties

Harimau Malaya versi Vietnam!!!!

Fuhhh tajuk cam gempak je kan...heheh..actually theme kitaorang kat Vietnam untuk Day 2 ialah Harimau Malaya!!!Semua jejaka pujaan malaya pakai jersi Harimau Malaya ;-) Memang sporting habis diorang kat sana..semua dulu basically tak support wife dorang berbusiness tapi ini la cara nak pujuk suami terchenta..bawak diorang melancong confirm dorang suka & support..Alhamdulillah..business untuk family jugak kan ;) so jomss kita enjoy pic Day 2 plak...


Breakfast seawal 7.30 pagi di Hotel Equtorial

then terus bergerak ke water puppet show..

Wayang kulit air ;)

Ni la dia Harimau Malaya versi Vietnam..hehhe

Gaya memang taleh blah kan..memang sporting abess!!

me & hubby

with my beautiful biz partners : - Yong, Iza, Mimie & Eija


Lepas tengok show, then we all terus di bawa ke sini....







Askar-askar dari Malaysia ;-)
 
motif gambar ni?


kat sini la byk gambar mangsa perang US-Vietnam..sedih gile tgk..actually banyak lagi kat bahagian belakang museum yang Sha tak pergi tengok..macam scary pon ada..tapi bila pikir nyesal plak tak pegi tengok hehhe

So, dah puas melawat museum..balik hotel solat & lunch timee...

tetiba gambar ikan je kan..gambar lain tak sempat snap dah kena ngapp hehe

Bila dah kenyang, petang masa untuk berperang dengan barang-barang di Bent Tanh market... so ini la muka-muka orang happy dapat shopping ;-)



 If korang memang mencari side income business dengan FREE Travel 3 kali Setahun,
Boleh call/sms Sha : 012-2151541
email : kebayalabuh@gmail.com




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Harimau Malaya versi Vietnam!!!!

Premium Beautiful FOC Trip ~ Vietnam Day 1

Entry kali ni Sha nak share Day 1 berada di Vietnam.

But, sebelum tu Sha nak share perasaan yang sangat-sangat bersyukur di atas apa yang Allah dah kurniakan selama berada di dalam business ni. Syukur sebab hati ni terlorong untuk berada dalam business ni, Alhamdulillah berkat usaha yang berterusan 2 negara dah Sha merasa jejakkan kaki & InsyaAllah 2 negara lagi akan dijejaki. Kalau dulu nak pergi holiday kena kira-kira segala bugdet tapi bila dah berada dalam business ni memang tak sangka dapat pergi Hong Kong Disneyland & Vietnam dengan package VVIP. Syukur sangat-sangat dengan keputusan yang Sha buat setahun yang lalu untuk start this business memang berjaya mengubah hidup Sha hampir 360 degrees. Alhamdulillah..

Now, meh kita enjoy gambar-gambar Day 1 masa berada di Vietnam :-)

Start berkumpul di KLIA seawal 9am. KLIA dijajah oleh makhluk berbaju Hijau ;-)
my business partner yang sama-sama terbang ke Vietnam

With my mentor & leader, Hanis Haizi

Tengok la semuanya berbaju hijau. 'Green Leader Group' yang paling ramai sekali di Vietnam!! 3 buses from Green Team!!

GUANGZHOU CONFIRM!!!!!!jom follow!!

Alhamdulillah selamat sampai di Tan Son Nhat International Airport, Ho Chi Minh City

First stop kitorang ialah di Vietnam Post Office. Sempatla snap2 gambar di luar & dalam post office 

with my supportive & lovely husband..seronok dapat honeymoon berdua-duaan ;-)

Posing dulu


Group A2 yang sangat-sangat sporting. Best sangat siap karaoke sama-sama..asik gelak jeee

after melawat post office we ols balik hotel untuk solat & mandi. we stayed at ....


bestt gile hotel ni!!5 stars hotel

bilikku selama 4 hari di Vietnam!


makan semua tersedia..masuk restaurant tinggal duduk & makan..ni yang bestnya trip dengan company


dinner we ols di restaurant ini..makanan macam kat Malaysia & yang penting Halalan toiyibban ;-)


after dinner terus ke Night Market untuk acara shopping!!!

Maka berakhirnya Day 1 di Vietnam..happy dari KLIA sampai la ke Ho Chi Minh City..STAY TUNE for DAY 2 plak yee...


Jomsss join us Green Team to GUANGZHOU plak!!
All FOC!!!
Sha : 012-2151541/ kebayalabuh@gmail.com





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful FOC Trip ~ Vietnam Day 1

Teaser : Vietnam FOC Trip

Alhamdulillah...Sha dah selamat sampai ke Tanah air tercinta semalam (21-3-2012) dari Vietnam. Percutian yang sangat-sangat mengujakan dengan semunya 5 stars, penuh dengan aktiviti shopping dan  shopping, melawat tempat bersejarah & macam-macam lagi..So, STAY TUNE for details entry & MORE more PICS!!!







Nak follow Sha for FOC Trip to Guangzhou, China on July, 2012???
Call/SMS Sha NOW for appointment!!! 

012-2151541




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Teaser : Vietnam FOC Trip

Call my business partner now!!!!

I'll be away to FOC Trip to Vietnam from 18/3 - 21/3. Please call my business partners if you want to know more about my business Musz (Shah Alam) - 019 2142 733 Zurin (Nilai) - 012 6250 466 Imah (Subang) - 0172537293 Juwita (KL/Kuala Selangor) - 0123630095 Liza (Cheras) - 0194327006 Otie (Johor) - 0197456418


- Posted using BlogPress from sha's iPhone



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Call my business partner now!!!!

Bila Nak Berubah?

Hari ni (Selasa) sorang kawan ofis mengeluh mengenai www.coklat4u.com. Bukan la sebab dia anti coklat ke atau dah lama tak makan coklat tapi sebab owner site tu kawan dia dulu. Dia kenal lebih kurang masa owner tu masih berkerjaya makan gaji. Masa tu buat projek sama2 then owner ni quit kerja. Bila tanya, katanya nak buat bisnes coklat.

Alkisah kawan ni mengeluh sebab katanya 'she is 2 years in front of me'...bisnes dia makin berkembang. Tapi apa yang owner tu decide beberapa tahun lepas?? Decision dia pada masa tu yang bawa dia sampai kepada tahap sekarang.

How to find a laugh in a tear ., : )
[Photo Source]

So, kepada sesiapa yang ingin ubah kehidupan pada yang lebih baik, BERTINDAK SEKARANG. Jangan tunggu esok! Keputusan kita hari ini tentukan siapa kita pada masa hadapan. Jika kita tak puas hati dengan hasil hari ni, dan kita masih buat perkara yang sama.. 2, 5, 10 tahun akan datang hasil yang sama juga kita akan dapat.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Bila Nak Berubah?

Premium Beautiful - DDM Seminar 2012

Amat-amat bersyukur di bawah group bisnes Sha sekarang ni. Ilmu memang mencurah-curah dan leaders semua tak lokek ilmu. Salah satu sebab bisnes ni cepat berkembang sebab tindakan dan pencarian ilmu berjalan seiring. Kita tak tunggu ilmu cukup (sebab ilmu tak pernah cukup) baru nak bertindak. Basically, semasa bertindak, kita tambah ilmu dan apa2 yang tak sure just rujuk pada leader2. Begitu senang bisnes ni.

Last weekend group kitorang buat seminar kat Awana Genting. Walaupun cuaca sejuk kat atas tu, tapi suasana seminar panas dengan speaker2 yang berpengalaman dan semangat harimau! Auummmm :D

Banyak yang Sha belajar masa seminar tu. Yang paling difokuskan cara untuk bina kumpulan. Dalam bisnes ni, kejayaan kita diukur sejauh mana kejayaan business partners kita.

Enjoy gambar2 sepanjang seminar tu ye..

premium beautiful testimonial


premium beautiful 1


harga premium beautiful

premium beautiful corset

premium beautiful


premium beautiful kebaikan


premium beautiful

premium beautiful testimonial pengguna

premium beautiful

premium beautiful testimonial

Wanna to be part of the group? Wanna how we grow the group?
Contact Sha NOW, 012-2151541. :D



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful - DDM Seminar 2012