Advertisement

Majlis Kesyukuran London/Paris

Alhamdulillah pakej melancong FOC ke London & Paris dah ditutup..Congrats to business partners yang qualified, satu lagi bukti kejayaan diri sendiri & kumpulan. Syukur semuanya berjalan dengan lancar. 

Thanks to my beloved mentors yang menganjurkan majlis kesyukuran untuk qualifiers London/Paris. Majlis diadakan di Majis Al-Ghufran TTDI so after solat isya' berjemaah kitaorang dinner bersama-sama..sedap sangat makanan ;)

premium beautiful 1
Dinner yang sedapp..

premium beautiful 2
My mentor yang guide Sha all the way, CDM Hanis Haizi

premium beautiful 3
Bersama business partners yang akan terbang ke London/Paris bersama,
DDM Shaliza,  DSM Refqah, DSM Yong & DSM Ain (not in pic)
Sha memang sangat2 teruja nak pergi ke London/Paris seriously tak sabar nak hip hip hoorey kat sana..Normally kalo dalam Green Leaders Group masa melancong kitaorang memang akan all out enjoyy setelah bertungkus lumus berbusiness.

premium beautiful trip 1
London Tower Bridge.. 

premium beautiful trip 2
Eiffel Tower, Paris

premium beautiful trio 3
Shopping heaven at Galeries Lafayette

premium beautiful trip 4
Shopping brooch Chanel ;-)
Teringat masa pegi Holland/Belgium memang seronok sangat..insyaAllah kali ni lagi seronok sebab bertambah lagi business partners yang qualified..

InsyaAllah next FOC trip will be Korea..Istanbul??? Heehee tak kisah la pergi mana pun yang penting FREE..so let's be part of the team, together we rock the world!





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Majlis Kesyukuran London/Paris

Beautiful Business

Alhamdulillah hampir 2 tahun Sha involved dalam business premium beautiful corset ni. Hampir 2 tahun pun macam-macam yang Sha dah rasa & nikmati. Tapi apa yang membuat Sha seronok dengan business ni ialah ada kawan-kawan baru merangkap business partner yang sentiasa ada di sisi. Tak kisah masa susah or senang.

Macam entry kali ni Sha dinner dan business discussion dengan sebahagian daripada leaders di bawah pimpinan bakal Double Diamond Refqah & bakal Diamond Sales Manager Ayuni di Aseana Cafe, KLCC.

premium beautiful 1
Personal coaching & power up session at Aseana Cafe, KLCC

premium beautiful 2
Bakal DSM Ayuni

premium beautiful 3
Bakal DDM Ekah

SSM Adda

premium beautiful 4
DSM Kak Arlina

Rutin harian & mingguan pun sentiasa terisi dengan business partners. If tak pergi bantu business partner tolong closing client kitaorang akan gather untuk buat weekly or monthly review. You will never walk alone in this beautiful business..Trust Me!! 

Istimewanya business ni sentiasa ada tangan yang memimpin sepanjang perjalanan business. Its all about TEAMWORK!! And we are under Green Leaders Group!!!
Call/sms/email me
012-2151541

I`ll show you how to succeed in this business






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Beautiful Business

Dream Car!

Ibarat love at the first sight bila Sha tengok kereta ni..

Actually my dream car masa first time nak beli kereta dulu ialah Myvi..tapi after dikira bajet Alhamdulillah mampu juga beli kereta sendiri iaitu Viva..so viva tu la my first car menggunakan duit sendiri ;-)

Then bila Sha buat business, Sha qualified tabung kereta..wah time tu terus pasang impian baru.  Yang Sha target time tu memang nak beli either CRV or Murano tapi paling suka time tu ialah CRV. Tapi hajat tak kesampaian sebab first business car kena beli BMW 3 series or Merc C Class. So, bila Sha tengok this car terus je target dalam minda NAK jugak dapat satu hari nanti..Aminnn

Jeng jeng jenggg ini laa keretanyaaa
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

premium beautiful 1
Audi Q3..i'm in love!! pic google

premium beautiful 2
canteknya leather seat nih!! Tido dalam kereta je nanti =) pic google

premium beautiful 3
woowww sekseeyyy!!! pic google
InsyaAllah tak ada yang mustahil if kita ada Impian..yang penting disusuli dengan usaha yang berterusan..Alhamdulillah dulu Sha dah dapat realisasikan impian first car semua melalui duit business..insyaAllah tak mustahil for next car pulak..

Free Car from business

premium beautiful 11
pic google

Sebab dulu masa sekolah pun kita ada impian, Impian nak masuk Universiti so kita belajar bersungguh2 pastu akhirnya dapat gak masuk University.

premium beautiful 22
pic google





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Dream Car!

Me on Instagram!


Jomss follow Sha kat Instagram : kebayalabuh



















If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Me on Instagram!

Family Gathering

Lama rasanya tak update blog..sorry Sha busy sangat-sangat..InsyaAllah back to normal sekarang ;-)

So, last week my Along ajak buat family gathering sempena his eldest son nak balik semula ke Mesir next week. Ye lah masing-masing busy so if ada aktiviti macam ni la baru boleh nak berkumpul semua ni pon tak ukup korum sebab my Angah ada plan lain juga..

We decided nak buat kat tempat yang ada laut sebab nak bermandi-manda & berBBQ. Mula-mula decide nak pegi Tioman tapi cam leceh arr nak naik bot bagai kan so finally pilih Endau since Sha pon tak penah sampai lagi sini even dalam negeri Johor.


Premium Beautiful
2D1N at Endau Beach Resort
Premium Beautiful 1
Endau Beach Resort

Yang paling happy of course la kanak-kanak, tapi mak bapak pun sama 2x5. Memang tenang gile otak bila duduk tepi pantai ni kann..Journey from Segamat to Endau lebih kurang 3 jam so tak lama sangat laa..

Premium Beautiful 2
Syafi yang first sekali turun laut & last sekali naik huhu
Premium Beautiful 4
Syakir as usual berkepit dgn Mummy
Premium Beautiful 5
Kanak-kanak ribena main pasir 

Premium Beautiful 6
kitaorang ingat cam takde orang..tgk2 ramai je org
Dah puas berendam, malam acara BBQ pulak. Makan udang, sotong & ikan fresh dari laut memang heaven on earth

Premium Beautiful 7
sedapsss !!!
Premium Beautiful 8
Acara membakar

Premium Beautiful 9
I tolong pegang pinggan je uolss..panasss ;)
Esoknya before balik yang lelakis terjun tiruk masuk swimming pool..

Premium Beautiful 10


Premium Beautiful Sha
Mamarazi
Premium Beautiful Syakir
besfren Syakir & Afif
Premium Beautiful along
Ni laa orang yang di raikan .. Ustaz Zarul ;-)
Premium Beautiful family
Ini laa family kecil saya, Angah's family je takde ..
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..seronok sangat dapat kumpul dengan mak & adik beradik..InsyaAllah akan dijadikan yearly aktiviti..

Premium Beautiful 111
On the way balik singgah sini shopping keropok & ikan masin ;-)





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Family Gathering