Advertisement

Day 4 - London & Paris Trip : Bicester Village

Day 4 we all ke Bicester Village. Memang excited sangat nak pegi shopping kat Bicester Village. Nama pun outlet kan so for sure price memang murah sangat-sangat! From Holiday Inn Kensington Forum to Bicester Village, it took about 1 1/2 hours journey and as usual sepanjang perjalanan Sha tidur dengan aman sekali hehe.. Sedar je memang dah sampai Bicester Village.  

premium beautiful bicester village directory

Some of the big brands yang ada outlet kat Bicester Village

Masa kat Bicester Village ni dah rasa snow and snow macam on off. Sha rasa la masa tengah banyak snow memang excited gile time ni!! And angin kuat sangat masa ni. Memang tak boleh duduk luar, kena masuk outlet atau pergi minum kopi panas.

premium beautiful bicester village cold
u can see the snow flakes from this pic ;-)

Seriously best sangat shopping kat Outlet sebab price drop gile kot.. Tapi rasa tak puas sebab limited time kan.. Kalo dapat 2 hari kat Bicester ni sure lagi heaven ;-) Sha pun banyak shopping for me, husband & kids kat sini antaranya handbag Prada & Kate Spade, wallet & Ted Baker bag, baju Ralph Lauren, Hugo Boss & Burberyy, Pandora, L'occitane, Oakley sunglasses, Clarks shoes semua murah. So, rugi kalo tak beli sebab bila convert kat Malaysia memang mahal nak mamps...

premium beautiful bicester village with fazi
first stop kat Prada

premium beautiful things bought at bicester village
Shopping!

geng-geng shopping!!

Lunch at Pret A Manger..sedap gilers sandwich & Hot Chocolate!!

premium beautiful bicester village area
Best masa we all kat sini tak ramai orang..so GLAMpreneurs conquer Bicester Village

Owh nooo..now i missed London so much!!





If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Day 4 - London & Paris Trip : Bicester Village

2 comments:

as salam nak Tanya brp harga prada kat sana ye. sbb saya sll beli kat new York. so lom pernah soping kat London. mahal bebenor rs harga London compare kat new York.

Salam Roshariza.. Kat Bicester agak murah. Sha tak pernah sampai New York lagi, so tak sure nak compare. Tapi compared to Malaysia memang jauh lagi murah kat sana.

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.