Advertisement

Testimoni Marine Essence Beauty Bar

This entry Sha nak share beberapa testimoni from our clients yang dah pakai Marine Essence Beauty Bar. Alhamdulillah very good feedback from our customers. Mudah & senang bila product talks for itself.


1. Untuk muka yang berjerawat. Alhamdulillah lepas pakai dalam masa sebulan ++ dah nampak kesan & muka jadi lebih licin. If nak pakai untuk muka boleh potong kecil-kecil kay.



2. Untuk biji-biji air & gatal di kulit. Alhamdulillah tak sampai seminggu dah nampak kesan takde lagi gatal-gatal. Biji-biji terus hilang lepas guna sabun Marine Essence. Ini lah kebaikan kalo guna sabun berbanding lotion or cream, sebab semua orang mandi guna sabun so tak perlu nak buat banyak kerja. Mandi terus pakai Sabun Marine Essence & nampak kesan :)




 3. Ni sakit kulit eczema di tapak kaki. Alhamdulillah pakai kerap Marine Essence terus kering eczema & takde gatal-gatal dah.



4. Customer ni dapat je sabun terus pakai, anak-anak pun suka sebab sabun ni melembutkan kulit & color hijau sangat menarik. Bila dah pakai sabun ni memang badan akan rasa fresh & wangi je .





 5. Yang ni untuk tumit kaki merekah, my business partner bagi mak dia pakai. Ni kesan dalam masa sehari. Sehari pun dah nampak kesan takde tumit merekah. Actually my experience sendiri tak de dah tumit pecah. 




6. Tapak tangan kering dan mengelupas, Alhamdulillah gambar bawah tu kesan selepas sehari pakai. Kulit dah tak kering dan mengelupas. 




7. OK yang ni paling latest. Testimoni ni Sha dapat dari my business partner, her patient memang mengalami masalah kulit. Ni kesan dari long term pakai cream yang ada steroid. Actually menda ni happen because of kulit terlalu kering. InshaAllah Marine Essence ni boleh protect skin moist. Marine Essence boleh melembapkan kulit once kita pakai & bila pakai selalu pun boleh mengelakkan kulit daripada kering. 



OK so far ni je untuk setakat ni..hehe ada lagi nanti Sha share. If anyone interested, selain dari Marine Essence Bar ada juga dalam bentuk shower liquid. So u can choose mana yang u prefer. But, Sha lagi prefer yang bar :)

So yang nak cuba Marine Essence Bar terus whatsapp Sha ye - 011-37758674.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Testimoni Marine Essence Beauty Bar

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.