Advertisement

Next FREE Trip : Hungary & Austria


Alhamdulillah, almost 3 tahun Sha dalam this business. One thing yang tak pernah Sha lepaskan peluang ialah FOC trip yang company buat. Tak kisah la trip Asia or Europe, coz experience each trips tu memang terkesan di hati. Trip ni ibarat reward yang company bagi after all the hard work yang kita lalui dalam business. So, during trip ni laa kita akan enjoy & menikmati negara orang sepenuhnya. 

Sha always look forward for Europe trip, dulu selalu dengar orang cakap Europe ni ibarat syurga dunia. If nak rasa salji, nak tengok bangunan cantik, scenery or apa yang tak ada kat Negara Asia ni semua Europe ada. So, memang sentiasa teruja & excited kalo ada trip ke Europe & especially everything is FREE! Dari flight ticket, food, accommodation, ticket if nak masuk entrance dan semualahh ibaratnyaa if tak bawak duit pocket pun u still can enjoy the trip so much!!! Alhamdulillah, so far Sha dah merasa pergi 4 countries in Europe sepanjang this 3 year iaitu Amsterdam, Belgium, London & Paris! Memories tu still segar dalam ingatan..best sangat & memang rasa nak pergi lagi dan ulang balik semua kenangan kat sana..arghhh bestnyaaa.... dan ..sekarang ni company offer new free trip lagi which is pergi Hungary & Austria!! wahhhh bestnyaaa dan sekarang ni pun Sha dah start google2 search kat internet apa yang menarik kat 2 countries ni..ye laa nak amik feel dulu, wahh terus rasa tak sabar nak sampai ke Europe ni!!

"Hungary is a small land-locked country in Central East Europe, rich in old towns and flourishing wine-making regions, breathtaking state buildings and magnificent castles, glassy lakes and snaking rivers, lakeside resorts and countryside cottages, cozy national parks and interesting museums. 

Hungary is also famous for the great number of natural springs and geo thermal spas and baths, many of which are believed to have medicinal and therapeutic properties. 
And don’t forget Budapest, the country’s key attraction and marvelous capital often called ‘the pearl of Danube,’ where the irresistible fusion of Magyar tradition and modern Europe keeps people coming back for more. With all the above mentioned and more, Hungary makes quite a good gentle introduction to traveling into Eastern Europe

So what else do you need for a perfect vacation?!


The Chain Bridge 

The Fishermen's Bastion 

Budapest Buda Castle Hill

"Austria is a country rich with history, beautiful places, traditions and activities that are distinct to the area. Along with neighboring Switzerland, it is the winter sports capital of Europe. However, it is just as popular for summer tourists who visit its historic cities and villages and hike in the magnificent scenery of the Alps. "

Bestnya kalo sampai ke sini. Confirm hilang segala stress! Indah ciptaan Allah Subhanallah

Seefeld

The Vienna State Opera is a stunning architectural structure in the middle of Austria’s capital

Schönbrunn Palace, one of the major tourist attractions in Vienna.


Bila browse internet & google about these 2 countries rasa macam dah sampai sana pulak, Subhanallah..indah & luar biasa ciptaan Allah, inilah keistimewaan negara Eropah yang memang kita kena explore. Semoga panjang umur Sha nak rasa & jejakkan kaki ke Hungary & Austria. Jauh perjalanan, luas pengalaman dan semestinya banyak kita boleh nikmati di dunia ni. Sebab tu ada sesetengah orang hobby dorang mengembara, sebab nak rasa nikmatnya ciptaan Allah & syukur sangat dengan rezeki dan peluang yang dah dapat ni. Now nak nikmati semua ni dengan lebih ramai lagi partners yang sama-sama dalam business ni baru lagi happening.. 


So, kalo u all pun nak rasa nikmatnya free trip & dalam masa yang sama boleh buat side income Sha boleh share the experiences, mana tau kan ni peluang untuk korang pulak di bulan Ramadhan ni :) tak cuba tak tau. betol tak?? So just make whatapps or sms Sha : 012-2151541






If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Next FREE Trip : Hungary & Austria

0 comments:

Post a Comment

Thanks for dropping by. Let me hear from you.