5 Langkah Beli Premium Beautiful Tanpa Ditipu

Monday, July 31, 2017

cara pembelian premium beautiful

Bagi sesiapa yang berminat membeli set Premium Beautiful daripada Sha, ini cara-caranya:

1. Whatsapp

Whatsapp ke nombor  011-37758674 . Beritahu yang anda berminat dengan set Premium Beautiful. Sha akan inform jika Sha sedang buat harga promosi. Then Sha boleh explain lebih detail mengenai Premium Beautiful.


Jenis-jenis 'shape' badan. Kredit : Calculator.net
2. Ukur
Jika anda tinggal/bekerja sekitar Selangor/KL, kebiasaannya Sha akan set appointment untuk ambil ukuran badan. Salah satu ciri unik Premium Beautiful ni, ia bukan 'one size fits all' atau ikut saiz S, M, L ke. Setiap kita bentuk badan berbeza, jadi perlu ambil empat ukuran (dalam centimeter) - puncak dada, bawah dada, pinggang dan puncak punggung untuk Sha kirakan saiz yang sesuai. Daripada situ, Sha akan suggest saiz Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle specially untuk anda.

Bagi yang di luar Selangor/KL anda boleh ambil ukuran sendiri, bagi pada Sha, then Sha boleh tahu saiz apa yang sesuai. Whatsapp Sha 011-37758674 untuk cara ambil ukuran sendiri.


3. Payment

Lepas ukur, boleh proceed dengan payment, sama ada cash/transfer, kad kredit atau kad debit. Opsyen kad kredit/debit ni Sha offer sebab memudahkan pada customers. Jika nak guna kad, Sha akan create dan emel Paypal invoice kepada customer. Sha prefer Paypal sebab mudah dan secure. Jika nak  sebahagian guna cash, sebahagian guna kad  pun boleh. Untuk details, boleh Whatsapp Sha kat 011-37758674.


4. Fitting

Lepas payment, Sha akan beli dan deliver Premium Beautiful kepada customer. Sha biasanya tidak simpan stok. Semua stok yang Sha deliver adalah  set baru . Fitting dengan customer boleh dibuat di rumah atau tempat kerja. Masa fitting inilah customer akan dapat feel Premium Beautiful. Jika set memang ngam dengan customer, confirm tersenyum lebar, sebab instantly customer akan nampak perbezaan lepas pakai Premium Beautiful. Jika tak selesa masa fitting, Sha akan tukarkan dengan saiz yang lain.


5. After Sales Service

Jangan tak tau ye, Premium Beautiful ni ada lifetime warranty untuk sebarang kerosakan. Jika ada kerosakan, just bagitau Sha. Sha boleh tolong hantar ke service center.


So, jika nak servis dan harga terbaik Premium Beautiful, just  Whatsapp Sha 011-37758674 .

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe