Advertisement

Raya Haji Special

Salam uolss..



Alhamdulillah Sempena Merdeka 2017 Special aritu beberapa buyer bertuah dah merasa harga Promo Merdeka dari Sha. 

Alang-alang nak raya Haji dah ni Sha teruskan ke RAYA HAJI SPECIAL untuk semua yang masih berminat nak pakai corset PREMIUM BEAUTIFUL ni ye..

SPECIAL PROMO kepada 2 produk di bawah ni ye. Produk ni memang Sha sendiri guna dan banyak kebaikannya.

SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL

premium beautiful merdeka offer


If uolls beli 1 full set Premium Beautiful, Sha nak bagi offer 20% less. Set dijamin:

* Set baru
* Semua saiz available
* Boleh tukar saiz masa fitting if tak muat/selesa


2 KOTAK MIN KAFFE


Min Kaffe ni salah satu favourite Sha sendiri. Dulu namanya Mineral Coffee, rebranding kepada Min Kaffe. Penggemar kopi mesti rasa Min Kaffe. Kopi ni high in mineral sebab salah satu ingredientnya adalah Garam Buluh yang tinggi khasiat. Rasanya lemak-lemak gituuu..

So sesape nak dapatkan offer ni Whatsapp Sha ye.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Raya Haji Special

Kesilapan Berniaga


Assalamualaikum & happy monday uols 💖

Harini Sha nak share sikit ilmu or knowledge yang Sha dapat masa attend Millionaire Marketing Mastery (MMM) last year. Dah lama dapat ilmu ni baru berkesempatan nak share hehe. 

Now Sha rasa semua orang dah ada kesedaran nak berniaga, even masa Sha started business Premium Beautiful ni dulu pun dah ramai orang buat business tapi tak serancak sekarang. Sekarang semua yang bekerjaya nak buat side income dari business. Untuk ada income kedua ni dah kira tahap terpaksa dah memandangkan kos hidup kat Malaysia ni dah terlalu huhuhu sangat. Tapi dengan second income ni juga la akan menjadi first income. Macam Sha dulu pun tak terpikir untuk resign dan buat fulltime business. Sebab minda rasa wajib kena makan gaji sampai lupa yang rezeki tu Allah SWT yang beri . Bila minda dan hati dah setkan rezeki tu dari Allah makin lama makin yakin untuk jadikan side income ni sebagai main income. Yang penting usaha, doa dan tawakal pada Allah.

Orite so ni Sha nak share info yang berguna untuk yang baru berfikir-fikir nak buat business, saya ni pun baru juga masih tidak hebat tapi inshaAllah semoga ilmu ni bermanfaat untuk kita semua. Actually untuk yang bakal usahawan kena aware 10 kesilapan yang biasa orang buat semasa mula berniaga. 

  1. Nak kaya cepat : dalam apa jua keadaan kita tak boleh nak gelojoh especially if kita baru lagi dalam berniaga. Sebab bisnes ni ada proses yang kita kena lalui
  2. Nak berniaga terus besar : Tak perlu keluar modal sampai beratus ribu untuk berniaga. Tak perlu nak terus set up butik, sewa kedai or hire staff. Start online dengan diri sendiri dulu.
  3. Nak terus jadi jutawan : big no! jangan terjebak dengan skim cepat kaya ok.
  4. Tak nak belajar : yup ilmu wajib kena ada!! Sha dulu masa start bisnes premium beautiful ni setiap rabu dan sabtu pergi kelas. Siap ada orang kutuk bisnes larut malam ke apa tah lupa..haha tapi Sha nampak dengan ILMU yang Sha dapat tu Alhamdulillah membantu untuk Sha bertahan dalam business. Dan ilmu tu tak stop sampai situ je belajar lagi dengan orang lain. Sifu-sifu Najib Assadok & Azizan osman adalah antara mentor saya.
  5. Tak nak atur langkah satu persatu : berniaga kena ada sistem. One step at a time. Macam bisnes yang Sha buat ni bermula dengan Sales Manager dan seterusnya in one year ke pangkat paling atas Crown Diamond Manager. It takes sweat & tears. tapi syukur Alhamdulillah
  6. Tak nak bermula dengan apa yang ada di tangan : buat je apa yang ada dulu. if now dah pakai premium beautiful start dengan promote and share info product dengan kawan-kawan. tak perlu pening-pening nak cari bombastic products. Yang ni Sha selalu cakap dengan my premium beautiful client. You dah pakai product ni dan dah nampak kesan rugi kalo tak share sebab dengan product ni je boleh dapat income ribu-ribu setiap bulan. If yang pakai Bio Seleza or Min Kaffe pun sama just berkongsi. Sharing is loving kan ;-)
  7. Nak cipta produk ajaib : yesza tak perlu pening 20 hari 20 malam kay hehe
  8. Tak yakin diri walaupun dah ada ilmu : keyakinan diri itu penting. Takde siapa yang kenal diri kita selain dari kita sendiri. Just do it bebeh yang penting ilmu dah ada
  9. Sikap pekerja dibawa menjadi usahawan : Kena betulkan mind set. dulu kerja ibaratnya semua nak kena suruh, tak suruh tak buat. Dah biasa boss bagi arahan. Dah buat bisnes ni semua perkara A-Z kita yang uruskan, tak buat bisnes takde la income
  10. Tak nak untung sikit tapi konsisten : bila bisnes peningkatan kena reasonable. Setting target maybe 50k income dalam masa 6 bulan. Bukan untung banyak tapi dapat sekali je. Biar la sikit tapi konsisten inshaAllah senang hati
Diharap info ni berguna untuk semua yang dah bermula bisnes atau masih ragu-ragu nak berbisnes. Bila dah terfikir nak buat bisnes tu just do it je..inshaAllah Allah nampak usaha kita yang penting jangan lupa Allah 💋




If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Kesilapan Berniaga

Seronoknya Dapat Panggilan Ke Tanah Suci

Assalamualaikum & salam sejahtera uols

Cepat betul masa berlalu kan..now dah masuk bulan Ogos dan bulan islam iaitu Zulhijjah. Bila dah masuk Zulhijjah ni kita dah focus untuk majlis korban dan ibadah Haji. So, harini Sha nak cerita-cerita je berkaitan Haji & korban ni.

Bila cerita bab ibadah Haji ni memang lain macam excitednya..Excited sebab teringat-ingat kenangan indah masa kerjakan Umrah tahun 2016. Tengok orang dapat tunaikan ibadah Haji memang rasa jelesnyaa..tapi Ibadah Haji dan umrah ni kan atas jemputan Allah swt. So, sama-sama lah kita berdoa semoga Allah jemput kita semua menunaikan Haji di usia muda ni..

OK berbalik pada cerita Haji ni, kawan Sha masa matrik UUM dulu pun salah seorang duyufurrahman untuk haji 1438H. Seronoknyaaa tengok dia dan husband dah menjadi salah seorang tetamu Allah untuk kerjakan ibadah terbesar untuk umat islam ni. Ye la at the age of 37 dah pergi Haji memang menjadi impian Sha sangat-sangat. Just untuk information semua yang nak buat rayuan boleh start buat rayuan hujung tahun bulan Disember. My fren ni cakap dia dah dapat surat tawaran masa bulan 12, 2016 lagi. Best kan?? InshaAllah sama-sama la kita tanamkan niat dan berdoa untuk tunaikan ibadah Haji secepat yang boleh di usia muda ni.. InshaAllah tahun depan giliran kita pula kan.. Aminnnnn

Pemandangan ni luar Masjid Nabawi captured last year masa Umrah

My friend bagi gambar ni 2-3 hari lepas. Dah ramai sangat orang di Masjidil Haram.

Ok next cerita korban pula..actually Sha pun dapat kesedaran untuk korban ni bila banyak join group wassap ibu-bapa ni, banyak dorang menyedarkan betapa kita kena bersedia awal untuk menyambut bulan Zuhijjah ni. Kalau uols perasan pun ada yang buat calculation kan if bayar unifi, bil telepon, bil astro etc setiap bulan pun seratus lebih, so sama juga kalo kita dah menyimpan niat untuk berkorban allocate sesiap duit bulanan untuk buat korban. Memang sentap bila baca wassap tu hehe tapi inshaAllah semoga Allah permudahkan urusan kita nak berkorban setiap tahun. Yang tak dapat buat korban this year semoga Allah panjangkan umur kita untuk dapat buat next year inshaAllah.. Aminnn

Yang rasa ada lebihan tu sekarang pun ada lagi yang bukak untuk berkorban especially yang untuk di Syria boleh tengok di Muslim Care Malaysia.

ok tu je perkongsian dari saya yang jahil ini. Entry ni sekadar berkongsi sedikit ilmu dan info (hehe skema)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Seronoknya Dapat Panggilan Ke Tanah Suci

Premium Beautiful vs Bengkung : Yang Mana Lebih Baik?


Salam & selamat sejahtera uolss..

Harini Sha nak share comparison Premium Beautiful vs Bengkung. Sekarang ni popular dengan macam-macam jenis bengkung kan. Bukan bermaksud nak jatuhkan satu2 produk, tapi just nak buat perbandingan. Opkos sebagai pengguna tegar PB pendapat Sha agak bias. Anggap la entry ni sebagai pendapat peribadi Sha ye. At the end of the day uolss yang decide kay 😉

Kesan Pada Bentuk Badan

If uolss beli bengkung akan dapat 1 piece je, which is bengkung la kan. Bengkung ada yang jenis zap dan ada yang jenis cangkuk.

Tapi dengan Premium Beautiful pulak uolss akan dapat 3 pieces which are Bengkung (Waist Nipper), Long Bra dan Long Girdle. Seperti pic di bawah ni :-
premium beautiful corset 3 pieces - bra, waist nipper & girdle
3 piece Premium Beautiful

bengkung 1 piece
1 piece bengkung sahaja

So kesannya if uolss hanya pakai bengkung sahaja, akan dapat shape badan yang tak seimbang. Kenapa? Sebab lelemak kat badan tak dihalakan ke tempat yang betul. Ni especially yang ada lemak kat tempat tak diingini tu. Bukan semua orang body slim molim macam model kan. Sha bagi contoh seperti di bawah ni

kawasan lemak berkumpul
Kawasan lemak berkumpul

Tempat yang biasa lemak berkumpul:
  • belakang badan
  • perut
  • peha

Ini kejadian yang akan berlaku bila pakai bengkung sahaja; 
  • Lemak pada perut akan berkumpul di bahagian belakang badan. Ini akan menyebabkan wujudnya breast baru di belakang badan. Lemak yang berlebihan pada bawah perut juga akan beralih ke bahagian pinggul dan biasanya akan memberi kesan pada bahagian pinggul jadi lebar. Bentuk badan akan menjadi bentuk pear.
Cantik ke dak badan jadinya? Bayangkan dalam jangka panjang lemak tu akan kekal kat bahagian tu. Shape badan jadi pelik dan tak seimbang.
kesan pakai bengkung sahaja

So, memang tak advice untuk pakai 1 piece bengkung sahaja. Maybe harga murah tapi kesan buruk untuk jangka panjang. Ini kerana kalau pakai 3 pieces Premium Beautiful lemak akan di reposition ke bahagian tertentu sebab 3 pieces PB semua ada fungsi mereka yang tersendiri. Long bra cater bahagian atas, waist nipper bahagian perut dan long girdle bahagian pinggul dan paha. Final result, Premium Beautiful akan reshape balik seluruh badan.

If nak tau details mengenai set Premium Beautiful ni boleh whatsapp Sha ye. Sha boleh datang fitting untuk dapat saiz yang paling sesuai untuk setiap orang.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful vs Bengkung : Yang Mana Lebih Baik?

Kebaikan Premium Beautiful Atasi Masalah Biasa Setiap Wanita

kebaikan premium beautiful

Sha nak share kelebihan-kelebihan Premium Beautiful. Sha percaya ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dan setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.


Long Brassiere
premium beautiful long bra

Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik



Long Girdle 

premium beautiful long girdle

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan



Waist Nipper

premium beautiful waist nipper

Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

So, sesiapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai Premium Beautiful, boleh call/sms/whatsapp Sha, 011-3775 8674. Dan kalau nak buat group demo pun boleh. Just inform Sha and Sha boleh share secara 'live'.





premium beautiful promotion



SPECIAL PREMIUM BEAUTIFUL PROMO*
GRAB NOW!!


Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Sekarang Sha buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 011-3775 8674 
 sha@shakhalid.com 

atau klik sini untuk fill up inquiry form

* while stocks last



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Kebaikan Premium Beautiful Atasi Masalah Biasa Setiap Wanita

Harga Premium Beautiful Corset - Limited Time Only



LIMITED OFFER & LIMITED TIME!

PROMOTION!! PROMOTION!!

Pengumuman untuk semua yang teringin nak pakai corset Premium Beautiful.

Now Sha ada buat SPECIAL PROMOTION. Tapi promotion ni sangat-sangat LIMITED and First Come First Serve ye. So, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promotion ini.

For the latest price and promotion of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

 Sha 011-37758674 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form

* while stocks last




Company telah lauch set Premium Beautiful yang   BARU . Set ni dikenali sebagai Premium Beautiful Elegance.

premium beautiful elegance - grey

Ciri-ciri unik set yang baru ni:

  • Warna grey yang menawan.
  • Fabric yang lebih lembut.
  • Design yang lebih cantik.
  • Fabric lace ditukar kepada embroidery lace. Corak lace ni lebih anggun.
  • Semua benefits seperti fat reposition, FIR, body reshaping still sama.

Set Premium Beautiful sedia ada (yang warna hitam) akan dikenali sebagai Premium Beautiful Classic.


premium beautiful classic - black


Untuk price Premium Beautiful Elegance & promo Premium Beautiful Classic, uolls boleh terus call/sms/whatsapp Sha.

 Sha 011-37758674 
 sha@shakhalid.com 
or
fill up the Contact Form



Salam readers semua..

Ramai yang emel Sha tanyakan harga corset Premium Beautiful. So, Sha nak explain serba sedikit mengenai harga korset ni ye.

Premium Beautiful ni actually ada 3 pieces, Long Bra, Girdle dengan Waist Nipper. Kat sini, Sha explain kelebihan setiap pieces. Korang boleh beli setiap pieces asing2, tapi Sha nak bagitau satu rahsia, kalau beli satu set harga Premium Beautiful lagi murah tau. Hehe

Untuk makluman korang, Premium Beautiful ni tak macam lain-lain korset, sebab saiz dia takde S, M, L, XL, XXL or XXXL! Setiap satu pieces akan ikut ukuran badan korang. So, kalau kena saiz yang betul, memang rasa selesa sgt. Kalau ada yang tanya, kenapa tak boleh buat saiz standard? Sebabnya shape badan masing2 lain2. Ada yang besar atas, bawah kecik. Ada yang besar atas, tengah dengan bawah. So, kena amik ukuran dulu baru tau saiz yang sesuai untuk korang. Sebab tula, selalunya Sha akan jumpa dulu client utk ukur atau yang jauh tu, Sha akan mintak ukuran untuk bagi set yang sesuai. Bak kata org, klu kena saiznya elok je terletak.

Harga pulak akan ikut saiz setiap pieces. Moral of the story sebelum Sha beritahu harga Premium Beautiful memang kena ukur dahulu.

Apa lagi, dapatkan set Premium Beautiful dengan harga yang menarik harini!!

SMS/Whatsapp/Call

sha@shakhalid.com
011-37758674

atau klik sini untuk fill up Contact Form



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Harga Premium Beautiful Corset - Limited Time Only

Premium Beautiful Membantu Ibu Dalam Pantang



Salam uolsss

Dalam salah satu post Sha sebelum ni ada share experience melahirkan si puteri Syafa Zulaykha. Alhamdulillah si kecik tu dapat lahirkan normal. Takut jugak masa tu sebab yang no 2 Zaim Syakir bersalin czer. Entry ni Sha nak share experience pakai Premium Beautiful dalam pantang. Yang Sha rasa sangat berpantang dengan Premium Beautiful ni, rahim cepat mengecut, peranakan lagi cepat naik & cepat keluar semua darah kotor.

Sha start pakai Premium Beautiful hari ke-2 masa berpantang & masa hari ke-5 tu la mak bidan start datang untuk urut dan segala procedures semasa berpantang dilakukan. wah skema gitu..hehe Alhamdulillah bila deliver normal ni banyak sikit aktiviti berpantang boleh dilakukan. Antara dalam pakej yang Sha ambil untuk berpantang ni berurut, bertangas, mandi herba, bertungku & berbengkung. 

Part paling Sha suka sangat-sangat ialah bertungku & berbengkung. Actually bila kita dalam pantang ni satu benda yang paling penting ialah kecutkan rahim ke size asal. So mak bidan memang akan focus untuk kecutkan rahim. 

OK berbalik pada experience Sha. Normally untuk mak-mak lepas bersalin ni perut memang confirm akan buncit ye, takde lahir-lahir anak perut flat. haha tak mungkin! sebab rahim still tak kecut lagi so effectnya perut kita akan boncet macam ada sorang lagi baby dalam perut. So from day 2 berpantang tu Sha dah start pakai Waist Nipper sahaja dan bila bidan datang hari ke-5 tu dia sendiri puji rahim dah semakin mengecil sebab perut tak mengelebeh & lebih firm. Actually Sha sendiri perasan perubahan tu sebab nampak beza dari lepas deliver sampai hari ke-5 perubahan perut kita tu. Alhamdulillah memang kesan sangat-sangat menakjubkan dan nasib baik Sha waist nipper tu awal. Kalau lambat maybe lagi lambat kesan tu. 

So hari ke-5 tu sampai la sekarang Sha terus pakai Long Girdle & Waist Nipper KONSISTEN. Sebab hanya dengan konsisten je kita dapat kesan cepat. Reason why tak pakai Long Girdle awal sebab ada jahit so cam ngeri-ngeri gitu. Tapi takpe if u all jenis takde jahit pakai je terus. Bila dah pakai Long Girdle tu memang rasa lain macam darah nifas tu keluar, ni from my experience darah tu keluar berketul-ketul & perut memang rasa memulas macam contraction. Tapi bagus sebenarnya bila rasa macamtu sebab darah nifas keluar sebersih-bersihnya. Long Girdle ini peranan dia sama lebih kurang macam bertangas, if bertangas pun kita akan rasa darah tu keluar mencurah-curah. So if takde orang pandai nak buatkan tangas untuk kita pakai je Long Girdle inshaAllah darah nifas pun akan mudah keluar. 

Bila pakai Waist Nipper tu plak, yang Sha nampak dari perut yang flabby & buncit sebelum ni ialah perut lebih firm. Memang perut lagi flat berbanding before pregnant, betul la orang tua cakap dalam pantang ni la kalo betul-betul nak jaga badan. Dan honestly & sincerely Premium Beautiful banyak bantu Sha untuk semua proses ni. Banyak memudahkan & banyak kesan yang Sha dapat. FIR yang ada pada Premium Beautiful ni banyak membantu untuk proses pulihkan badan selepas bersalin. 

Kot ada yang tanya nape tak pakai Long Bra, reason sebab cup yang ada tak muat ;) haha susu badanku Alhamdulillah banyak so cup memang kena tukar size. But, if pakai Long Bra actually ianya akan bantu untuk bengkak susu & boleh banyakkan lagi susu ibu. So at the meantime Sha just pakai breastfeeding bra je dulu.

premium beautiful full set - long bra, waist nipper, long girdle

So, ibu-ibu yang dalam pantang or yang nak deliver baby soon & terfikir-fikir nak beli bengkung apa untuk dalam pantang, Sha really advise pakai Premium Beautiful because ni experience Sha sendiri. Mudah & sangat-sangat membantu dari segi kesihatan. Dan bukan je kita pakai masa dalam pantang but boleh pakai sepanjang masa sampai la bila-bila rasa nak pakai sebab Premium Beautiful ni ada Lifetime Warranty. So if koyak, cangkuk tercabut, besi bra patah or apa-apa berlaku boleh hantar untuk repair service for FREE. So memang investment untuk orang perempuan. Biasa kita ni orang perempuan bila badan dah back to shape makanya kita lagi confident.. betul tak? bukan untuk siapa pun, tapi untuk kepuasan diri sendiri & suami ;-)



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful Membantu Ibu Dalam Pantang

Premium Beautiful MERDEKA 2017 SPECIAL

premium beautiful merdeka special header


Salam uolsss. 

Sempena kemerdekaan Malaysia yang ke 60 tahun ni, Sha ada buat BEST PRICE untuk Premium Beautiful. If korang amik by pieces pun ada best price, if 1 full set memang gile BEST PRICE korang akan dapat.

Bukan tu je, dengan Merdeka special ni juga korang kan dapat FREE PREMIUM BEAUTIFUL WASH dan juga FREE CONSULTATION. Korang nak ukur just let me know dan dapat FREE FITTING. Masa fitting korang boleh try satu set premium beautiful rasa dulu kehebatan material corset ni and then baru decide untuk beli 😍

Promotion ni berlangsung sepanjang bulan Ogos ni sahaja, jangan tunggu lama-lama k 😊

premium beautiful merdeka benefits

Untuk Merdeka special ni pembayaran boleh melalui CASH & CREDIT CARD.



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Premium Beautiful MERDEKA 2017 SPECIAL

Waist Nipper Premium Beautiful Bantu Atasi Sakit Tulang Belakang Pesakit

Hai my beloved readers....

Harini Sha nak share beberapa testimoni daripada customer yang dah pakai Premium Beautiful corset untuk yang ada masalah tulang belakang atau sakit pinggang. 

Actually, waist nipper Premium Beautiful ni memang sangat-sangat membantu untuk masalah tulang belakang. So, if u all ada problem macamni can give it a try ;-)

Ok, Sha nak share sikit mengenai waist nipper aka bengkung premium beautiful ni yang membuatkan kenapa ianya sangat special. Meh Sha sikit gambar waist nipper so untuk korang yang tak pernah tengok lagi so boleh la imagine cane la rupa bentuk waist nipper ni kay

premium beautiful waist nipper 1

Ok ini bahagian depan waist nipper, bahagian sulam ni yang paling banyak Far Infrared Rays. Dengan FIR ni la menjadikan premium beautiful ni unik. Fungsi FIR ni la bantu untuk melancarkan peredaran darah.


premium beautiful waist nipper 2

Untuk sizing premium beautiful ni Sha advise masa fitting cangkukkan pada hook paling luar sekali. So bila kita mengurus ada lagi 2 cangkuk untuk korang guna. Kalau pakai cangkuk paling luar tu selesa dan tak ketat sangat so itu la size paling sesuai untuk kita.


premium beautiful waist nipper 3

Korang tengok pada pic kat atas ni ada tetulang pada waist nipper ni kan. Hah tetulang ni namanya tetulang memori di mana ia berfungsi untuk mengatasi masalah sakit tulang belakang. Contohnya macam korang yang ada slip disk, sakit pinggang dan ada potensi untuk bongkok memang sangat dinasihatkan untuk pakai waist nipper premium beautiful ni. InshaAllah waist nipper ni sangat membantu untuk mengatasi masalah-masalah di atas. Kat bawah nanti Sha share experience dari orang yang ada masalah macamni.


premium beautiful waist nipper 4

Ini lagi satu keunikan waist nipper premium beautiful, tali bersilang kat bahagian belakang ni membantu untuk membetulkan postur badan kita. So, bila kita duduk lama pun tak de masalah sakit pinggang. Tali ni juga boleh diadjust sama ada korang nak ketatkan or longgar ikut keselesaan.


premium beautiful waist nipper 5


Waist nipper ni sangat-sangat sesuai untuk wanita lepas bersalin, Sha pernah share experience masa dalam pantang. Hari ke-2 lepas deliver memang Sha terus pakai waist nipper ni. Sangat sedap dan best bila pakai masa dalam pantang. Senang masa nak menyusukan baby sebab boleh duduk tegak je. Premium Beautiful jugak cepatkan proses mengempiskan perut yang mengelebeh kesan dari pregnancy dan paling utama berfungsi sebagai tungku masa dalam pantang so rahim lagi cepat kecut dan tayah susah payah nak bertungku. Pakai waist nipper & 1 set Premium beautiful senang kerja ibu-ibu dalam pantang.

Untuk orang lelaki yang ada masalah perut buncit & sakit tulang belakang pun boleh pakai waist nipper ni ye. Client Sha lelaki pakai memang puashati sebab masa drive dorang takde rasa sakit-sakit belakang.

Bawah ni Sha share few testimoni yang ada, banyak lagi ada tapi ni few yang korang leh baca. Enjoysss

premium beautiful testimonial 1

premium beautiful testimonial 2

premium beautiful testimonial 3


premium beautiful testimonial 4


Ok so if anyone interested boleh whatapps Sha kay :-) Rebate for PB masih ada lagi so if you all grab now memang sangattt jimat! 



If you like this post and think it would be valuable to your followers, share it for me, would you? ;)
Waist Nipper Premium Beautiful Bantu Atasi Sakit Tulang Belakang Pesakit