Premium Beautiful Dalam Pantang - My Own Testimony

Monday, September 02, 2019


Testimoni Sha sendiri masa berpantangkan Zulaykha. 



Gambar ni masa Sha dah 8 bulan ++ pregnant kot & gambar after tu masa 2-3 bulan lepas pantang. 

Actually masa pantang memang cepat boleh kurus kalo kita konsisten. Tengok gambar ni balik gilee kurusnya aku..tapi ni terlalu kurus, now nak bagi ada lemak sikit laa 😃

🔹Hari ke 2 terus pakai bengkung/waist nipper dan long bra Premium Beautiful.

🔹Hari ke 5 dah muat pakai Long Girdle dan luka jahitan pun dah sembuh so berani dah pakai. Tapi ada my friend terus pakai je girdle even luka tak baik sebab dia cakap lagi cepat sembuhkan luka. Tapi, Sha ni penakut so tunggu ok dulu then pakai. 

🔹Takde bertungku pun, memang 💯% sarung Premium Beautiful je sebab nak feel sendiri berpantang guna PB.

🔹Minggu ke-2 Sha dah start masak sendiri, sebab mak jaga seminggu je. Alhamdulillah bila pakai Premium Beautiful ni badan rasa sangat2 cergas dan bertenaga.

🔹 Lepas sebulan Sha dah keluar pegi sharing bisnes  sebab masa ni tengah dalam trip melancong Hungary/Austria. Alhamdulillah masa ni pun berjaya jual more than 20 sets melalui testimoni pakai Premium Beautiful dalam pantang

This is the reason why I LOVE Premium Beautiful so much. Sebab memang diri sendiri pakai dan puashati sangat2.

Premium Beautiful ni ada FIR utk kesihatan sebab tu boleh bantu kecutkan rahim dalam pantang & senang buang lemak untuk back to shape.

Premium Beautiful ni ada warranty lifetime service seumur hidup, so u all akan pakai for long term. Rosak je hantar repair for FREE

If yang nak khawin lagi untung, pakai masa wedding then nanti pakai terus masa dalam pantang. 


Your PB expert since 2010 💕
Boleh wasap Sha ye untuk dapatkan Promosi Dalam Pantang

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe