Cara Ukur Thera Pants (therapants) Dan Tentukan Saiz Yang Betul

Wednesday, March 04, 2020

Assalamu’alaikum & morning uolss..


Harini Sha nak share cara-cara ukur dan tentukan saiz yang betul untuk Thera Pants (therapants). Saiz yang betul amat-amat la penting tau. Akibat saiz yang tak betul, si pemakai akan rasa tak selesa.

Sama macam korset Premium Beautiful, Thera Pants juga ikut bentuk badan orang yang memakainya. Jadi, step pertama adalah ambil dulu ukuran.

Sha dah buat video untuk panduan uolss.. Sila tengok video ni sampai habis ye..



Ok, basically uolss kena ambil 2 ukuran:

1. Pinggang
2. Puncak Pinggul

Lepas dapat 2 ukuran ni, dapatkan perbezaannya (tolak). Ikut chart kat bawah untuk tentukan saiz:

saiz thera pants (therapants)

Jika perbezaan pinggang dan puncak pinggul kurang atau sama dengan 20, ikut saiz seperti di atas. Jika lebih 20, ambil satu saiz lebih besar.

Contoh 1:

Pinggang - 66 cm
Puncak pinggul - 82 cm
Beza - 16 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 64.


Contoh 2:

Pinggang - 70 cm
Puncak pinggul - 92 cm
Beza - 22 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 76.

Orite.. hopefully clear ye cara pengiraan kat atas.

Jika uolss dah dapat saiz dan nak servis terbaik boleh contact Sha ye. InsyaAllah uolss akan dapat:

✅ Lifetime Warranty FREE repair untuk Thera Pants
✅ FREE fitting dan consultation
✅ FREE tukar saiz jika dapat saiz yang tak betul
✅ After sales service personally daripada Sha

Tq uolss for reading. Untuk details mengenai produk dan harga boleh terus call/whatsapp Sha ye..

Sha Khalid
011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Google Search

Subscribe