Free Car Giveaway!!

Monday, July 17, 2017 Sha Khalid 0 Comments

Ni memang offer paling gempak yang Sha pernah ingat selama berbisnes. Company nak bagi hadiah kereta percuma. Bukan satu tapi EMPAT buah!! Dan bukan kereta sebarangan. Jom tengok apa kereta yang company tawarkan.

Grand Prize : 1 X BMW 318i

premium beautiful award 1




1 X Toyota Camry

premium beautiful award 2


1 X Toyota Vios

premium beautiful award 3

1 X Nissan Almera

premium beautiful award 4

Cara Nak Qualify Senang Je:

1. Setiap belian RM1,000 dalam satu resit layak untuk 1 penyertaan
2. Setiap belian RM1,500 dalam satu resit layak untuk 2 penyertaan
3. Setiap belian RM3,000 dalam satu resit layak untuk 10 penyertaan

Maksudnya, untuk setiap pembelian 1 SET Premium Beautiful dah layak 2 PENYERTAAN.

Dan if beli 2 SET dah layak untuk 11 PENYERTAAN. Makanya lagi tinggi la chances untuk menang kereta kan???hehe  So jom pakat-pakat beli Premium Beautiful corset keh. If u all join business peluang untuk dapat kereta FREE lagi besar dan paling best dapat monthly income

So apa lagi cepat-cepat call/whatsapp Sha sementara still ada offer ni.

Mana tau dapat bergaya dengan BMW 318i FREE kan.

p/s If beli product lain pun u all dapat juga tau tak semestinya Premium Beautiful je. As long as minimum RM1,000 dalam 1 resit.

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Yeayyy Seoul Here We Come !!!

Thursday, July 06, 2017 Sha Khalid 0 Comments

premium beautiful korea trip

Assalamualaikum & morning semua.

Semoga harini semuanya baik-baik shj. Ok arini Sha tanak share pasal product tapi nak share tentang travel oversea percuma!! Kalau korang yang follow blog Sha dari dulu dah tau dah yang Sha biasa pergi free trip under company. Setahun biasa company akan bagi free trip ke 2 buah negara dan semua tu overseas trip. Yang paling latest untuk tahun ni trip ke Seoul, Korea!

Sha tau semua orang suka melancong sebab dengan melancong ni la kita boleh release stress, tenangkan minda dan fikiran dan paling best dapat tengok keindahan bumi ciptaan Allah ni. Tak kisah la melancong dalam negara ke luar negara semua nya confirm best kan?

Actually Sha dah pernah pergi Seoul, Korea tahun 2013. Tapi masa pergi tu tak pergi Nami Island and time tu musim panas. Untuk trip kali ni company upgrade location ada pergi Nami Island & main salji!! hahah bila salji ni memang syok sangat la kan. Sha memang suka pergi trip time sejuk maybe sebab Malaysia takde winter so masa travel ni la nak merasa.

Jomla kira throwback sikit gambo masa trip 2013 tu. Tapi for sure banyak dah berubah kat Korea sekarang ni. Masa pergi dulu antara tempat yang Sha pergi Han river cruise, Myeongdong street, Lotte Duty Free, Dongdaemun Market, Gyeongbok palace & Lotte World Theme Park. Lagi satu Sha ni peminat makanan korea iaitu kimchi ..yaAllah sedapnyaaaa original kimchi made in korea meleleh ayaq liuqq..











Orite if korang interested nak join this Korea free trip especially peminat cerita-cerita Korea mana tau leh jumpa Soong Joongki dan Song Hye Kyo tak pon Goon Yoo dan Kim Go Eun boleh la join Sha untuk Korea trip ni. Jangan fikir banyak-banyak macamana nak dapat pergi Korea ni If korang ada keinginan dan semangat nak pergi just whatapps je Sha inshaAllah korang tak menyesal. Trust me πŸ’–πŸ’–

Ok jom kita layan video Korea ni bagi lagi feel mode ke Korea πŸ’ƒπŸ’ƒ


0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Salam Aidilfitri 1438H

Tuesday, July 04, 2017 Sha Khalid 0 Comments

Assalamuaikum semua.

Rasanya semuanya dah back to work kan? So selamat bekerja dengan produktifnya. Even dah kerja pun for sure still in mode raya. Rasanya tak terlambat juga untuk Sha ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN untuk semua my dear blog readers and followers. Semoga aidilfitri tahun ni memberi seribu makna. 




p/s PROMOTION untuk premium beautiful corset still ada lagi kay. Beli sekarang and korang boleh jimat RM200++. Feel free untuk whatapps Sha for FREE fitting kay 011-3775 8674

0 comments:

Thanks for dropping by. Let me hear from you.