Testimoni Premium Beautiful Untuk Slipped Disc

Thursday, July 26, 2018

Assalamu'alaikum n selamat pagi semua..

Harini Sha nak share satu lagi testimoni terbaru client yang pakai Premium Beautiful corset sebab nak bantu atasi sakit slipped disc.

Client Sha ni ada masalah slipped disc. First time dah pernah buat operation untuk slipped disk tu. Dah ok semua tapi terpaksa buat second operation sebab ada masalah lain di bahagian pinggang. So dia terpaksa jalani operation sekali lagi untuk perbaiki keadaan tu. Doktor operate dari bahagian tepi (hip) bukan bahagian belakang sebab if buat di belakang ambil masa 2 bulan nak sembuh.

So masa first time operation tu dia tak pernah pakai sebarang bengkung. Tetapi lepas operation ke 2 ni doktor advice pakai penyokong pada bahagian belakang. Google punya google client ni jumpa la blog Sha. Alhamdulillah dari blog ini lah kami bertemu dan dia share semua masalah ni pada Sha.

Actually ni bukan pengalaman pertama Sha jumpa dengan customer yang ada slipped disk dan sakit tulang belakang. So, dari pengalaman yang ada tu Sha boleh share experience mereka. Kebanyakan yang nak beli pada awalnya semua nak waist nipper (bengkung) Premium Beautiful sahaja tapi bila Sha share secara details tentang corset Premium Beautiful ni baru mereka faham kena pakai satu set Premium Beautiful.

Ok ni Sha share feedback yang customer Sha tu bagi selepas 4 jam pakai hanya Waist Nipper ni sahaja. InshaAllah hari Jumaat ni Sha akan pakaikan dia fullset since untuk luka di hip tu tak baik lagi haritu.

testimoni 1 premium beautiful slipped disk


Yang ni pulak feedback dia setelah 2 hari pakai..

Alhamdulillah memang nampak dia happy dengan kesan pakai waist nipper tu. Bukan hanya bantu support bahagian pinggang tapi buang angin dalam badan. Sebab kesan dari operate tu doktor memang bagitau perut dia penuh angin dan banyak water retention. Actually masa fitting tu pun Sha tekan keras sangat perut dia. So Alhamdulillah sekarang dah tak keras dan angin dalam badan pun dah mula keluar.

Tips pakai corset Premium Beautiful ni memang kena minum air banyak untuk buang segala toksin dalam badan.  InshaAllah bila pakai fullset confirm akan rasa lagi selesa. 

testimoni 2 premium beautiful slipped disk


You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Subscribe