Saya Kurus. Perlu Ke Pakai Premium Beautiful?

Wednesday, September 19, 2018

Salam semua..

Betul ke Premium Beautiful ni just untuk orang yang berbadan besar? Ramai juga yang salah faham megenai korset Premium Beautiful ni. Persepsi biasa, korset Premium Beautiful ni untuk kuruskan badan je.

Maybe bukan salah mereka, tapi kurang dapat info yang betul. 

Baru-baru ni Sha pakaikan korset Premium Beautiful untuk customer yang berat badannya ideal. Kurus kecil je orangnya. Tapi ada sebab lain yang buatkan beliau nak sangat pakai corset Premium Beautiful ni. Senang cite lama dah beliau usha nak pakai corset PB ni.

testimoni premium beautiful kurus
Testimoni Korset Premium Beautiful


Jadi, sebenarnya korset ni perlu untuk semua orang, tak kira berat badan. Ada 2 sebab utama kenapa orang yang kurus/berat badan ideal perlu pakai korset Premium Beautiful.

Betulkan Postur Badan

Kebiasaanya orang yang kurus akan ada masalah badan bongkok, especially yang tinggi dan/atau yang paling kerap orang yang selalu buat kerja duduk. 

Postur badan ni penting sebab jika selalu duduk, berdiri atau berjalan tak tegak, lama-kelamaan tulang belakang akan membongkok. Lebih teruk daripada tu, akan dapat sakit belakang.

Premium Beautiful ni direka khas untuk support tulang belakang si pemakainya. Automatik lepas pakai Premium Beautiful badan akan jadi tegak. Setiap piece long bra, waist nipper dan long girdle memang membantu support tulang belakang.

Dalam jangka panjang, tulang belakang terjaga dan elakkan sakit belakang.

Dapatkan Bentuk Badan Yang Cantik

Walaupun seseorang tu kurus, ada kecenderungan untuk mengumpul lemak. Ni terutamanya ibu-ibu yang dah melahirkan anak.

Lemak terkumpul ni jadikan bentuk badan tak cantik.

Yang paling biasa adalah lemak di perut.

Dengan Premium Beautiful, lemak-lemak ni akan dialihkan ke tempat yang sepatutnya dan memecahkan lemak-lemak tepu.

Kesannya, badan si pemakai Premium Beautiful akan ada bentuk yang cantik.


Hopefully, entry ni dapat bagi pencerahan mengenai manfaat korset Premium Beautiful kepada orang yang berbadan kurus/berat ideal ye.

Nak tau harga Premium Beautiful terbaik di pasaran? Contact Sha ye..

Call/Whatsapp Sha 011-37758674

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe