I Will Be Away On Melbourne, Australia Trip

Monday, August 19, 2019

Assalamualaikum & good morning everyone 😘

Alhamdulillah harini Sha & MMG team akan berangkat ke Melbourne, Australia 🇦🇺 

Yeeaaaayy actually Melbourne ni memang trip yang Sha tunggu2 sangat sebab nak tengok penguins 🐧 hahaa Alhamdulillah




Free trip ni actually memang reward yang company bagi & fully sponsored dari flight ticket, accommodations & semua laa even duit shopping pun  dapat dari monthly bonus bisnes.

Ok untuk yang nak beli Premium Beautiful dengan Sha jangan risau, uols still boleh WhatsApp Sha. Tak lama pun Sha pegi seminggu je. Dan inshaAllah untuk  customers tersayang ada special gift dari Melbourne untuk uols 💋





Orite anything do wassap Sha 
wasap.my/601137758674/pbpromo untuk dapatkan promo 50% off tu ye

You Might Also Like

0 comments

Thanks for dropping by. Let me hear from you.

Like us on Facebook

Google Search

Subscribe